Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi arastırma hastanesinde oldun?burnun cok dogal ve hos olmus gercekten
malatya araştırma hastahanesinde oldum cnm bnm:)
cidden çok güzell olmuş sevgili nem,bundan daha güzeli olamazdı zaten.Güle güle kullan.Ben kime olayım bilmiyorum.Sadullah karun ve serhat tuncer arasında kaldım.Ben aynı zamanda meme büyütmede istiyorum.Senin fikrin nedir.
ah ah eski yurdumun tam karsısındaydı keske 4 yıl ordayken yaptırsaydım cok pişman oldum :sinifsinif:
maddi acidan cook cezbedici ama keske bu forumda referans olabilecek daha cok insan olsa devlet hastanelerinde ameliyat olmus olan :)
elif merhaba, Samsun'da hangi özel hastanelere gittin? Samsun'da özel bir hastanede çalışan kuzenim var, çok iyi bir doktorlarinin olduğunu söylüyor, bir yakınımız da ameliyat olmuş hatta, fiyatı henüz ogrenmedi, bı ara öğrenip haber verecekarkadaşlar ben samsundayım özele gittim 3000tl istedi bunu verebilecek gücüm yok.devlet hastahanelerinde 400-500 tl arası deniyor ama bunun için herhangi bir sorun mu olması lazım.ben sadece kemeri aldırmak istiyorum ..yardımcı olursanız seviniriimm![]()
öyle cnmmm türkiyede bi çok plastik cerrah var özel sektörde yada devletteee....bence bu koşul hepsi için gecerliiiii..inş kimse üzülmezzzzzz :)
İnsallah nemcim:) herkes senin kadar mutlu ayrılsa su doktorların elinden, daha ne isteriz :))
ya gerçekten devlet hastanesinde 400 e olmak mümkünmü ben burnumdan ameliyat olcam kemik war diye yengem olmuştu ayriyetten estetik için 1500 istemişler oda olmadı o fiyata çok kötüyüm ya biri bana yardım etsin lütfen yan duramıyorum takıntı haline geldi=(( nerelerde bu fiyata yaparlar anadolu yakasında lütfen yardım edin=((