Devlet hastanesinde aşılama fiyatı

eylmte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
5
0
1
24
Merhabalar çam ve sakura şehir hastanesinde aşılama tedavisi önerdi doktor rapor onaylandı da fiyatlar hakkında bilgım yok bir hafta sonra gıdıcem doktora bu sene yaptıran bılgısı olan var mı fiyatları

Eğitim araştırmada sadece iğneye para verip yaptırdım raporlu olarak. Çam sakurayı bilmiyorum

Buarada samsun egitim arastirma hastanesinde yaptırdım 1 tl dahi ödemedim devlet 2 adet aşılamayı karşılıyor tabi koşulları var gidip sormak lazım ben ilk bilgi almaya gittiğimde bana 30-50 bin ilac parası ödersin dediler oyle olmadı gidip sormadan korkmayın fiyatlardan oyle dedikleri gibi olmayabiliyor. Herkesin tedavi ve ilaci da farklı kiminde pcos var, kimi sebepsiz infertilite, kiminde myom, kiminde sperm hareketliliği vs derken herkesin ilaci konusu farkli

Merhabalar çam ve sakura şehir hastanesinde aşılama tedavisi önerdi doktor rapor onaylandı da fiyatlar hakkında bilgım yok bir hafta sonra gıdıcem doktora bu sene yaptıran bılgısı olan var mı fiyatları
Eğer yumurtalıklarınızda azalma varsa yani bir tanı doğrultusunda bu aşılama yapılacaksa ücretli değil sgk karşılıyor

Dün aşılama yaptırdım gonal f 900+ovitrelle ye toplam 2500 tl ödedim rapor çıktığı icin
Bana da aynı ılacları yazdı doktor ve ayrıca raporum var rapor çıktığı halde bana sorduğum bütün eczaneler raporla verılmedıgını ve ücretlı sekılde verıldıgını soyledı 11 bın tl dedıler yengem eczacı araştırıyor bu fıyatlar mümkün degıl raporu bn bir senelık takıpten sonra doktor yazdı anlamadım herkes farklı fyat dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…