Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi yapmissin canim Sonuc itibariyle tip egitimi almis doktorlar onlar da..genel de yazmiyorlar dir fakat devlet hastanelerin de basarili ve guzel isler yapan doktorlarimiz vardir..icin rahat olsun..ben de yaptiriyorum ankara da gazi de kemal findikciogluna...botox da hicbir sorun yasamadim..mesela ozel de iki kati para odedigim yerde de sorun yasamistim..ben de eylülün 15'i için okmeydanı devlet hastanesinin kozmetik polikliniğinden randevu aldım. Ama tecrübe eden birine rastlamadım forumda![]()
Çok merak ettiğim içim soruyorum botoks yaptırmanın belli bir yası var mıdır?Iyi yapmissin canim Sonuc itibariyle tip egitimi almis doktorlar onlar da..genel de yazmiyorlar dir fakat devlet hastanelerin de basarili ve guzel isler yapan doktorlarimiz vardir..icin rahat olsun..ben de yaptiriyorum ankara da gazi de kemal findikciogluna...botox da hicbir sorun yasamadim..mesela ozel de iki kati para odedigim yerde de sorun yasamistim..
Yok diyor doktor lar ben kirisiklik belirtilerim oldugu zaman yaptirmistim...bazi doktorlar gerek duymadiklari hicbir uygulamayi yapmak istemiyorlar..ticari bakmayanlar tabiki.Çok merak ettiğim içim soruyorum botoks yaptırmanın belli bir yası var mıdır?
Ben 24 yaşındayım gğlğmce dudak kenarlarında çizgiler oluşuyor ama ufak yakından bakmayınca belli olmuyor önceden yoktu zayıflayınca oldu, oralara dolgu yapılır mı acaba birde diyorum yasım çok küçük ..cvbınız için cok teşekkür ederim.Yok diyor doktor lar ben kirisiklik belirtilerim oldugu zaman yaptirmistim...bazi doktorlar gerek duymadiklari hicbir uygulamayi yapmak istemiyorlar..ticari bakmayanlar tabiki.
Yapilabilir tabiki fakat cok dikkat cekmiyorsa takimti yapmayin cunku bu tarz uygulamalar bazen yorucu olabiliyor..hem maddi hem de manevi olarak..size tavsiyem bu olabilir.Ben 24 yaşındayım gğlğmce dudak kenarlarında çizgiler oluşuyor ama ufak yakından bakmayınca belli olmuyor önceden yoktu zayıflayınca oldu, oralara dolgu yapılır mı acaba birde diyorum yasım çok küçük ..cvbınız için cok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim..Yapilabilir tabiki fakat cok dikkat cekmiyorsa takimti yapmayin cunku bu tarz uygulamalar bazen yorucu olabiliyor..hem maddi hem de manevi olarak..size tavsiyem bu olabilir.
Merhabalar botox yaptirdiniz mi acaba sureci anlatabilir misiniz birde randevu alamiyorum telefonla ariyorum acmiyorlar nasil aldiniz ne kadar odediniz memnunmusunuz bilgi verirseniz cok sevinirimben de eylülün 15'i için okmeydanı devlet hastanesinin kozmetik polikliniğinden randevu aldım. Ama tecrübe eden birine rastlamadım forumda![]()
Merhaba Kemal bey botoxu ne kadara yapiyor.Iyi yapmissin canim Sonuc itibariyle tip egitimi almis doktorlar onlar da..genel de yazmiyorlar dir fakat devlet hastanelerin de basarili ve guzel isler yapan doktorlarimiz vardir..icin rahat olsun..ben de yaptiriyorum ankara da gazi de kemal findikciogluna...botox da hicbir sorun yasamadim..mesela ozel de iki kati para odedigim yerde de sorun yasamistim..
450Merhaba Kemal bey botoxu ne kadara yapiyor.
Ilaci bizmi aliyoruz. Yoksa Kemal beydenmi
Kemal bey denIlaci bizmi aliyoruz. Yoksa Kemal beydenmi
Kemal bey den