devlet hastanesinde burun estetiği nasıl oluyor?

Anladım iyice arastir icine sinen bir doktor bulursan iyi bir bag kur ve cok paralar dokmeden yapilmasi enazindan biraz daha rahatlatici oluyor birde burun ameliyati olayinda bunyesel cevap veriyor kalin derili burun uzun surede gorseline kavusurken ince derili daha cabuk cevap veriyor meseka benim burnumda kemer vatdi bugun 11. Gunum kontrolde masaj vardı ve doktorum çok ince derili olduğu için destek koymuş altına oda çok hafif kemer gibi görünüyordu ben hiç birşey sormadan bana dediki bu burnunun en berbat hali destek koyduğum madde eriyen bir madde zamanla eriyecek sisler gidecek dedi kendisi açıkladı ve masaj uyguladı içini rahatlatan ve bilgi veren doktor candir sna ozelden resim atayım bir bak karar ver

Merhaba benim burundan kaynaklı uyku apnem burun eti ve kıkırdak egrilim var ameliyat olmam gerek bende girmişken şeklininde değişmesini istiyorum henüz doktora gitmedim devlet hast.fiyatları bilen yardımcı olabilrmi

Fiyatlar 1500 den baslıyor sanırım doktoruna göre değişiyor heralde hiç ücret ödemeden yaptıranlarda varmıs burada okudugum kadarıyla doktorun gönlüne kalmıs ama benim biran önce ameliyat olmam gerek ist.da inş doktor bulurum uygun bütceyle yapıcak

1500 e yapan doktor var mıymış cidden çünkü baya bi doktorla görüştüm hiç o fiyata yakın bile değillerdi devlet olmasına rağmen :(

Burada yeni ameliyat olan bir arkadaş yaptırmış mersinde 1900 tlden 1500 tlye indirmiş

Hayır dün akşam görüştüm 11 gün önce ameliyat olmuş ve cokta memnun ama ist.değil mersinde

Bu hafta birkaç dr.ile görüşeceğim sizede bildiririm inşallah buluruz sizde bulursanız yazın lütfen

Kızlar o benim :)) Evet devlette harika bir doktorda 13 gün önce ameliyat oldum ve o fiyata oldum dogruduur gayet uygun bir fiyat ve çok memnunum çok paralar dokmeyin sakin konyada oldum ameliyatı bu arada

Kızlar o benim :)) Evet devlette harika bir doktorda 13 gün önce ameliyat oldum ve o fiyata oldum dogruduur gayet uygun bir fiyat ve çok memnunum çok paralar dokmeyin sakin konyada oldum ameliyatı bu arada
Canım ili yanlış yazmısım istanbulda bulamazsam atlar gelirim konyaya

Back
X