Devlet hastanesi karın germe

Çok iyi görünüyor
Benimde sıfır beden olma gibi bir derdim yok bende sarkık derim gitsin istiyorum

Evet özele göre daha uygunmuş dilek hanım içinize sinsin inşallah..siz hangi il hangi hastaneydi

Evet İlker Uyar
Arkadaşıma önericem sizin yorumlardan sonra hasta puanı çok önemlidir ama benim dikiş şekli falan çok farklı mesela benimki düz değil neye göre karar veriliyor acaba yoksa tamamen doktorun tercihimi kontrole gittiğimde sorucam mutlaka

Sanırım hem sizin nasıl istediğinize hem doktorun sizin derinizin yapısına göre şekilleniyor olabilir. Bana ameliyat günü nasıl iç çamaşırı giymek istiyorsam onu giyip gelmemi ona göre kesi yeri belirleyeceğini söylemişti. Ameliyata alt iç çamaşırım ve oranın çizimi ile girdim

kaç ayda sıra geldi acaba size çok beklettiler mi?

İçimi siniyor şu an . İzmir Atatürk Eğitim Ve Araştırma hastanesi
Merhaba bende o hastanede olucam ameliyat fakat henüz yeterli bilgi edinemedim karın gerdirme 14 bin ekstra lipo istersek fiyatı artıyor yani ödeme şeklinde taksit imkanı var mıydı acaba bilginiz var mı bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…