- 1 Ekim 2024
- 24
- 6
- 1
- 22
- Konu Sahibi kubraylm0z
Ya bu devlet hastanesi doktorları ne kadar vicdansız insanın hevesini herşeyini kursağında bırakıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelleme yapmayalım ama bizim burdaki doktorlarında çoğunluğu öyle.Ya bu devlet hastanesi doktorları ne kadar vicdansız insanın hevesini herşeyini kursağında bırakıyor
Ya hamileyim ağzından çıkacak cümleyi kalbimle heyecanla dinliyorum umursamaz detaylı bilgi vermez azarlar gerçekten çok üzücüGenelleme yapmayalım ama bizim burdaki doktorlarında çoğunluğu öyle.
MersinNerde yaşıyorsunuz
Anladım şikayet edin haklarınızı bilin kimse kimseye piskolojik şiddet uygulayamaz . Sorun ne Bilmiorum ama konu açtığınıza göre büyük olmalı ?Mersin
184 e şikayet ettim tabi çok üzüldüm yanlış teşhis koydu korkuttu gittim özele detaylı baltı öyle bişey yok dedi üzüm gebelik dedi bana psikolojik strese girmiştimAnladım şikayet edin haklarınızı bilin kimse kimseye piskolojik şiddet uygulayamaz . Sorun ne Bilmiorum ama konu açtığınıza göre büyük olmalı ?
Bide hamileyken o kadar hassas oluyoruz ki bunu en iyi onların bilmesi lazım sözdeYaa hepsi bir olmuyo aslında ama işte bazıları öyle maalesef hiç unutmuyorum o günü hala aklımda mesela normalde özele gidiyordum ama bi test için devlete gitmiştim doktor yedi aylıksın ama çocuğun hiç gelişmemiş ayından çok küçük ve bir sürü şey odadan nasıl çıktıgımı bilmiyordum eşimi görünce yığıldım yere ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı sonra hemen kendi doktoruma gittik anlattım doktorum sadece şikayetçi olmamı istemişti çünkü söylediği komplikasyonlar yoktu çok da sağlıklı bi erkek çoçuk dünyaya getirmiştim![]()
Bu konuda kimi kime şikayet etcen ki . Cihazlar eski ayrıca her hasta için 4 dk randevu süresi verilmiş ..yığıyorlar hastaları başına doktorların . Odaya 3-4 kişi olarak alıyorlar sırf kapıda saat tartışması olmasın die . Yetmıyor makinalardan da hastalar geliyor Yetmıyor sonuç hastaları çıkıp geliyor.184 e şikayet ettim tabi çok üzüldüm yanlış teşhis koydu korkuttu gittim özele detaylı baltı öyle bişey yok dedi üzüm gebelik dedi bana psikolojik strese girmiştim
Kesinlikle katılıyorum bende mersindeyim hasta ile iletişimleri sıfır sürekli aşağılayıcı konuşuyorlarMersin