- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
kusura bakmayın ancak anaokulu öğretmenleri bakıcı değil, dadı hiç değil, çocuğunuzun pijamasını giydirmek, yemek yedirmek değil öğretmenin görevi. devlet anaokuluna gönderiyorsanız eğer, yardımcı eleman yoksa bunu bekleyemezsiniz. siz çocuğunuza öğretmelisiniz nasıl giyinip çıkarılacağını. en yakın arkadaşım anaokulu öğretmeni çok iyi biliyorum velilerin bu isteklerini, ancak onlar öğretmen, diplomalı bakıcı değil... yaşı küçük çocukları ilköğretime hazırlayan bir öğretmen.
sızın en yakın arkadassınız ana sınıfı öğretmenı benımse ablam.hatta ailemde 4 tane daha öğretmen var.ben bu yorumu yapıyosam demekkı canımı yakan bır seyler var ve aslında olması gereken nedır bılıyorumdur....
galıba sız konuyu basından berı okumamıssınız ortadan dalıp atıp tutuyosuz.benım anlatmaya calıştıgım öğretmenın becerı yada ıldı eksıklıgı falan değil.öğretmen cocuğuma bakıcılık yapmalı falanda demedım.okul ıdaresı bızden bu tür durumlarda destek olduklarını soyledıklerı ıçın stjerlere para yardımı ıstıyor ama stajerlerı bu konuda yeterınce yonlendırılme yapılmıyor.madem stajerler yetersız o zaman yardımcı abla tutulsun söz konusu ücret neyse ona ödeyelım.eger oğretmen erken cıkması gerekıyorsa bu stajerlerın basında onları denetlıyıp ,yönlendırecek kadar yaptırımları olabılen bırılerı olmalı.konuya yazdığım öncekı yorumlardada belıttım zaten.
rıca ederım oncekı yazdığım yorumları okuyarak yorumlarınızı yapın...
dıplomalı bakıcı kelımesıde sızın yakıstırmanız.sayet ben hıç bır egıtımcıye ,emekcıye bu ısmı yakıstıramam (.)