Devlet hastanelerinde tüp bebek...

devlet hastanelerinde tüp bebek deneyen arkadaşlar deneyimlerinizi, düşüncelerinizi bekliyoruz....

2008 de cerrahpasada denedım 6 embrıyo alındı 1 tanesı transfer edıldı ama negatıftı .hastane ozel gıbı degıl tabı ama tarnsfer ve toplamada hep proflar oluyor gayet guzel ve ılgılıler ben bır sorun yasamadım.

güzel bi başlık olmuş canım.ben de şunu merak ediyorum.devletle anlaşmalı tüp bebek merkezlerinde fiyat rapor olsa bile çok değişmiyomuş.peki tamamını devlette yaptırırsak da mı bize 4-5 bine patlar.biz bi rapor çıkarttık ama ilaçlar falan baya ödedik.tamamını devlette yapınca ücret herşey dahil ne kadar olyo.tabi doz önemli ama yaklaşık ne kadar.cevaplarsanız sevinirim.ben 1 kez yaptırdım.tuttu.ama 7.haftada kalbi durdu bebeğimin.bize çok pahalıya patladı ve sonu hüsran oldu.ancakdevlette yaptırabilirim artık.

şubatta yaptırdım tıp fakültesinde. ilaçlar 500 civarı tuttu. hastanede transfer yapılrsa 493 tl alıyor toplamda 1000 tl tuttu. şimdi 2. denememizi yapıyoruz hayırlısı ilaçalrım değişti ne kadar tutar bilemiyorum. ilaçlar farkedebiliyor benim düşük dozda oluyor genelde o yüzden az tuttu. stres yapmamak gerekiyormuş doktorum sürekli onu söyledi bana ama ben çalıştığım için işyerimde stres dolu dolu olduğundan onu başaramadım. inş bu kez tutar bebiş çünkü her tedavide stres mahveediyor.

ben kocaeli üni. yaptırdım, güleryüzlülük beklemezsen tedavi her yerde aynı...benim tuttu hamdolsun....7 tanede bekleyen yumuşum onlarda saklı....

slm bende ankarada zekai tahirde yeni çıkarttım raporumu eylülde başlıyacagım ama orda birçok kişiye sordum ilaçlara göre degişiyor genelini alırsak 1milyar ile 1.500 arası genelinde
devlette rapor bile çıkarsak malesef özeller 4 5 milyarı buluyor hem benm gittgim has. gerçekten ilgili güleryüzlü hep

merhaba arkadaşım,
bende ramazan sonunda semiha şakirde yaptıracağım aradım 410 tl hastaneye ödüyorsun ilaçların da %20 sini ödüyosun... özel tüp bebek merkezlerinin devletle anlaşması farklı farklı...

Devlet hastanesinde yakın zamanda tüp bebek yaptıran yada görüşme yapan varmı?
Ben devlet hastanesinde tüp bebek ücretini merak ediyorum.Bilgisi olan varsa ve cevap yazarsa sevinirim.
Birde her tüp bebek için kaç ünite ilaç yazılıyor hastaneye ne kadar ilaca ne kadar ödeniyor?

canım ben bu ay başlıyorum benim az dozla başanacak 420 hastane 400 civarıda ilçlar benim

devlt 1500 ünite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…