Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde endişelerim var,ameliyat olan tanıdıklarım da var memnunlar.
Bende devlet hastanesinde olucaktım ama doktor hiç güven vermedi bana çok kötü konuştu "çok kolay bi ameliyat diş çeker gibi yapıcam" falan demişti. Ama tabiki her doktor aynı değil. Benimde tanıdıklarım var devlet hastanesinde ameliyat olan memnunlar. İnşallah istediğin burna kavuşursun canım geçmiş olsun şimdiden ..
ben düzcede olucam canım.Benim doktorumda fazla bir şey söylemiyor ne bileyim ya .250 300 tl arası istedi.
TAMAM arkadaşlar ben bi olayım hayırlısıyla,korkup kaçmassam.insan karar veremiyor kızlar biliyomusunuz burun ameliyatında çok az bir payı da şans oluşturuyor.benim doktorumun yaptıgı bi kaç burun gördüm hepsi farklı biri baya saga kaymış(ucu) korkuyorum bu yüzden.
Bende devlet hastanesinde olucaktım ama doktor hiç güven vermedi bana çok kötü konuştu "çok kolay bi ameliyat diş çeker gibi yapıcam" falan demişti. Ama tabiki her doktor aynı değil. Benimde tanıdıklarım var devlet hastanesinde ameliyat olan memnunlar. İnşallah istediğin burna kavuşursun canım geçmiş olsun şimdiden ..