Devlet hastanelerın de amh testi yok mu ?

Ben capada tedavi görüyorum infertilitede. 3. Asilamam olacak. Benden 2 yas kücük bir kadin vardi direk tüp yaptilar ona. Ama benim evliligimin 3 yila tamamlanmasi sartmis. Sordum kadina neden direk tüp diye. Amh düsük dedi. Ben de hic baktirmadim ki. Simdi tutustum dogal olarak

Yaş kaç, yaş önemli be amh testine bakmaları lazımmıs ne alaka evliliği üç yıla tamamlamak falan saçmalamışlar

Yarına randevu aldm. Sayenizde..insallah muayene etmeden direkt kan ister.. Alaeddin bey varms ona aldm. Ters degldr insallah..
Bende orada tahlillerimi yaptırıyorum sadece. Genelde bütün tahlilleri istiyorlar infertiliteye almistim ben doktoru hatirlamiyorum canim

Ben mhrs den aldm sadece doktr adi gordum hangi bolum infertelite midr hic blmyorum 🙄
Bölüm kadin dogum ama alanlara ayrılıyor. Mhrs de yaziyor. Bende mhrs den alıyorum canim. Ama 1 yil evlilik dolmadiysa infertilite yani kısırlık bölümü muayene etmiyor.

Maalesef özel bir Test
Bulundugum yer büyük bir il ve hastane de herkesın tercıh ettıgı bır yer olmaması benı cok sasırttı ya vardı yapmak ıstemedı yada gercekten yoktu üniverste hastanesı olmadıgı ıcın de olabılır yakın zamanda üniverste hastanelernı terch edıcegım.
Gerçekten de devlet hastanesinde yapılmıyor. Özel bir test ve bazı devlet hastaneleri de özel laboratuvar kullanarak ücretli yaptırıyor.

Back
X