Devlet hastanesinde burun estetigi

Ben 2007 yılında burun ameliyatı oldum. Asıl sorunum burnumdan nefes alamamam. Ben her daim ağzımdan nefes aldım. En sonunda devlet hastanesine gittim. Araştırmadan öylesine bir doktor seçtim. Amilay olmalısın dedi bende güvendim oldum. 2 gün hastanede yattım 2 gün burnumda tampon vardı. Allah kimseye göstermesin. Tampon varken nefes alamadığın için başın çok fena ağrıyor. Uyucak olsan ağzın kapanıyor o anda burundanda hiç nefes alamadığın için boğulcak gibi olup uyuyamıyorsun. Çok büyük konuştum o dönemde bir daha asla olmam diye. Aradan 4-5 sene geçti benim sorunum dahada büyüdü. O dönemde burnumdaki kemik yüzünden doktora giden ben artık burun estetiğine ihtiyaç duyuyorum. Çünkü devlet hastaneleri görsel açıdan birşey yapmıyor. Eğer burnunda kemik yada et varsa alıp kapatıyorlar. Gerçi bende onu da yaptıklarından şüpheliyim. Çünkü çıkan parçayı koymak için yanımda götürdüğüm kap geri döndüğümde boş. Ve benım burnumun ucunde halen bir kemik nefes almamı engelliyor. Üstelik her geçen gün burnumun yamulduğunu hissidiyorum. Soldan bakınca güzel, sağdan ve önden bakınc ayamuk gözukuyor. Bu sebepten dolayı hep sol profilden poz veriyorum. Ayrıca daha önce ameliyat olduğum için sonrasındaki ameliyatlar revizyona giriyor ve nrdeyse 2 kat para alınıyor. Demem o ki. devlet hastanesinde asla burun ameliyatı yaptırmayın sonrasında mutlaka revizyona ihtiyaç duyuyorsunuz. Ben devlet hastanesinde ameliyat oldugumda hiç para vermedım çünkü ssk karşılıyordu. Ama dediğim gibi direk dışarda iyi araştırarak tek ve iyi bir seçim yapın. Şuanda Emre İlhanı düşünüyorum. Dün neti açtım burun ameliyatı dediğimde karşıma çıkan sayfalardan birkaç yere burnumun resimlerini gönderere sorunumu belirttim. İlk geri dönüş Esteworld'de görev yapan Tamer Yavaş'ın asistanı oldu. Asistan 20 dakika boyunca birçok şey anlattı. Gerçekten hiç bir araştırmaya gerek duymadan insan gözü kapalı gidebilir. Ama ikinci ameliyat olucak olmam nedeniyle fiyatı sorduğumda 7 buçuk ile 9 arası dedğişiyor dedi. Bu durum biraz beni soğuttu. İstanbul anadolu yakasında oturan bri olarak zaten etiler oldukça uzak. Araştırmalara devam ettim ve burda Emre İlhan'ı tavsiye eden arkadaşların yazısını okudum. Ve randevu aldım ücretsiz muayene için. Çok uzun bir zaman, ama kafama o yattı. İkinci ameliyat için söylenen rakam 7 binden başlıyor. Sanırım hangi doktor olursa olsun durum bu olacak. Yanlız 2008 yılında Emre İlhanla ilgili yazanlar hastane seçenekleri belirtmişti. Centrel hastanesi şu fiyat, Çağıner hastanesi bu fiyat diye. Ben Emre beyle irtibata geçtiğimde bana yazdığı msj şu oldu;

''Ameliyat fiyatına gelince… Ameliyatlarıma kendi özel hemşiremle ve kendi özel ameliyat setimle giriyorum, hastane seçiminde anestezinin kaliteli ve ameliyathanenin temiz olmasına dikkat ediyorum.. Bu durumda...burun estetiği ameliyatı için her şey dahil (hastane yatış ücreti-hastanede yapılan ilaç , serum vs…- ameliyathane kirası-doktor ücreti-ve ilk iki kontrol ücreti) Acıbadem Ataşehir Hastanesi…ikinci ameliyatınız 7.500 tl dir. Benim önerim doktor seçerken fiyata çok takılmamanız,sonuçta estetik ameliyat oluyorsunuz ve cebinizden bir miktar para öyle veya böyle, az veya çok çıkacak. Önemli olan sonuç ; estetik burun ameliyatı terzi işi çok özel bir ameliyat, sonuç sizin yüzünüze özel olmalı, sizi mutlu etmeli ….ve iyi nefes alabilmelisiniz…''

devlet hastanesinde taze ameliyat olmuş biri olarak.. önceliğiniz doktor olmalı ben doktorumu çok araştırdım başka doktorlara sordum hastalarıyla iletişime geçtim en önemlisi doktorum bana yapacaklarını ve yapamayacaklarını tek tek anlattı.. o yüzden kendisine de çok güvendim. genç ve başarılı bir doktor. bugün tamponum alındı zaten silikondu canımı acıtmadan çekti aldı özel olarak ilgilendi nazımı çekti korkudan ağladım zırladım sakinleşmemi bekledi vs. yani bir devlet hastanesi ön yargısı oluyor ister istemez bende de vardı yıllardır özel hastaneden adımımı atmamıştım bu ön yargı yüzünden. ama burnumu yapan doktorum çok başarılı sakin ve en önemlisi insancıl bi doktordu :) iyiki olmuşum dedirtti hatta bugün burnumu bantlamadan önce kısa bi süre baktım biraz daha baksam kendi burnuma aşık olabilirdim :)

devlet hastanesinde taze ameliyat olmuş biri olarak.. önceliğiniz doktor olmalı ben doktorumu çok araştırdım başka doktorlara sordum hastalarıyla iletişime geçtim en önemlisi doktorum bana yapacaklarını ve yapamayacaklarını tek tek anlattı.. o yüzden kendisine de çok güvendim. genç ve başarılı bir doktor. bugün tamponum alındı zaten silikondu canımı acıtmadan çekti aldı özel olarak ilgilendi nazımı çekti korkudan ağladım zırladım sakinleşmemi bekledi vs. yani bir devlet hastanesi ön yargısı oluyor ister istemez bende de vardı yıllardır özel hastaneden adımımı atmamıştım bu ön yargı yüzünden. ama burnumu yapan doktorum çok başarılı sakin ve en önemlisi insancıl bi doktordu :) iyiki olmuşum dedirtti hatta bugün burnumu bantlamadan önce kısa bi süre baktım biraz daha baksam kendi burnuma aşık olabilirdim :)

geçmiş olsun canım hangi devlet hastanesinde oldun ücret ne ödedin

merhaba devlet hastanesıyle gorustum bende doktor cok ılgılı davrandı ama hastalarıyla nasılırtıbata gecılebılırkı sız nasıl yaptınız =???

Kızlar ben de burnumdan memnun değilim. Kemerli ve büyük. Herkes abartma göze batan bişey yok diyo ama ben pek avunmuyorum çünkü görünen köy kılavuz istemez yani. Bi tanıdığım oldu 5 sene öncesi falan özel hastanede. 1500 vermişti burnu benden kötüydü ama çok güzel oldu ve sonradan düşme falan da olmadı. Ama onda kemik büyümesi gibi bi hastalık gibi bişey vardı o yüzden fiyat düşmüştü biraz öyle hatırlıyorum yani. Ben de devlete gittim sinüzitim vardı eskiden bunu bahane edip acaba ameliyat falan olabilir miyim düşüncesiyle. Adama dedim sinüzitim var benim ben ameliyat olmak istiyorum. Aslında sinüzitim olduğundan da emin değildim eskiden doktor sinüzit başlangıcı var demişti benim de sürekli başım ağrıyınca odur herhalde dedim. Merer o migrenmiş. Adam dur bakalım bi röntgen gibi bişey var ya ondan çektir bakalım dedi neyse gittim çektirdim geldim sende bişey yok dedi migren için ilaç yazdı yolladı :( çakallık yapacaktım güya ama olmadı tabi ki :D he bu arada sadece burnunun ucunda ufak bi kemik eğriliği var bu zaman zaman nefes almana engel olabilir dedi bana gene bi ümit ışığı yaktı yani. Nefes almakta hiçbir sıkıntım yok tabi ama şimdi de bunu bahane edip olabilir miyim acaba kızlar :D insan çaresiz kalınca her yol geliyo aklına maalesef. Annem babam keyfi bişey için özele o kadar para verip yaptırtmaz biliyorum :( ben de öğrenciyim o kadar parayı veremem. Ben araştırdım hadi 2000e kadar olsa bi fiyat, biriktirim olurum ama 3000den aşağı fiyat yok ki anacım. Devlette olunuyo mu ki sonradan burun düşerse falan napıcaz. O yaptıran tanıdığım dedi ki devlette sadece kemiği alırlar estetik yapmazlar. İstanbuldayım ben de. Nereler var güvenilir pek bilmiyorum. Bir bilgisi veya fikri olan var mı nasıl yapsam bu işi??

Son düzenleme:
kızlar ben 4 gun once devlet hastanesinde amelıyat oldum sadece 400 tl ye ve bu doktoruda cok arastrmadım fakat gunde 4 amelayata grıyor en az..burun estetgı için cok hastası oldgu sylenyor buda adamın işini guzel yaptgını gsterıor sanrımm.suan sargılıyım.pazartesi aldrcam bakalım onuç ne olacak.fotolarımı koycam

kızlar ben 4 gun once devlet hastanesinde amelıyat oldum sadece 400 tl ye ve bu doktoruda cok arastrmadım fakat gunde 4 amelayata grıyor en az..burun estetgı için cok hastası oldgu sylenyor buda adamın işini guzel yaptgını gsterıor sanrımm.suan sargılıyım.pazartesi aldrcam bakalım onuç ne olacak.fotolarımı koycam

bende devlet hastanesınde olmaya karar verdım.nisan gibi ancak sıra gelecek ama bakalım

canım sramı verdıler bde...sra flan yok yaa,ben doktrumu arayıp bır hafta once gun aldım o kadar

Canım senin bir sorunun mu vardı yoksa sadece estetik için mi? Birde bazen burnun sadece içteki sorunu hallederer mesela kemiği alarak güzel hale gelebilir ayrıca estetiğe gerek kalmayabilir yani belki böyle bir şey vardır o yüzden benim burnum sadece bu ameliyatla düzelir mi yoksa sarkma olmaması için ayrıca estetik yönden bir kaldırma işlemi yapılmalı mı ve bu işlem devlet hastanelerinde yapılır mı bilmiyorum. Eski fotoğrafını koyar mısın canım sakıncası yoksa biz de burdan bi fikir edinebiliriz bizimki de devlette düzelir mi diye

canım estetik amaclı yaptırdım burnumun hem ucunu kaldrdı hem kemeri aldı keyfı yaptırdım..canım yandan eskı fotom yok ama bugun yenılerını koycam

canım estetik amaclı yaptırdım burnumun hem ucunu kaldrdı hem kemeri aldı keyfı yaptırdım..canım yandan eskı fotom yok ama bugun yenılerını koycam

Harikasın canım teşekkür ederimmm:16: bir de hangi hastanede ve hangi doktora yaptırdığını söyler misin

canım ben ankara sincan devlet hastanesinde yatırdım başar kaya doktorum

şanslıymışsın cnm yogun oluyorlar bana ancak mart sonu gıbı geldı dedı.bırde 10 gun alcıda kalır dedı bana :( et aldırıp kemık egrılıgını duzeltecek bırde bırseyler daha dedı ama bakalım keske daha erken olsaydı . sen cidden şanslıymıssın

CANIM iSTABULDA MISIN BENİM DE AMELİYAT OLMAM GEREKİYOR FAKAT OLAMADIM. DR.NUN ADI NE HANGİ HASTANE ?

ben de temmuzun 2sine aldım randevumu özele gidip milyarlar bayılmak mantıklı gelmiyor en azından bizim o kadar paramız yok :) sizin fotoğraflarınızı gördükçe korkularım azalıyor teşekkürler :)

Back
X