- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi ladyatrofi
evet kbb ye estetik olcam dicen hicbi farki yok illa plastikci olmasina geek yokki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozelden gönderdim resmiCanım burnunun fotoğrafını atarmısın
Mrb küç0klüğümden beri burun takıntım sesimi etkileyen et ve burun eğriliğim var ya lütfen ortalama bi fiyat aralığı söyler misin enazından eşimi ikna edebilmem için çiğli bana uzak sadece fiyat için bebeğimi bırakıp gidemem. Fiyatı hiç kestiremediğim için soruyorum lütfenArkadaslar ben çiğli araştırma hastanesinde estetik cerrahi Çağıl Meriç erenoğlu tarafından ameliyat oldum çokta memnun kaldım devlet hastanesi diye korkmayin ben şimdi iyiki olmuşum dedim
Merhaba bu doktor hangi hastanede çalışıyordu.Doktordan doktora demişim pardon burundan buruna değişiyor yazacaktım
Fiyat bilginiz varmı.Merhabalar benim doktorum normal devlet doktoru olarak gözüküyordu ancak estetik ameliyatlarını özelde yapıyordu. Bende o şekilde ameliyat oldum. Doktorumun adı Ahmet Alp. Mükemmel ötesi bir doktor. İnstagram hesabından da bakabilirsiniz. Ancak ücretle ilgili net bir bilgi doktora ulaşarak alabilirsiniz burundan buruna değişiyor. Ancak şu an hala devlete bağlı mı çalışıyor bilemiyorum
Doktoru iyi araştırdıysan ve doktorun yaptığı işleri biliyorsan %95 hüsrana uğramazsın. İnşallah hemen bulursun güvenebileceğin doktoru:)
Bana da atar misiniz fotoğrafOzelden gönderdim resmi
Kac tl odediniz ?22 ocak itibariyle Antalya kepez devlet hastanesinde bahadır bey e burun ameliyatı oldum. Hem estetik hemde nefes problemleri vardı. İlk defa ameliyat olan biri olarak inanılmaz rahat geçti diyebilirim. Ameliyat olmadan önce okuduğum bütün kötü yorumlar tamamen yersiz çıktı. Ben daha önce hastası olan bir arkadaşımın referansıyla gitmiştim. Öncelikle devlet hastanesi olduğu için mhrs sistemi üzerinden randevu alıyorsunuz. Daha sonra size gün veriyorlar. Ameliyat gününe yakın bir zamanda tahlillerinizi yaptırıyorsunuz. Ben tavsiyem tahlil yaptırmaya gittiğinizde isteğiniz konusunda görsellerle gitmeniz. Bahadır bey bu konuda çok duyarlı bakıp hastanın nasıl bir şey istediğini saptıyor. Ameliyattan çıktıktan sonra ağızdan nefes almanız konusunda zaten sizi uyarıyorlar. Onun dışında narkozun etkisiyle zaten ağrı yada acı hissetmiyorsunuz. Odaya alındığımda kendimdeydim. herhangi bir şikayetim olmadı. hemen akabinde zaten antibiyotik mide bulantısı ağrı kesici ilaçlarla tamamen rahatlıyorsunuz. Tek sıkıntım 2 gün boyunca ağızdan nefes almak oldu. delikli tampon özellikle istemedim. Delikli tampon daha büyük ve daha can acıtan bir tampon doktor bey özel bir tampon kullanıyor. ertesi sabah taburcu oldum. Bu süre zarfında ameliyattan çıktıktan 4 saat sonra su içebiliyorsunuz çorba tüketebiliyorsunuz bir sıkıntı olmuyor. Bir sınırlama yoktu. 2. günün sonunda tamponlarım çıktı şunu söyleyebilirim gerçekten asla acı hissetmiyorsunuz. o konuda doktoruma sonsuz minnettarım küçücük oldukları için 2 saniyede çıktılar. 1 hafta sonra da dikişlerim ve alçım alındı yine sıfır acıyla. bence en ağrı duyulan kısmı masaj kısmı:) artık korumaya geçtik ve yeni ve oldukça ödemli olmasına rağmen şimdiden doğal bir burum var. Özel hastanelere verilen ona para o kadar yersiz ki. Devlet hastanesinde estetik mi olur demeden önce iyi bir doktorun neler yapabileceğini görün derim.
doktor para almıyor sosyal güvenceniz varsa sadece hastaneye parası ödüyorsunuz burada açıklamayayım fakat çok uygun bir fiyat bir de tampon parası genel olarak özelle kıyaslanmayacak kadar ucuz diyebilirim.Kac tl odediniz ?