Deviasyon(Burun eğriliği)

AxlRose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
16
0
36
Bursa
Henüz doktora gitmedim ama burnumun ucu yamuk. Yani şöyle burnun ucundaki kıkırdağın burun deliklerinin tam ortasında olması gerekiyor ya benimki sol deliğe doğru kayık Önden bakınca kötü görünmüyor yandan bakınca çok kötü ve özellikle kafamı geriye atıp baktığımda burnumun ucu tamamen yamuk görünüyor. Sinüzit problemim var yaz kış sürekli akıntım oluyor ama içe doğru sanırım burnumun yamukluğu yüzünden dışa akamıyor ve burnumdan çok fazla nefes alamıyorum özellikle kıkırdağın kaydığı taraf olan burun deliğimden. Azcık ağlayayım hemen o burun deliğim tıkanıyor ama çok iç taraftan okyanus suyuyla falan temizlenmiyor. Ve o tıkanıklık günlerce geçmiyor. Daha önce deviasyon ameliyatı olanlardan yorum bekliyorum :5:

bendede septum deviasyonu var canım grip olduğumda ağzım açık gezmek zorunda kalıyorum resmen burnum ağrıyo şu an bile ben ameliyat olucam bursadayım düzgün bir doktor arıyorum şu anda ama kesin olucam yani

Henüz doktora gitmedim ama burnumun ucu yamuk. Yani şöyle burnun ucundaki kıkırdağın burun deliklerinin tam ortasında olması gerekiyor ya benimki sol deliğe doğru kayık Önden bakınca kötü görünmüyor yandan bakınca çok kötü ve özellikle kafamı geriye atıp baktığımda burnumun ucu tamamen yamuk görünüyor. Sinüzit problemim var yaz kış sürekli akıntım oluyor ama içe doğru sanırım burnumun yamukluğu yüzünden dışa akamıyor ve burnumdan çok fazla nefes alamıyorum özellikle kıkırdağın kaydığı taraf olan burun deliğimden. Azcık ağlayayım hemen o burun deliğim tıkanıyor ama çok iç taraftan okyanus suyuyla falan temizlenmiyor. Ve o tıkanıklık günlerce geçmiyor. Daha önce deviasyon ameliyatı olanlardan yorum bekliyorum :5:

Gecmis olsun cnm. Bende de kemik egriligine bagli tikaniklik vardi. Estetik ve deviasyon ameliyati oldum. Gayet mutluyum su an. Estetik ameliyat bile 10 gunde max geciyor. Deviasyon cok daha basit bi ameliyat. Arkadasim oldu benim doktoruma. Onun iyilesme surecini gordum. Sislik, morarma vs. olmadi. Agrisiz bi ameliyat. Eger tikaniklik kemik egriliginden falansa estetik olman gerekir. En guzeli bir kbb uzmanina gidip muayene olman. En iyi doktor aydinlatir seni. Hangi sehirdesin bilmiyorum. Ama istanbuldaysan sana doktorumu onerebilirim. Kendisi bu konuda cok iyidir. 1,5 yil oldu ameliyatim olali. Nefes almamda hic bir sorun yok. Bu arada tikaniklik alerjik bir durum ise ameliyat etmeyip tedavi yoluna gider. Oyle hemen kesip biceyim mantiginda degil. Op. dr. Abdulkadir Goksel. Bi arastir istersen. Gecmis olsun tekrar. Rahat nefes alabilecegin gunler dilerim sana.

Benim burnum nerdeyse hep tıkanık bazı geceler hiç nefes alamıyorum. Kuzenim olmuştu deviasyondan dediğine göre ilk 1 ay çok iyi nefes almış sonra eski haline dönmüş.

Back
X