Devlet hastanesinde burun estetiği

İstanbulda yaşıyorsan göztepe eğitim araştırmada iyi doktorlar olduğunu duydum bi yakınımda ameliyat oldu fakat öncesinde foto çekimi sonra nasıl görünecek gibi detaylar olmuyor doktor anlatıyor girip çıkıyosun şansa artık
Yaşın küçük diye tahmin ediyorum kim dalga geçiyorsa sen de onlarla geç uzak dur
Olmuşken iyisi olsun diyorsan çalışma imkanın varsa gir işe kredi çek ol özel doktor da iki adet tavsiyem var fiyatları şuan 50-75 bin arasıdır

burnunu kırarsan eski haline getirirler estetik yapılmaz. kuzenin burnu kırıldı nefes almasını engellemeyecek şekilde yapıldı öyle estetik falan yok. bende kemik eğriliği var ve cerrahpaşada doktor estetik de istiyo musun diye sormuştu. normal gidip nefes almakta geceleri biraz zorlamıyorum dersen işlemler yapılırken estetik istediğini de söylersin.

kırar kırmaz ameliyata almıyorlar ki yanlış bilmiyorsam 1 sene geçmesi gerekiyor

Keşke komalık olsamds böyle yaşamasam .Nefes lanet olsun ki iyi alıyorum doktoru mu kandırcam
Hayatta istediğin zaman çıkıp dolaşabilmek ve sağlıklı olmak kadar güzel bir şey yok. Böyle demeyin lütfen, Allah kimseye kronik ve ağrılı hastalık tattırmasın. Romatizma hastasıyım, hayatımda sadece iki kez, bir kaç saat süren atak geçirdim, o kadar kötü ki kalkıp tuvalete bile gidememek, bir bardak tutamamak, başını kımıldatamamak. Benim de estetik olma düşüncem var, ben de burnum ve dişlerimden dolayı çocukluğumdan beri hep dışlandım, psikolojik olarak da yıprandım fakat ne zaman o atağı geçirdim, o gün hayatta en büyük hazinenin sağlık olduğunu anladım. Elbet fiziksel özelliklerini değiştirirsin, yeter ki sağlığın yerinde olsun. Sana gargamel diyenlerden çok daha değerlisin, onlar bir gün ani bir hastalıkla tüm güzelliklerini kaybetmeyeceklerini mi garantilemişler? Ülkemizdeki insanların geneli böyle kırıcı ve bencil, nefret ediyorum bu türlerden. Çocukluktan başlıyorlar zorbalığa

Evet gerçekten çok kötü bir toplumda yaşıyoruz bende nefret ediyorum çoğu insan çok kötü .Ortaokulda laz diye lisede üniversitede hep bi dalga konusu oldum .Aslında varya diğer özelliklerim çoğu insandan çok daha güzel çene yapım dudaklarım gözlerim ama burnum her şeyi batırdı çocukluk yıllarımı gençlik yıllarımı aldı benden diye düşünüyorum .Ama yapacak bi şey yok Allah bından sonra mutlu etsin bizi o zorbalık edenlere de ömür boyu bu hayattan sonrasında da hakkımı helal etmicem hiçbir zaman

Sizi anlıyorum. Benim de burnum bayağı kemerli. Küçük bir şehirde yaşıyorum. Her doktora da emanet edemem burnumu. Yaşadığınız yerde üniversite hastaneleri varsa orada tecrübeli doktorlara yaptırabilirsiniz uygun fiyata.

Evet öyle oluyor maalesef, benim de mesela ön profilden burnum güzel ama dişlerimde orta hat kayması olduğu için çene bölgemde asimetri oluyor, yandan da dudaklarım güzel ama burnum kötü. Mesela vücudum da güzel ama sırtımda aşırı kıllanma olduğu için ne bikini giyebiliyorum ne de sırtı göbeği açık bir kıyafet. Yani benim de hiçbir şey tam olarak istediğim gibi olmuyor. Kabullendim bir noktadan sonra. Tabiki burnumu ve dişlerimi yaptırmak istiyorum ben de ama acele etmedim, zaten 24 25 yılım böyle boşa geçti, bir kaç yılım daha heba olsun dedim. Kredi kullandım, aklımdaki doktorla görüşeceğim, içime sinerse ona olucam. Acele etme kesinlikle. Eğer iş bulma imkanın yoksa bence bir süre bekle. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama illa devlette ameliyat olacağım ve daha fazla beklemek istemiyorum diyorsan Edirne Uzunköprü Devlet hastanesinde Ahmet Coşkun adında bir kulak burun boğaz doktoru var, estetik de yapıyor, Instagramına bakabilirsin, kendisine ameliyat olan tanıdıklarım ama ben güvenemedim, enfeksiyon vs oluşursa devletteki doktora ulaşabilir miyim diye. Eğer İstanbul’da yada yakınlardaysan görüşebilirsin, sadece estetik de yapıyor

Devletteki doktora bi tanıdık yaptırdı ve aşırı güzel olmuş ya benim burnum bundan kötü olmaz diye eğer sıra gelirse devlette kesin olacağım yani bununla bunca yıl geçmiş dediğiniz gibi bundan kötüsü de olmaz pişman olanlar bana hep burnu Güzelken burnuna dokunanlar gibi geliyo .

Bazen çok kötü sonuçlar da olabiliyor ama genelde tecrübesiz doktorların yaptığı. Burada burnum çok kötü diyen ve fotoğraf paylaşanlar arasından ancak 2 3 tanesi gerçekten anlattıkları kadar kötü olmuştu, genelde güzel oluyor sonuçlar tabi enfeksiyon, nekroz vb gelişmezse, şans ve bünye işi biraz bu.

Böyle söyleyince çok korktum doktor 60 yaşında ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…