devlet hastanesinde botoks, dolgu vb.

metallium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
177
3
318
İstanbul
merhabalar, okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinde kozmetik polikliniği açılmış. Herhangi bir uygulama yaptıran, deneyimlerini paylaşabilir mi? fiyatlar da daha uygun sanırım, prp, dolgu, botoks olduğu belirtiliyor

ben başka bir devlet hastanesinde prp ve botoks yaptırdım.fiyatlar piyasanın bayağı altında. muayenehane kirası ödemiyolar tabi. mezoterapi de yaptırmayı planlıyorum

ben de saç dökülmesi için düşünüyorum botoks ve prp için ne kadar ödediniz acaba

saç dökülmesi için botoks derken? saça mezoterapi ve prp yapılır bildiğim kadarıyla. 200 iki yöntemde ama botoks falan da yaptırdım indirim yaptı 4 seans 600 oldu

ben de eylülün 15'i için okmeydanı devlet hastanesinin kozmetik polikliniğinden randevu aldım. Ama tecrübe eden birine rastlamadım forumda:KK17:

ben de eylülün 15'i için okmeydanı devlet hastanesinin kozmetik polikliniğinden randevu aldım. Ama tecrübe eden birine rastlamadım forumda:KK17:
Iyi yapmissin canim Sonuc itibariyle tip egitimi almis doktorlar onlar da..genel de yazmiyorlar dir fakat devlet hastanelerin de basarili ve guzel isler yapan doktorlarimiz vardir..icin rahat olsun..ben de yaptiriyorum ankara da gazi de kemal findikciogluna...botox da hicbir sorun yasamadim..mesela ozel de iki kati para odedigim yerde de sorun yasamistim..

Iyi yapmissin canim Sonuc itibariyle tip egitimi almis doktorlar onlar da..genel de yazmiyorlar dir fakat devlet hastanelerin de basarili ve guzel isler yapan doktorlarimiz vardir..icin rahat olsun..ben de yaptiriyorum ankara da gazi de kemal findikciogluna...botox da hicbir sorun yasamadim..mesela ozel de iki kati para odedigim yerde de sorun yasamistim..
Çok merak ettiğim içim soruyorum botoks yaptırmanın belli bir yası var mıdır?

Çok merak ettiğim içim soruyorum botoks yaptırmanın belli bir yası var mıdır?
Yok diyor doktor lar ben kirisiklik belirtilerim oldugu zaman yaptirmistim...bazi doktorlar gerek duymadiklari hicbir uygulamayi yapmak istemiyorlar..ticari bakmayanlar tabiki.

Yok diyor doktor lar ben kirisiklik belirtilerim oldugu zaman yaptirmistim...bazi doktorlar gerek duymadiklari hicbir uygulamayi yapmak istemiyorlar..ticari bakmayanlar tabiki.
Ben 24 yaşındayım gğlğmce dudak kenarlarında çizgiler oluşuyor ama ufak yakından bakmayınca belli olmuyor önceden yoktu zayıflayınca oldu, oralara dolgu yapılır mı acaba birde diyorum yasım çok küçük ..cvbınız için cok teşekkür ederim.

Ben 24 yaşındayım gğlğmce dudak kenarlarında çizgiler oluşuyor ama ufak yakından bakmayınca belli olmuyor önceden yoktu zayıflayınca oldu, oralara dolgu yapılır mı acaba birde diyorum yasım çok küçük ..cvbınız için cok teşekkür ederim.
Yapilabilir tabiki fakat cok dikkat cekmiyorsa takimti yapmayin cunku bu tarz uygulamalar bazen yorucu olabiliyor..hem maddi hem de manevi olarak..size tavsiyem bu olabilir.

ben de devlet hastanesi daha güvenilir olur diye düşünüyorum. Acaba muayene nasıl oluyor bizim isteğimize göre mi yapıyorlar yoksa tavsiyelerde bulunuyorlar mı dolgu ve botoks işlemlerinde

Merhabalar botox yaptirdiniz mi acaba sureci anlatabilir misiniz birde randevu alamiyorum telefonla ariyorum acmiyorlar nasil aldiniz ne kadar odediniz memnunmusunuz bilgi verirseniz cok sevinirim

Merhaba Kemal bey botoxu ne kadara yapiyor.

Back
X