devlet hastanesi hakkında

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
arkadaşlar küçük bir sorum olacak araştırdım netten bişey bulamadım devlet hastanelerinin poliklinikleri cumartesi öğleye kadar hizmet veriyormu

Bazı devlet hastanelerinde mesai dışı poliklinikleri var ama onlarda akşam 5-7 arası hizmet veriyor genelde. Cumartesi günü hizmet verenini bende çok araştırdım ama bulamadım maalesef.

cumartesi devlet hastanelerinin poliklinikleri kapalı olur
ancak acil var
hizmet veren bölümleri mr film vs
muayne yok

Bazı illerde açık oluyor sabah tan öğlene kadar. Ben genelde cumartesi giderim öğrenmek için hastahane yi arayabilirsin şimdiden geçmiş olsun

Bazı illerde açık oluyor sabah tan öğlene kadar. Ben genelde cumartesi giderim öğrenmek için hastahane yi arayabilirsin şimdiden geçmiş olsun

şuan kontörm yok eşimi arayayım bir arasın hastaneyi bakalım inşşş açıktır tşkrler

cvplar için teşkkerler arkadaşlar eşime msj attım hala geri dönmedi inş açıktır yarın

özel hastaneler açık oluyor genelde ögle kadar
devleti hiç duymadım
açık olan yer varsa çok şaşırırım heralde

Hic duymadim valla aksamlari acil varda,bir de onun disinda acil cocuk hastaliklari poliklinigi acik oluyor bazi yerlerde.her gece bir cocuk dok.kesin oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maalesef artık mesai dışı poliklinikler de yok..kaldırıldı..

Evet öyleymiş bende yeni öğrendim. İstanbul'da Samatya Hastanesinde vardı onu da kaldırmışlar. Bir tek Vakıf Gureba Hastanesinde akşam mesai dışı polikliniği devam etmekteymiş, o da devlet hastanesi olarak değil Vakıf-Üniversite hastanesi olarak geçiyor, mesai dışı polikliniklere gitmek için 35-50 tl ek ücret ödemek gerekiyormuş. Ayrıca mesai saatleri içinde olan muayenelerde de Profesöre muayene olacaksan 50 tl fark, Doçente muayene olacaksan 35 tl fark ücreti alınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…