Devlet Hastanesi Tüp Bebek ücreti alıyor mu ?

uvercinkaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
20
3
6
34
Merhaba,
Etlik Zübeyde Hanım Hastanesinde doktorum Tüp Bebek tedavisine başlayacağını söyledi. Devlet Hastanesi olduğu için ücret ödenip ödenmemesi hakkında çevremden net bilgi alamadım. Kimisi sadece ilaç ücreti ödersin diyor 1500₺ ye yakın. Kimisi ödemezsin sadece dondurma işlemi yaparsan ödersin diyor.

Devlet Hastanelerinde Tüp bebek için ücret ödeniyor mu ?

Teşekkürler

Canım merhaba ben Ankaradayım ve etlik Zübeyde Hanım hastanesinden hiç bir sonuç alamadım tüp bebeğe benide yönlendirdiler sanırım bütün infertiliy polikinliğinde ki hastaları tüp bebeğe yönlendiren bir hastane asla tavsiye etmiyorum ve ben neredeyse tüp bebeğe başlayacaktım eğer yaşın 23 kurtarıyor ilaç parası ile kurtulursun dedi ama önden 5000 bin lira istediler ve bu rakamın 10 15 bine kadar çıkacağını da söylediler onun yerine özel ve daha düzgün bir hastanede yaptırım daha iyi diye başlamadım ben

Raporun sarti var kadın için 23 yaşından büyük, 41yaşından gün almamis olmak.
rapor kesin çıkıyorsa iğneler belli oranda ödeniyor ve toplama transfer derken rapor ucretı neyse o çıkar. Dikkat edilmesi gereken Igne dozu var su an unuttuğum 3.000 doz olabilir yumurta büyütmek için eger dozu aşarsaniz o rapora girmiyor cepten ödersiniz dozu astığiniz için.
Benim toplamam oldu ama hiçbiri döllenmedi tavsiye etmem.

Iki kez asılamadan sonra rapor çıkıyor. Aşılamayi etlikde denedim hic tavsiye etmem rapor cıksın gitmiştim.

Back
X