Doğru söylüyorsunuz ben en iyisi kol germeyi seneye bırakayım uzun süreli bakanda yok çok zorlanabilrim.Kol germe de eklenirse çocuklarla çok ilgilenemeyebilirsin çünkü karın germe de asıl zorlayan kas onarımı. Karnımızı bir süre kullanamayacağımız için de yapacağımız çoğu işi kol kuvvetiyle yapıyoruz. İlk iki hafta mutlaka biri sana yardım etmeli. Kas dikildiği için.
Teşekkür ederimDoğru söylüyorsunuz ben en iyisi kol germeyi seneye bırakayım uzun süreli bakanda yok çok zorlanabilrim.
Sizede çok geçmiş olsun memnun kalmanıza çok sevindim.
Geçmiş olsunmeraba arkadaslar ben karingerme meme kucultme. proztez takildi 2 ay once gobek deligim kizardi catlatadi helen gecmedi sizde olan varmi acaba? bu arada sormak istediniz sorular varsa iyilesme surecimde sorabilirsiniz
sagol canimGeçmiş olsun
Göbek deliğini duş alırken sabun kalıntısı oluyorsa olabilir.
Birde ilk 1 hafta süreciniz nasıldı direnler ne zaman çıktı.
gobek deliginin kirmizi si gecermisagol canim
ilk 5 gun hastanede kaldim 1 gece yatacaktim ama uzadi kan kaybim cok oldu 4 gun zor kalkabildim yataktak aciyordu kalkarken dikislerim yardim gerekiyor eve gedim 5 gun agrim kalmadi sadece dikislerin bittigi yerler kalkinca aciyordu batiyor ginbi aa agri kesici aladim hic 3 hafta yardim ile kalktim yataktan ve ayaklarimi bukerekten oturuyuyormus gibi yattim direnler 9 gun sonra cikti 1 er tane vardi
Maşallah bunca şeye rağmen çabuk toparlamışsınız. Özel hastanemiydisagol canim
ilk 5 gun hastanede kaldim 1 gece yatacaktim ama uzadi kan kaybim cok oldu 4 gun zor kalkabildim yataktak aciyordu kalkarken dikislerim yardim gerekiyor eve gedim 5 gun agrim kalmadi sadece dikislerin bittigi yerler kalkinca aciyordu batiyor ginbi aa agri kesici aladim hic 3 hafta yardim ile kalktim yataktan ve ayaklarimi bukerekten oturuyuyormus gibi yattim direnler 9 gun sonra cikti 1 er tane vardi
gobek deliginin kirmizi si gecermi
Siz bir doktorunuza sorun tabigobek deliginin kirmizi si gecermi
evet ozel hastane ankarada oldum 3 hafta sonra istanbul 4 haftasonra bodrum 6 hafta sonra 22 saat ucus yaptim cok sukur iyiyim biraz odemlerim varMaşallah bunca şeye rağmen çabuk toparlamışsınız. Özel hastanemiydi
brde miyde fitik emaiyati odum dr gorunce yapmisevet ozel hastane ankarada oldum 3 hafta sonra istanbul 4 haftasonra bodrum 6 hafta sonra 22 saat ucus yaptim cok sukur iyiyim biraz odemlerim var
tessekurler canim yaparimSiz bir doktorunuza sorun tabi
Duş aldıktan sonra ılık suyla temizleyin baticonla silin birde furacin diye bir krem var onu sürün 2 günde geçiyor ben sezeryan olduğumda öyle kırmızılık oluyordu doktorum önermişti bunları çok iyi geldi bana.
Ödemeler 6 aya kadar iniyor diyorlarevet ozel hastane ankarada oldum 3 hafta sonra istanbul 4 haftasonra bodrum 6 hafta sonra 22 saat ucus yaptim cok sukur iyiyim biraz odemlerim var
nerde olacan karin germemi sadece olacasimÖdemeler 6 aya kadar iniyor diyorlar
Bende 27 sinde gidip gün alicam
Ben istanbulda olcam devlet hastanesinde hem fiyat olarak uygun hemde güvenilir geliyor bananerde olacan karin germemi sadece olacasim
Evet sadece karın germe aslında kol germe de istiyorum koltuk altı tarafta da doğumdan sonra zayıflayinca catlatlar olustu ve sarktı ama 2 tane küçük çocuğum var onlara bakamam ikisinide yaparsamBen istanbulda olcam devlet hastanesinde hem fiyat olarak uygun hemde güvenilir geliyor bana
evet aynen bakacak kimsen yoksa zor cocuklarla ama ginede birisi lazim yaninda yardimci ilk zmanlar corabini bioe biri giydirmesi gerekir egilmmem gerek. bakacak birisini atlyarlarsan bence ikisinide ol ciksin yoksa kimseEvet sadece karın germe aslında kol germe de istiyorum koltuk altı tarafta da doğumdan sonra zayıflayinca catlatlar olustu ve sarktı ama 2 tane küçük çocuğum var onlara bakamam ikisinide yaparsam
İnşallah kalan olur. Sen şanslısın annen baya durmuş yanındaevet aynen bakacak kimsen yoksa zor cocuklarla ama ginede birisi lazim yaninda yardimci ilk zmanlar corabini bioe biri giydirmesi gerekir egilmmem gerek. bakacak birisini atlyarlarsan bence ikisinide ol ciksin yoksa kimse
insallah canim yanliz kalmasin .benim yanimda annem degilde. ben tatile kardesimin yanina gittim orda ablalarim kardesim hepsi cok ilgilendiler yiyenlerim hepsi ilgilendi darisi sana insallah iyi olursun guzel gecer insallahİnşallah kalan olur. Sen şanslısın annen baya durmuş yanında
Benimde kırmızı. Hatta anladığım kadarıyla ameliyattan bir süre sonra özellikle iz kremine başladıktan sonra kızarıyor. Bence iyileşme sürecinin bir parçası çünkü daha sonra o kırmızılık yerini beyazlamaya bırakıyor.meraba arkadaslar ben karingerme meme kucultme. proztez takildi 2 ay once gobek deligim kizardi catlatadi helen gecmedi sizde olan varmi acaba? bu arada sormak istediniz sorular varsa iyilesme surecimde sorabilirsiniz
İlk aylar kırmızı oluyor sonra zamanla beyazlaşıyor.gobek deliginin kirmizi si gecermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?