- 28 Kasım 2020
- 1.004
- 1.786
- 83
- Konu Sahibi englishmaster
-
Öyle saçma birşey deneme sakın, kıracağım dersin kemik geri kayar komalık olursun. Kbb ye git muayene ol, nefes almada sorun yaşıyorum de, düzeltmeler yapıyorlarDevlet hastanesinde burun estetiği olan var mı özellere param yok 50 100 bin arası fiyat istiyorlar beni nasıl acilen ameliyata alırlar burnumu kırmayı düşünüyorum herkes dalga geciyor gargamel diyorlar .Umursamaz görünmeye çalışıyorum ama hayattan soğudum dışarı çıkmak bile istemiyorum
Keşke komalık olsamds böyle yaşamasam .Nefes lanet olsun ki iyi alıyorum doktoru mu kandırcamÖyle saçma birşey deneme sakın, kıracağım dersin kemik geri kayar komalık olursun. Kbb ye git muayene ol, nefes almada sorun yaşıyorum de, düzeltmeler yapıyorlar
Beni dünyanın en iyi makyaj sanatçısı bile kurtarmaz gören herkesin dalga geçtiği bi burnum var tanımayan insanlar bile güldüMakyaj hileleri ile biraz düzeltme şansın yok mu ? Senin kırıldığını bildikleri için dalga geçiyorlar. Gargamel. Kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Burnunu kırmak falan bunlari kafandan at. Öyle şey mi olur.
Gece uyuyorum lanet olsun ki keşke bir sorun olsaydı da acilen ameliyatlık olsaydım ama şekli hariç sorunum yokBurnunu falan kırmayı deneme benim görümcem burnumda et var diye gitti ameliyata aldılar ayriyeten estetik istermisn diye sormuşlar makul bir fiyata nefes almakta zorlanıyorum gece uyuyamıyorum falan dersin kulak Burun Boğaz a gidip belki yardımcı olurlar
E canım ne.bilecek.doktor perişanım diye abartta abart yani krmaktan iyidir hem kırmak nasıl bir biliyomusun ben burnum kırıldığında hayatımın en kotu acısını yasamustm günlerce kan geldi burnumdan gözümden asla deneme böyle bir şeyiGece uyuyorum lanet olsun ki keşke bir sorun olsaydı da acilen ameliyatlık olsaydım ama şekli hariç sorunum yok
Benim burnumu görmediğin için böyle konuşuyorsun inan bana. Karakteristik burunlar güzeldir bu kadar takma kafanaKeşke komalık olsamds böyle yaşamasam .Nefes lanet olsun ki iyi alıyorum doktoru mu kandırcam
Devlet hastanesinde burun estetiği olan var mı özellere param yok 50 100 bin arası fiyat istiyorlar beni nasıl acilen ameliyata alırlar burnumu kırmayı düşünüyorum herkes dalga geciyor gargamel diyorlar .Umursamaz görünmeye çalışıyorum ama hayattan soğudum dışarı çıkmak bile istemiyorum
E canım ne.bilecek.doktor perişanım diye abartta abart yani krmaktan iyidir hem kırmak nasıl bir biliyomusun ben burnum kırıldığında hayatımın en kotu acısını yasamustm günlerce kan geldi burnumdan gözümden asla deneme böyle bir şeyi
Lütfen böyle düşünmeyin. Lanet etmeyin. Niyet mi dua mı enerji mi ne derseniz işte bu çok önemli. Güzel düşünün güzel olsun.Gece uyuyorum lanet olsun ki keşke bir sorun olsaydı da acilen ameliyatlık olsaydım ama şekli hariç sorunum yok
Benim nefes alma sorunum var ama doktor et yoksa yok diyorlar, bana o yüzden alerjim olduğunu söylediler.Öyle saçma birşey deneme sakın, kıracağım dersin kemik geri kayar komalık olursun. Kbb ye git muayene ol, nefes almada sorun yaşıyorum de, düzeltmeler yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?