Bazı devlet hastanelerinde mesai dışı poliklinikleri var ama onlarda akşam 5-7 arası hizmet veriyor genelde. Cumartesi günü hizmet verenini bende çok araştırdım ama bulamadım maalesef.
Bazı devlet hastanelerinde mesai dışı poliklinikleri var ama onlarda akşam 5-7 arası hizmet veriyor genelde. Cumartesi günü hizmet verenini bende çok araştırdım ama bulamadım maalesef.
Hic duymadim valla aksamlari acil varda,bir de onun disinda acil cocuk hastaliklari poliklinigi acik oluyor bazi yerlerde.her gece bir cocuk dok.kesin oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet öyleymiş bende yeni öğrendim. İstanbul'da Samatya Hastanesinde vardı onu da kaldırmışlar. Bir tek Vakıf Gureba Hastanesinde akşam mesai dışı polikliniği devam etmekteymiş, o da devlet hastanesi olarak değil Vakıf-Üniversite hastanesi olarak geçiyor, mesai dışı polikliniklere gitmek için 35-50 tl ek ücret ödemek gerekiyormuş. Ayrıca mesai saatleri içinde olan muayenelerde de Profesöre muayene olacaksan 50 tl fark, Doçente muayene olacaksan 35 tl fark ücreti alınıyor.