devlet hastanesinde asistan doktora burun ve çene estetiği?

aslında tüm süreci merak ediyorum nasıl randevu aldınız gidince ne dendi fiyat nedir ne kadar gün sonraya ameliyat tarihi verildi kaç kere muayene oldunuz gibi gibii hepsini cook merak ediyorum ben gaziden randevu bile alamıyorum ve fiyatın makul olması benim için önemli
Fiyat gayet makul randevu zor biraz her ayin son iki is günü netten yada arayarak alabilrisniz ben ayni son iki is günü sabah 7 de arayarak almistim ilk randevuda piskolojik olarak mi saglik olarak mi tam olarak ne istiyoruz neye hazırız kendi kararimizmi vesaire uzun uzun sohbet ettik 2 martta 14 nisanda da ameliyata alindm

Fiyat gayet makul randevu zor biraz her ayin son iki is günü netten yada arayarak alabilrisniz ben ayni son iki is günü sabah 7 de arayarak almistim ilk randevuda piskolojik olarak mi saglik olarak mi tam olarak ne istiyoruz neye hazırız kendi kararimizmi vesaire uzun uzun sohbet ettik 2 martta 14 nisanda da ameliyata alindm
Merhaba. Hangi doktora olduğunuzu söyleyebilir misiniz? Şu an alçılarınız çıkmadı sanırım değil mi? Çıktıysa da sonuçtan memnun musunuz?

merhaba herkes doktor sormuş 😅 umarım çok iyi geçiyodur iyileşme süreciniz ve hayallerinizden bile daha güzel bi buruna kavuşursunuz çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🌼

Doktorun ismini söylersen çok iyi olur istediğin gibi olmuştur umarım burnun :)

Merhaba. Hangi doktora olduğunuzu söyleyebilir misiniz? Şu an alçılarınız çıkmadı sanırım değil mi? Çıktıysa da sonuçtan memnun musunuz?
Özgün beye oldum alçilarim alındı nefes alımim.normale döndü burun ucu düşüklüğümu gayet güzel yapmış sekli de ole hala şiş yüzüm her gün masaj yapiyorm ic8n rahat bir şekilde gaziyi tercih edebilrsin

Özgün beye oldum alçilarim alındı nefes alımim.normale döndü burun ucu düşüklüğümu gayet güzel yapmış sekli de ole hala şiş yüzüm her gün masaj yapiyorm ic8n rahat bir şekilde gaziyi tercih edebilrsin
Özgün beyden memnun musunuz ?İstediğiniz gibi mi oldu burnunuz ?

2 milyar ameliyat 100 anestezi ücreti ozel oda isterseniz ozel oda ücreti 100 bu kadar ben ozel oda istedim pandemi nedeniyle bir refekatcim vardi yanimda da bu hafta
Ben son ameliyat olanlardandim doktorların hepsi artik ameliyatları bur kac ay sonra ya erteleyecgini soledi en azından gün alin
Hangi doktora oldunuz acaba memnun musunuz

Merhaba özgün beyden memnun kaldınız mı nasıl şu an durumunuz bide asistan mı uzman mı ücret çok uygun geldi

Back
X