Devlet Hast. Sezeryan doğum yapanlar acil bakarmısınız ???

bulutlarveben

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2023
105
-214
16
24
Merhaba 37 haftalığız şuanda , doktorumuz 39 da tekrar çağırdı ilk gebeliğim 22 yaşındayım bu hastaneye 3 seferdir gidiyorum sorum şu ki 39 da gidince doğum hakkında bilgi verir mi ben mi sormalıyım ? Mesela doğum için gün mü vericek yoksa benim sancım mı olması gerek ? Bu hastaneye yeni başladım dediğim gibi sanırım 2 3 doktor var kadın doğumcu olarak yani prosedür nasıl işledi yardımcı olurmusunuz ? Zaten suan makat gelişliymiş 39 da çağırıp ne olacak normal doğum değil ki sonuçta, hastanede ney nasıl olur bilmiyorum anlayacağınız

Ben 4 gün önce acil olarak sezeryana alındım canım. doktor seni çağırdığı gün gün verir. Ama sen dikkat et kendine sancın suyun fln gelirse beklemeden hastaneye git. Gittiğinde de hazırlıklı git mutlaka kontrol diye gidip doğuma alınan çok kişi var canım. Eşyaların arabada dursun

Ben 4 gün önce acil olarak sezeryana alındım canım. doktor seni çağırdığı gün gün verir. Ama sen dikkat et kendine sancın suyun fln gelirse beklemeden hastaneye git. Gittiğinde de hazırlıklı git mutlaka kontrol diye gidip doğuma alınan çok kişi var canım. Eşyaların arabada dursun
Ayyy daha çok yeni kutlarım sizi hayırlı sizlere evlat olur inşallah bebiş ❤️ yani gün veriyorlar normalinde iyi bari arabamız yok şuan kontrole maalesef toplu taşıma ile gidiyoruz ama sorun değil evimize çok yakın annem babam geleceği için arabayla getirirler heralde cabucak şimdiden heyecan bastı … ilk doğum olunca ney nasıl olur falan peki yine gittiğimde bişey demezse ne çıkarmalıyım bundan sonuçta 39 haftalık olacak 😞

Anladım gün vermez yani.. peki kontrole gittiğiniz dr mu girdi ameliyata
hiç gitmediğim bir hastane ve hiç görmediğim doktorlar hatta asistanlar ama o kdr memnun kaldım ki. anestezideki asistan ''korkuyorsun galiba elini tutabilirim '' dedi. 2 saat sonra ayaklandım en önemlisi dikişle alakalı bir sıkıntı yaşamadım. tavırları vs doktorların iyi idi. hemşire konusunda ben biraz sinirlendim ama genel manada sezeryanım iyi geçti

Back
X