devlet hastanesinde ameliyat olucam

357SACO

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
396
115
648
40
kızlar devlet hastanesinde ameliyat olucam inşallah aranızda benim dyrumumda olan var mı?doktorum iyi bir doktora benziyor.

ben 25 gun once devlet hastanesınde gogus estetiği oldum ınanınkı cok memnun kaldım cok ılgılı davranıyorlar ıyıkı dısarda yaptırmadım ....

benimde endişelerim var,ameliyat olan tanıdıklarım da var memnunlar.

benimde endişelerim var,ameliyat olan tanıdıklarım da var memnunlar.

Canım burun estetiği mi olcaksın.
bende İzmirdeyim burnumun estetiğe ihtiyacı var deviasyon var burnumda,ameliyat olmam lazım ama estetikle bir olması lazım.Çok moralim bozuk bu yüzden nerde olcaksın?Ne zaman olcaksın?Ücret falan?BAna bilgi verirsen allah razı olsun senden.Yaza düğünüm var bu yüzdeb bunu daha çok kafama takmaya başladım.Profilden berbat bir burnum var.Yandan uzun çok kötü,önden yamuk duruyor.

Bana geçen sene bir devlet hastanesinde gün vermişlerdi ameliyat için ama ben yaptırmadım çünkü doktor beni çok fazla tatmin etmedi söylediklerinle.Birde estetiği devlet hastanesi karşılamıyormuş diye kaldı.Ama kafama çok takarım burnumu.

Bende devlet hastanesinde olucaktım ama doktor hiç güven vermedi bana çok kötü konuştu "çok kolay bi ameliyat diş çeker gibi yapıcam" falan demişti. Ama tabiki her doktor aynı değil. Benimde tanıdıklarım var devlet hastanesinde ameliyat olan memnunlar. ınşallah istediğin burna kavuşursun canım geçmiş olsun şimdiden ..

Bende devlet hastanesinde olucaktım ama doktor hiç güven vermedi bana çok kötü konuştu "çok kolay bi ameliyat diş çeker gibi yapıcam" falan demişti. Ama tabiki her doktor aynı değil. Benimde tanıdıklarım var devlet hastanesinde ameliyat olan memnunlar. İnşallah istediğin burna kavuşursun canım geçmiş olsun şimdiden ..

Sağol canım.Benim görüştüğüm doktorda,burnun çökebilir ameliyattan sonra dedi.Madem niye yapıyoruz dediğimdede "ameliyat işte yapılması lazım çünkü kışın çok hasta oluyorsun bu yüzden dedi."

ben düzcede olucam canım.Benim doktorumda fazla bir şey söylemiyor ne bileyim ya .250 300 tl arası istedi.

CANIM ben sag tarafından nefes alamıyorum ve burnumda büyük kemer var baya belli.ikisini bir arada olacam doktorun ameliyat ettigi bir arkadasım var bugun 2 kişiyle daha tanıştım birisininki muhteşem,digerininkinin ucu kaymış kötü duruyodu korktum.

TAMAM arkadaşlar ben bi olayım hayırlısıyla,korkup kaçmassam.insan karar veremiyor kızlar biliyomusunuz burun ameliyatında çok az bir payı da şans oluşturuyor.benim doktorumun yaptıgı bi kaç burun gördüm hepsi farklı biri baya saga kaymış(ucu) korkuyorum bu yüzden.

TAMAM arkadaşlar ben bi olayım hayırlısıyla,korkup kaçmassam.insan karar veremiyor kızlar biliyomusunuz burun ameliyatında çok az bir payı da şans oluşturuyor.benim doktorumun yaptıgı bi kaç burun gördüm hepsi farklı biri baya saga kaymış(ucu) korkuyorum bu yüzden.

Birden fazla başarısız ameliyatını gördüysen bu bile bile lades gibi bişey olmaz mı sence de eyvahedigeldismile

5- 6 KıŞı var ameliyat olan burda.ben 3 gördüm 2 si çok güzel biri kötü gibi.ucu kaymış bariz.

Rutin kontrollerime giderken benim doktoruma estetik olmuş birini gördüm bende kötüydü burnu estetik oldum demese inanmazdım. Olabiliyo böyle durumlar. ışallah seninki güzel olur..

Bende devlet hastanesinde olucaktım ama doktor hiç güven vermedi bana çok kötü konuştu "çok kolay bi ameliyat diş çeker gibi yapıcam" falan demişti. Ama tabiki her doktor aynı değil. Benimde tanıdıklarım var devlet hastanesinde ameliyat olan memnunlar. İnşallah istediğin burna kavuşursun canım geçmiş olsun şimdiden ..

RABARBA,CANIM BEN SENİN BURNUNU ÇOK BEĞENİYORUM.SANA ÖZELDEN MESAJ ATACAKTIM FAKAT MESAJ SAYIM YÜZE ULSMADIĞI İÇİN ÖZELDEN ATAMADIM.BİR KAÇ AYDIR ÜYEYİM.iNŞALLAH BENİM BURNUMDA GÜZEL OLUR.YARIN ALÇISI ÇIKACAK.

Back
X