devlet hastanesinde ameliyat olanlar.... arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...

ben ameliyat olmadan önce çok araştırdım canım ama hiç kbb ye ol diyen olmadı herkes plastik cerrah önerdi,doğrusununda bu olduğunu düşünüyorum.tabi kbb uzmanı olup bu işte çok iyi olanlar da vardır ama plastik cerrahı tercih etmelisin bence işini şansa bırakma..plastik cerrahlar sonuçta sadece güzel görünen bi burun yapmıyolar,burnun içindeki bütün o sorunları düzelterek güzel görünen bi burun yapıyolar.seçimini iyi bi plastik cerrahdan yana kullan derim..

çok saol canım bilgilendirdiğin için..bu önerini dikkate alıcam. ameliyat olmuş biri olarak seni dinlemeliyim..

Allah analı babalı büyütsün inşallah.. :nazar: devlet hastanelerinin içinde çok iyi olan yerler var,özellerde de devleti aratan nerden düştüm buraya dedirten yerler var..seçimi iyi yapmak önemli..kbb doktorlarından da estetik ameliyat yapanlar var ama burdaki bi kbb uzmanının kendisinin de dediği gibi bu ameliyat plastik cerrahların işi.keşke bütün kbb doktorları da bunu kabullenebilse.bu ameliyatı olucaksanız kesinlikle plastik cerraha olmalısınız..

amin teşekkür ederim ama yakın hastanelerde plastik cerrah yokki..:44:

ege üniversitesi yiğit tiftikçioğlu ile mutlaka görüş derim ben. benim bugün 43.günüm ve çok memnunum. geçmiş olsun

canım peki ameliyat için çok sıra bekledin mi? birde ne kadar ödedin onuda yazarsan sevinirim teşekkürler :34:

ben üniversite hastanesinde çok iyi bi profesöre ameliyat oldum. sonuçtan gayet de memnunum. ille de özel hastanede yaptırmak gerek diye bşy de yok bence.

Geçmiş olsun canım sen hangi hastanede ve hangi dr.a oldun?

Devlette ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum sorun devlet ya da özel ilgi alaka yada konfor değil.İster devlet ister özel olsun burada en önemli detay Hekimde bitiyor.

Devlette oldum.Çünkü ne kadar farklı olabilirki yapılacak bir işlem dedim fakat doktorumu iyi seçemedim.3 kez oldum ve 4'cüye doğru gidiyorum.Aynı hekime oldum revizyonları da.Bu zamana kadar hep kendi bünyemde sorun vardır diye düşünmüştüm.Çünkü bir doktor niçin sonunu bile bile bir hata yapıpta kendi ismini lekelesin ki dedim hep.Evet belki isteyerek bu sonuçlar doğmadı ama şundan eminimki çok da fazla önemsemedi bence tabi.Ha ilgi alaka kısmı özel kadar olmasa da vardı hatta kendisi de çok üzüldü burnumun bir türlü şekil alamamasından.Ama ne fayda!!!

Vurgulamak istediğim hekim araştırması iyi yapılmalı,bünyesel etmenleri önceden görebilecek dr lar var.Ama bunlar ille de özelde diye bir kaide yok.Ben her zaman yüzde küçük bir şansızlık olasılığı olan grubun içindeymişim ki hala güzel bir buruna sahip olamadım:(

geçmiş olsun canım gerçekten büyük bi şanssızlık yaşamışsın.... :(( bende bu yüzden devlete gitmeye korkuyorum :(

kullanılan aletlerin farklı olacağını düşünmüyorum,en azından burun ameliyatı için öyledir..emin ol gözünde büyüttüğün kadar büyük bir ameliyat değil.ameliyattan çıkınca daha iyi anlıyosun bumuydu diyosun :34: özelde olmanın tek artısı orda geçireceğin 1 geceyi odada tek başına geçirmektir.ben devlet hastanesinde kaldım odam 3 kişilikti ve hepimiz burun ameliyatı olmuştuk aslında bir bakıma zevkli bile oluyor o ortam herkes birbirine bakıp gülüyodu :1: kontrollerde sıkıntı olmadı kesinlikle.şöyle bişey de var canım bazı devlet hastaneleri gerçekten özelleri aratmıyor bazı özel hastanelerde devlet hastanesinden beter oluyor.bu noktada seçimini iyi yapmalısın.ama ben devlet hastanesinde ameliyat olmuş biri olarak çok mutluyum hiç bi sıkıntı yaşamadım çok şükür..

canım cevabın için teşekkürler sanada geçmiş olsun... :34: ben özele muayene için gittiğimde dr. bana ameliyatın 2 saat süreceğini ve 1.5 saat sonra taburcu olacağımı söyledi kalmam gerektiğini bilmiyodum....

canım cevabın için teşekkürler sanada geçmiş olsun... :34: ben özele muayene için gittiğimde dr. bana ameliyatın 2 saat süreceğini ve 1.5 saat sonra taburcu olacağımı söyledi kalmam gerektiğini bilmiyodum....

teşekkür ederim canım,ben her ihtimale karşı 1 gün hastanede kalınıyor diye biliyorum ama doktorun öyle dediyse öyledir..her doktorun farklı yaklaşımı var tabi.ben ameliyat olduğum zaman 2saat kalıp taburcu olan hasta vardı ama sadece burun ucundan ameliyat olmuştu o,yarım saat falan sürdü ameliyatıda zaten..seninki de zor bi ameliyat değildir belki,doktorun ona göre söylemiştir canım

Son düzenleme:
bende istiyorum ameliyat ama cok korkuyorm :(

bende 18 kasımda osmaniye devlet hastanesinde hem burun hem kulak estiği olucam.doktorum 700-950 arası bir rakam ödeneceğini söyledi,heyecanla bekliyorum.beni devlette olmaya ikna eden şey ameliyat olmuş bir tanıdığımdı.burnu hem büyük,hem kemerli,hemde aşağı doğru uzundu.şimdi yüzüne yakışan kalkık bi burnu var,onu görünce yıllardır ertelediğim ameliyatı olmak istedim..bakalım neler olacak..

bende devlette muayene oldum 1 ile 1.5 milyar arası olabileceğimi söyledi doktor.

bende üniversite hastanesinde olacagım, edirnede cok arastırdım özelde yapana doktorlar yerine, herkes üniversite hastanesindeki bir doktoru önerince ona olmaya karar verdim, hastalarıyla da görüştüm burnundan mutsuz olan kimse de yok hepsi memnunlar o yüzden özeldi devletti diye düşünmeyin önemli olan doktor ve becerisi

bende üniversite hastanesinde olacagım, edirnede cok arastırdım özelde yapana doktorlar yerine, herkes üniversite hastanesindeki bir doktoru önerince ona olmaya karar verdim, hastalarıyla da görüştüm burnundan mutsuz olan kimse de yok hepsi memnunlar o yüzden özeldi devletti diye düşünmeyin önemli olan doktor ve becerisi

cok haklisin canim ben devletde oldum cok basarili bir amaliyat gecirdim özel devlet önemli degil doktor iyi olsun yeterki..

istanbulda devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir plastık cerrah var mı,burnumu özelde aptırdım ama kemikli kaldıı.devlette olmak daha mantıklı gelıyor artık.ama doktor bılmıyorum hıc.istanbulda var mı bıldıgınız

devlet hastanesinde ameliyat olanlar memnun musunuz?artı ücret ödeniyor mu?kbb doktoruna gitsem "burnumu böyle bırakma sorunları düzeltirken burnumu da düzelt " desem yapar mı?
illaki kemik etler alınırken bozulacak şekli ama eskisi gibi yaparlar mı yada düzeltirler mi ?????

bilgilendirir misiniz?sizler sadece estetik mi oldunuz?devlette estetik doktoru var mı?plastik cerrah ta mı oldunuz?

bu konularda hiçbir bilgim yok.sadece yıllar önce kbb doktor ameliyat demişti ama ben hem ameliyattan hemde şekli bozulacak diye korktum

şimdiden teşekkür ederim.

Back
X