devlet hastanesinde burun estetiği nasıl oluyor?

Sonuçları buradanda yazarsanız sevınırım ben bagcılar devlete gecen yıl muayeneye gıttım plastık cerrahiye direk burun amelıyatı ıstıyorum dedım anlattılar yaparız dedıler uzun uzunda ılgılendıler sordugunuz tum sorulara cevap verıyorlar ama asıstanlar amelıyata gırecek olanlar hocalarıymış 1500tl demıslerdı bana tabı hocayı hıc görmemıştım orası ayrı :1::1:

nası yapıyorlar acaba fiat ta uygunmş

arkadaşlar doktora gitti sadece burun ucu estetiği için 3000 tl dedi indirimde yapmıyormuş saolsun.
şimdi perşembe devlte hastanesinden sıra aldım kbboğaza doktora gidip estetikmi olacam deyim? Nasıl oluyor bu iş anlamadım gitti

harikaa olur !

2 yıl önce devlet hastanesinde burun kemiği ameliyatı oldum. çok iyi geçti. ama estetik amaçlılardan çok sağlık sorunlarıyla ilgili durumlarda ameliyat yapıyorlar tabi ki. ücretsiz olarak.
O, NE GÜZELDİ YAA ,ÜCRETSİZ helal olsun alkışlıyorum ..

tipplasti burun ucu estetiği hakkında bildikleriniz nelerdir olan varmı arkadaşlar . iyileşme süresi diğer burun estetik ameliyatlarına göre nasıldır ?

tip plasti de burunda şiş neredeyse yok ve morarma kesinlikle yok birde en fazla özel fiyatını diyorum 1,5 ytl fazla ÜCRET ASLAAA ÖDEMEYİN !

BEN 1- 1,3 YTL ARASI RİNOPLASTİ OLUCAM KISMETSE DEVLET HASTANESİNDE ..kesinlikle fazla paralar ödenmesine şiddetle karşıyım Allah size 2 .bir burunu nasip edecekse edeceği şekil bellidir fazla ücret odemek anlamsız cebinize zarar, israftır!

Bence özele gidip o kadar para vermeyin .Devlette de cok iyi doktorlar var .Ben devlette oldum .

ablam benim beehh konuş konuşşşş.. YA EFNAN'I dinleyin en güzel kanıt/ gösterge kendisidir ..bittim ona ben yaaa mükemmel .ALLAH HEPİMİZE TEVFİK BEY gibi izinde deneyimli ,uzman bir hekim nasip etsin (amin)

AMİN DEYİNN LEYNN :D

benimde burnumda kemik eğriliği var.geçen ay b.köy devlete gittim.asistanla görüştüm.estetikte istediğimi söyledim.ona ayrı bi ücret olarak 800 tl alıyorlarmış.ama sadece kbbci giriyormuş.ama artık bi çok kbbcinin estetik alanında da uzmanlaştığını söyledi.ameliyat için hazırlıklarımı yaparsam estetiği de aradan çıkarmak istiyorum.inşallah daha kötü bi sonuçla karşılaşmam

ablam benim beehh konuş konuşşşş.. YA EFNAN'I dinleyin en güzel kanıt/ gösterge kendisidir ..bittim ona ben yaaa mükemmel .ALLAH HEPİMİZE TEVFİK BEY gibi izinde deneyimli ,uzman bir hekim nasip etsin (amin)

AMİN DEYİNN LEYNN :D

canım bittim yorumunaaa yaaaa :))))

benimde burnumda kemik eğriliği var.geçen ay b.köy devlete gittim.asistanla görüştüm.estetikte istediğimi söyledim.ona ayrı bi ücret olarak 800 tl alıyorlarmış.ama sadece kbbci giriyormuş.ama artık bi çok kbbcinin estetik alanında da uzmanlaştığını söyledi.ameliyat için hazırlıklarımı yaparsam estetiği de aradan çıkarmak istiyorum.inşallah daha kötü bi sonuçla karşılaşmam

kesinlikle ölee forumda da görmüşüüsndür kbb cıların ne kadar güzel burunlar yaptıgını... inş canım karşına ii doktorlar cıkarda sorunsuz atlatırsın...

İnşallah sonuç güzel olur.

arkadaşlar lütfen yardım edin burun estetiği olmak istiyorum ama bütçem çok kısıtlı yazılara bakınca sigortalı olanların 500-600 tl ye ameliyat olabildikleri yazılıyor lütfen yardım edin doğrumu acaba 500 tl ye ameliyat olabilirmiyim bursada yaşıyorum bursa devlet hastanesinde ameliyat olmak istiytorum acaba ne kadar yardım edermisiniz çok acil

Kulak-burun-boğazcıya değil, mutlaka bir plastik cerraha yaptırın bu işlemi. Başarılı olan operasyonlara denk gelmiş olabilirsiniz ama bunlar istisnalar. Her işin bir erbabı var, bu insanlar boşu boşuna farklı dallarda uzmanlaşmıyorlar. Eğer uzmanlık alanının bir önemi olmasaydı TUS denen bir sınav olmazdı. Yapmayın Allah aşkına ya. Bu söylediklerimin aynısını çok samimi bir dostuma da söylemedim, beni dinlemedi, sırf fiyatı uygun olacak diye kulak-burun-boğazcıya burnunu yaptırdı, suratına tavayla vurulmuş gibi bir burnu oldu. İnsan dövme yaptırırken bile en iyi dövmeciyi bulayım da ona yaptırayım diye uğraşıyor, siz yüzünüzün tam ortasındaki en dikkat çeken şeyi kulak-burun-boğazcıya teslim ediyorsunuz. İlginç.

kulak-burun-boğazcıya değil, mutlaka bir plastik cerraha yaptırın bu işlemi. Başarılı olan operasyonlara denk gelmiş olabilirsiniz ama bunlar istisnalar. Her işin bir erbabı var, bu insanlar boşu boşuna farklı dallarda uzmanlaşmıyorlar. Eğer uzmanlık alanının bir önemi olmasaydı tus denen bir sınav olmazdı. Yapmayın allah aşkına ya. Bu söylediklerimin aynısını çok samimi bir dostuma da söylemedim, beni dinlemedi, sırf fiyatı uygun olacak diye kulak-burun-boğazcıya burnunu yaptırdı, suratına tavayla vurulmuş gibi bir burnu oldu. Insan dövme yaptırırken bile en iyi dövmeciyi bulayım da ona yaptırayım diye uğraşıyor, siz yüzünüzün tam ortasındaki en dikkat çeken şeyi kulak-burun-boğazcıya teslim ediyorsunuz. Ilginç.

kesınlıkle takılıyorum. Ben bugun plastk cerrahla gorustum ve ınsallah en kısa zmanda amelıyat tarıhım alaınacak arkadaslar sıze onerım lutfen.. Estetık ıcın uzman olan dalla ıslemınızı yaptırın..

Back
X