Devlet Hastanelerinde 2021 Tüp Bebek Fiyatları Yakın Zamanda Yaptiranlar Var Mı?

Bezmialem Pınar hanıma gitmeyi düşünüyorum ssk ne kadarını karsılar bilemiyorum tesekkür ederim cevapların için
merhaba, ben rapor çıkarmak için zeynep kamile gitmiştim ancak çıkaramadım cünkü iki aşılamamı yaptırdığım özel hastanenin sgkyla anlaşması yok diye. özelde yaptırdıysanız kriter sgkyla anlaşması olması lazım.

merhaba, ben rapor çıkarmak için zeynep kamile gitmiştim ancak çıkaramadım cünkü iki aşılamamı yaptırdığım özel hastanenin sgkyla anlaşması yok diye. özelde yaptırdıysanız kriter sgkyla anlaşması olması lazım.
özelde yaptırdıgım hastahane ssk ile calısıyor fakat benim aşılama yaptırdıgım zaman ssk ım yoktu özel ücretli yaptım herseyimi benide kapsamazmı acaba

İzmir dokuz eylul üniversitesinde ya da ege üniversitesinde tup bebek yaptiran var mi

Rapor çıkarsa devlet ilaçların yüzde 70 ni karşılıyor ,ilaciniz ortalama 2500 TL civarı tutuyor,hastanede 1. Denemede 1000 TL aliyor

Merhaba çok zaman gecmis ama gittiniz mi pinar hanıma adını çok duydum

Merhaba hicbir bilgim yok konu üstte kalsın diye yazdım Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et
merhaba araştırma hastanelerinde raporsuz tüp bebek yapılıyormu bilginiz varmı yaşım 22 olduğu için rapor çıkmıyor sanırım 23 olması gerekiyor
Raporsuzsaniz eğer ilaç vs sizdeki yumurta gelişimine bağlı benim iğneler 9 bin tutmuştu hastanede 8200 aldı

Back
X