Devlet hastanesinde burun estetiği

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
1.004
1.786
83
Devlet hastanesinde burun estetiği olan var mı özellere param yok 50 100 bin arası fiyat istiyorlar beni nasıl acilen ameliyata alırlar burnumu kırmayı düşünüyorum herkes dalga geciyor gargamel diyorlar .Umursamaz görünmeye çalışıyorum ama hayattan soğudum dışarı çıkmak bile istemiyorum

Burnunu falan kırmayı deneme benim görümcem burnumda et var diye gitti ameliyata aldılar ayriyeten estetik istermisn diye sormuşlar makul bir fiyata nefes almakta zorlanıyorum gece uyuyamıyorum falan dersin kulak Burun Boğaz a gidip belki yardımcı olurlar

Makyaj hileleri ile biraz düzeltme şansın yok mu ? Senin kırıldığını bildikleri için dalga geçiyorlar. Gargamel. Kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Burnunu kırmak falan bunlari kafandan at. Öyle şey mi olur.

Öyle saçma birşey deneme sakın, kıracağım dersin kemik geri kayar komalık olursun. Kbb ye git muayene ol, nefes almada sorun yaşıyorum de, düzeltmeler yapıyorlar

Öyle saçma birşey deneme sakın, kıracağım dersin kemik geri kayar komalık olursun. Kbb ye git muayene ol, nefes almada sorun yaşıyorum de, düzeltmeler yapıyorlar
Keşke komalık olsamds böyle yaşamasam .Nefes lanet olsun ki iyi alıyorum doktoru mu kandırcam

Beni dünyanın en iyi makyaj sanatçısı bile kurtarmaz gören herkesin dalga geçtiği bi burnum var tanımayan insanlar bile güldü

Gece uyuyorum lanet olsun ki keşke bir sorun olsaydı da acilen ameliyatlık olsaydım ama şekli hariç sorunum yok

Git bi konuş devlet hastanesiyle yaptıran çoktu bi sene önce kuzenim Ankara’da yaptıracaktı devlete geri vazgeçmişti yani yapılıyor.

Burnunu kırmayı hiç düşünme bile. Beklenmedik bir biçimde bir sorun oluşturabilir senin için daha zor olur. Ben özel bir hastanede 20 bine olmuştum ameliyatımı. Sakarya’da oldum, Sakaryalı da değilim, akrabamda kaldım 5-6 gün kalıp döndüm. Belki sende böyle yapabilirsin gidebileceğin şehirleri araştır

Gece uyuyorum lanet olsun ki keşke bir sorun olsaydı da acilen ameliyatlık olsaydım ama şekli hariç sorunum yok
E canım ne.bilecek.doktor perişanım diye abartta abart yani krmaktan iyidir hem kırmak nasıl bir biliyomusun ben burnum kırıldığında hayatımın en kotu acısını yasamustm günlerce kan geldi burnumdan gözümden asla deneme böyle bir şeyi

Burun kırarak estetik ameliyat olamazsınız. Daha da kötü olur hiç düzelmez.
Siz burun kırmayı acısız ve kolay zannediyorsunuz.
Öncelikle sakin olun. Devlet hastanelerinden araştırılır. Doktora da açıkça söylersiniz durumunuzu. Nefes alamıyorum vs diye yalan söylemeye lüzum yok.

Doktor ne bilecek?
Doktor bilmezse kim bilecek ki. Bakkala gitmiyor, uzman doktora gidiyor.
Yalan söylerse ters teper.

Lütfen böyle düşünmeyin. Lanet etmeyin. Niyet mi dua mı enerji mi ne derseniz işte bu çok önemli. Güzel düşünün güzel olsun.
Bence devlette olmanızda bir sakınca yok. Ama önemli olan devlet bile olsa hekimi iyi araştırmak. Bir kaç arkadaşım devlette oldu ve çok memnun.
Memnun olmayan da duydum tabi. Umarım istediğiniz gibi olur

Benim nefes alma sorunum var ama doktor et yoksa yok diyorlar, bana o yüzden alerjim olduğunu söylediler.

Benim burnumla da ara sıra gargamel burunlu diye dalga geçen oldu ama umrumda değil burnum kötü değil ben seviyorum ve herkes birbirine benzer oldu artık... Lanet falan okumayın kırma gibi de hata yapmayın sonra her şey çok daha zor olur iyice araştırın devlet hastanesinde illa ki yardımcı olurlar sağlık her şeyden önemli..

insanlar beni ruh hastası etti ölmeyi isteyecek kadar ağır acılar çektim bu yüzden yaşamayan bilmez her bakanın dalga geçtiği bi burunla yasamayı ya da böyle bir özellikle .üniversiteye gidiyordum ya güya en güzel yıllarım olacaktı burna bak diye kızlar yüzüme gülüyordu özgüvensiz oldum içime kapandım dışarı çıkmak bile istemiyorum

Ameliyatsiz harika burunlu kaç kişi var şu ülkede, en iyi gorunenlerin bile burun ucu düşük oluyor bir tık.
İnsanlarin yarisi ameliyatla, dolguyla geçinip bi de başkalariyla dalga geçer olmuşlar. Hayret bir şey doğrusu.

Bir tanıdığımız devlette olmuştu ameliyatını. Arkadaşım özelde 2021 ocakta 6.500e oldu, ablam 2022 ocakta özelde 12 bine oldu.
Ben de burnumu sevmiyorum anlayabiliyorum. Okuyorsun sanırım şuan? Ablam ve arkadaşım çalışmaya başlayınca yaptırdılar. Kendi paranı kazanınca bir daha düşün istersen.

Anatomi bilmeyen burun falan kıramaz, sapasağlam bir burnun da nefes almadığına hiçbir doktoru ikna edemezsiniz. Ben olsam İstanbul, Ankara, İzmir hariç hiçbir şehirde burun estetiğine kalkışmam. Devlet hastanesi bile olsa bu böyle. Gidebileceğiniz büyükşehir neresiyse görüşmeler yapıp doktor belirleyin. Feveran edilecek bir durum göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…