devlet acilde ultrason var mı ? bakıyorlar mı ?

melikebekliyor

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
168
123
18
31
Arkadaşlar son gebelik kontrolüme 3 hafta önce gittim daha 1 hafta var kontrol için. ama içim hiç rahat değil . Devlet acile gitsem kramp giriyor falan diye birşeyler uydursam ultrasonla bakarlar mı ? En azından yaşıyor dese yetecek ya Sizin hiç böyele bir denemeniz oldu mu acil devlette ?

Bi sefer gitmiştim karnımda dehşet ağrı vardı özellikle sağ tarafıma doğru hemen ultrasona aldılar

Neden boyle hissediyorsunuz? Riskli gebelik mi?
Hayır değil ancak çok uzun sürdü kontrolüm 3 hafta geçti son bir haftayı geçiemiyorum. Bebek daha yeni insan kafasında kuruyor maalesef uzun süre göremeyince. İçim rahatlasın istiyorum kafamda kurmaktan yoruldum. iyi olduğunu bilmek istiyorum

Yarın gündüz saglık ocagına gidin orada cihaz var kalp atışı dinletirler size içiniz rahat eder

Daha dogmasina 7 ay var. Boyle stres yaparak gecmez ki

Evet bakarlar tabi ama bence yalan söylemeseniz daha iyi olur Çünkü sonuçta ne bileyim bana yapılmaması gerek gibi geldi. Ben sizi çok iyi anlıyorum ama gebeliğiniz riskli değilse bu kadar yıpratmayın kendinizi çünkü son aya kadar hep ayda bir kez kontrole çağırılıcaksınız. Ben üst üste kayıplar yaşadım Allah kimseye yaşatmasın ben bile kendimi telkin etmeye çalıştım hep. Başa çıkamazsınız sizin iyiliğiniz için söylüyorum :)

Sağlıklı bir hamilelik diliyorum öncelikle.
Benim doktorumun çalıştığı özel hastanede doğumhane var. Genelde öyledir sanıyorum. Birkaç kez (sebebim vardı) tedirgin olmuştum.
Doktorum tedirgin hissettiğinde doğumhaneye gel ebemiz kalp atışına baksın demişti. İki kez öyle yapmıştım ben. Zaten baktıktan sonra bırakmıyorlar, hemen doktoru arayıp bilgi veriyorlar, buna da tanık olmanı istiyorlar. Ama dediğim gibi benim sebebim vardı.
Sizin sağlıkla ilerliyorsa çok evham yapmamaya çalışın, hamilelik uzun bir süreç. Bebek büyüdükçe daha çok evhamlanırsınız, stresiniz, paniğiniz bebeğe yansır.
Akıl vermek için değil yardımcı olmak için söylüyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…