Canın yiyimmmmmmmmmmm hoş geldin seni burda görmek ne güzelOhaa hissediyorum oyum kanatlanıyor
Tşk ederim kurkim o şans hepimize bacıEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor başarılar diliyorum
valla çok ciddiyim bayıldımUstam eline su dökemem biseyler yapmaya çalıştım iştekayısıyı boşver sen pişmiş ye tmm oylamada göremezsem adını falakaya yatiririm ama
valla çok ciddiyim bayıldımhep aynı tariflerini dönmesini sevmiyorum ben :)
Canın yiyimmmmmmmmmmm hoş geldin seni burda görmek ne güzelseviyorum seni
İşte buna ayrıca sevindim eloşum çok tşk ederimmmmmvalla çok ciddiyim bayıldımhep aynı tariflerini dönmesini sevmiyorum ben :)
yesssSön söböstyön gibi mi
Sebo iptal artık ere verdik onuSön söböstyön gibi mi
Bu hafta hepsi değişik neredeysevalla çok ciddiyim bayıldımhep aynı tariflerini dönmesini sevmiyorum ben :)
Evet değişik bı kaç tane muhallebi harici hepsi birbirinden güzel tarifler var muhallebilerin sunumları çok muhteşem ama haklarını yemeyeyimBu hafta hepsi değişik neredeyse
Evet değişik bı kaç tane muhallebi harici hepsi birbirinden güzel tarifler var muhallebilerin sunumları çok muhteşem ama haklarını yemeyeyim
Yok be digerleri daha zahmetli anlamında demek istedim yoksa çok büyük emekler var yaşamayan bilemez valla oy kullanip çıkıyordum ne zorluklar varmış benim bugünkü sunum tam 2 saat 15 dk sürdü yemin ederimMıhallebi diyerek küçümsedin mi çen onları dev yımırtanla ehe
Çok oy alırlar diye korkuyorumEvet değişik bı kaç tane muhallebi harici hepsi birbirinden güzel tarifler var muhallebilerin sunumları çok muhteşem ama haklarını yemeyeyim
Yok be digerleri daha zahmetli anlamında demek istedim yoksa çok büyük emekler var yaşamayan bilemez valla oy kullanip çıkıyordum ne zorluklar varmış benim bugünkü sunum tam 2 saat 15 dk sürdü yemin ederim
Yaaaa işte öyle kolay değilYok be digerleri daha zahmetli anlamında demek istedim yoksa çok büyük emekler var yaşamayan bilemez valla oy kullanip çıkıyordum ne zorluklar varmış benim bugünkü sunum tam 2 saat 15 dk sürdü yemin ederim
Sen puding vererek citayi düşürdün sandın amaaaaa..Çok oy alırlar diye korkuyorum
Ne yapayım daha basit düşünemiyorumSen puding vererek citayi düşürdün sandın amaaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?