Devlet hastanesinde burun estetigi

Ben cerrahpaşa tıp fakültesinde burnumu yaptırdım.iki hafta oluyor yaptıralı.açıkçası önce özelde yaptıracaktım ve 4000 tl ödeyecektim.fakat buradan plastik cerrahi bölümünden randevu alıyorsunuz telefonla ya da internetten.sonrasında muayene oluyorsunuz.tek sıkıntı, iki ay sonrasına ameliyat günü veriyorlar devlet hastahanesinde.ona göre işlerinizi ayarlamanız gerekiyor.ayrıca sgk hiçbir şekilde karşılamıyor.eğer nefes problemim var derseniz, sizi kbb bölümüne muayene olmak için yönlendiriyorlar.fakat ciddi bir problem olmadıkça sgk bu operasyonu ödemiyor ki bende de öyle oldu.toplamda cebimden 1000tl çıktı, bir gece hastahanede yattım.ameliyat sonrası kontrol için de yine normal randevu alır gibi randevu alıyorsunuz telefondan.ben gayet memnunum şimdilik, yalnız şu sıkıntı dışında.devlet hastahanesi olduğu için, az önce burnumun ucundaki kıkırdak oynadı yerinden.ve doktoru arayamadım.zira numarası yok.özellerdeki gibi doktoru hemen arama olayı maalesef mümkün değil.ben de ağladım ağladım, şimdi randevu alacağım hafta içi burnumu bi göstermek için...

Ben cerrahpaşa tıp fakültesinde burnumu yaptırdım.iki hafta oluyor yaptıralı.açıkçası önce özelde yaptıracaktım ve 4000 tl ödeyecektim.fakat buradan plastik cerrahi bölümünden randevu alıyorsunuz telefonla ya da internetten.sonrasında muayene oluyorsunuz.tek sıkıntı, iki ay sonrasına ameliyat günü veriyorlar devlet hastahanesinde.ona göre işlerinizi ayarlamanız gerekiyor.ayrıca sgk hiçbir şekilde karşılamıyor.eğer nefes problemim var derseniz, sizi kbb bölümüne muayene olmak için yönlendiriyorlar.fakat ciddi bir problem olmadıkça sgk bu operasyonu ödemiyor ki bende de öyle oldu.toplamda cebimden 1000tl çıktı, bir gece hastahanede yattım.ameliyat sonrası kontrol için de yine normal randevu alır gibi randevu alıyorsunuz telefondan.ben gayet memnunum şimdilik, yalnız şu sıkıntı dışında.devlet hastahanesi olduğu için, az önce burnumun ucundaki kıkırdak oynadı yerinden.ve doktoru arayamadım.zira numarası yok.özellerdeki gibi doktoru hemen arama olayı maalesef mümkün değil.ben de ağladım ağladım, şimdi randevu alacağım hafta içi burnumu bi göstermek için...
Bende tam olarak bunu araştırıyodumm gercekten tam zamanında yazdınıız. ÇOK geçmş olsun inşallah istedğiniz gibi olur. Doktorun adını alabilirmiyim bende bi an önce randevu alııyım

kızlar ben bu gata da ersinn ülkür ü araştırıyorum acaba bir bilgisi olan ya da ona ameliyat olmuş olan biri ve ya yakını olan var mı ))

kızlar ben ege unv de amelıyat olmak ıstıyorum ya orda proflara muayene olamıyormuyuz????.ben dun gıttım asıstan bana senın burnunda kemık yok et var amelıyatla onu alıcaz dedı ondan once ozelde bı ıkı profa gorunmustum bana kemık var onun ıcın amelıyat olman gerekıyor demişlerdi napıcam ben sımdı ege unv.de amelıyat olmak ıstıyorum ama farklı şeyler soyluyorlar nasıl guvenıcem:(

canım ben ankara sincan devlet hastanesinde yatırdım başar kaya doktorum
Merhaba bende ameliyat olmayı düşünüyorum fakat iyileşme sürecinden korkuyorum sizinki ne kadarda düzeldi ve morluk çok oldu mu acaba? birde resimlerinizi eski ve yeni şeklinde görebilmemiz mümkünmü?

ben cerrahpaşa tıp fakültesinde burnumu yaptırdım.iki hafta oluyor yaptıralı.açıkçası önce özelde yaptıracaktım ve 4000 tl ödeyecektim.fakat buradan plastik cerrahi bölümünden randevu alıyorsunuz telefonla ya da internetten.sonrasında muayene oluyorsunuz.tek sıkıntı, iki ay sonrasına ameliyat günü veriyorlar devlet hastahanesinde.ona göre işlerinizi ayarlamanız gerekiyor.ayrıca sgk hiçbir şekilde karşılamıyor.eğer nefes problemim var derseniz, sizi kbb bölümüne muayene olmak için yönlendiriyorlar.fakat ciddi bir problem olmadıkça sgk bu operasyonu ödemiyor ki bende de öyle oldu.toplamda cebimden 1000tl çıktı, bir gece hastahanede yattım.ameliyat sonrası kontrol için de yine normal randevu alır gibi randevu alıyorsunuz telefondan.ben gayet memnunum şimdilik, yalnız şu sıkıntı dışında.devlet hastahanesi olduğu için, az önce burnumun ucundaki kıkırdak oynadı yerinden.ve doktoru arayamadım.zira numarası yok.özellerdeki gibi doktoru hemen arama olayı maalesef mümkün değil.ben de ağladım ağladım, şimdi randevu alacağım hafta içi burnumu bi göstermek için...

mrblar
istanbul anadolu yakası avrupa yakası hastane farketmezz. Benimde eşimin burnun bir deliği kemik eğriliği nedeniyle tamamen kapalı durumda. Geceleri 10 15 san nefesini tutuyo ve inanılmaz bir horlaması var. Uyanıkken bile ağzını acmadan nefes alamıyo.burnunun dışındada gözle görülür bir eğrilik olmaya başladı. Olmuşken estetikli olmasını istiyoruz. Ama butçemiz ancak 1000 1500 tl odemeye musait dr adınızı paylaşırmısınız birde havalar ıyice ısınmadan 1 1 bucuk aya halledebilirmisin bana süreci anlatırmısınız lutfenn teşekkürler

kızlar ben 4 gun once devlet hastanesinde amelıyat oldum sadece 400 tl ye ve bu doktoruda cok arastrmadım fakat gunde 4 amelayata grıyor en az..burun estetgı için cok hastası oldgu sylenyor buda adamın işini guzel yaptgını gsterıor sanrımm.suan sargılıyım.pazartesi aldrcam bakalım onuç ne olacak.fotolarımı koycam

Cnm çok geçmiş olsun fotolarını görebilmem mümkün mü.. Merakımı bağışla bende estetik olucam aklımda belirlediğim bir kaç özelden doktor var devlet hastanelerinden nasıl bir sonuc cıkıyor görmek istiyorum mümkünmü:(

epeydir kaliteli nefes alamadığımın farkındayım. bende burun eti olabilir, henüz hastaneye gidip baktırtmadım. benim merak ettiğim şey, eğer burun etim varsa devlet hastanesinde etleri aldırırken estetik de yaptırtmak istediğimi söylesem yaparlar mı? yani burun kemiğinde problem olup nefes alamayanları estetik yapıyolar devlet hastanesinde ama burun etini bilmiyorum. var mı burun eti ameliyatı sırasında devlette estetik de yaptıran?

ayrıca devlet hastanesinde ameliyat olanlara soruyorum, sadece kemik mi törpülüyolar, yani yarım saatte kemik törpüleyip tamam estetik yaptık mı diyolar? ya da kemik kırma, burun ucu kaldırma, burun ucu düşüklüğünü giderme tarzı şeyler de yapıyolar mı devlette?

epeydir kaliteli nefes alamadığımın farkındayım. bende burun eti olabilir, henüz hastaneye gidip baktırtmadım. benim merak ettiğim şey, eğer burun etim varsa devlet hastanesinde etleri aldırırken estetik de yaptırtmak istediğimi söylesem yaparlar mı? yani burun kemiğinde problem olup nefes alamayanları estetik yapıyolar devlet hastanesinde ama burun etini bilmiyorum. var mı burun eti ameliyatı sırasında devlette estetik de yaptıran?

ayrıca devlet hastanesinde ameliyat olanlara soruyorum, sadece kemik mi törpülüyolar, yani yarım saatte kemik törpüleyip tamam estetik yaptık mı diyolar? ya da kemik kırma, burun ucu kaldırma, burun ucu düşüklüğünü giderme tarzı şeyler de yapıyolar mı devlette?

canım bende devlette oldum,,memnunum kkb ile ilgisi yok estetiğin plastik cerrahi bölümüne gideceksin örneğin burnumun şu şeklinden rahatsızım diyeceksin..sana gün verecek 18 yaşından büyüksündür umarım..

burnunun içinde problem varsa önce kkb ye gitmen gerek tabii seni yönlendirirler oradan zaten..

canım bende devlette oldum,,memnunum kkb ile ilgisi yok estetiğin plastik cerrahi bölümüne gideceksin örneğin burnumun şu şeklinden rahatsızım diyeceksin..sana gün verecek 18 yaşından büyüksündür umarım..

evet 18 yaşından büyüğüm. nefes alamadığım için önce kbb'ciye gitmem gerekmez mi? başka birisinin de nefes alamama sorunu varmış, hem kbbci hem estetikçi girmiş ameliyatına devlet hastanesinde. bana sadece kbb uzmanı girse ona bile razıyım :D

bu arada, devlet hastanesi'ne gidersem ve doktora estetik olmak istediğimi de söylersem ve kbb uzmanı estetiği yaparsa ve sadece kemik eğriliğini törpüler de burnun ucu düşüklüğünü gidermezse? yapar mı öyle bi şey? yoksa özeldeki gibi komple mi düzeltiyolar? sadece törpüleyecek, gerisine ellemeyecek nasılsa devlet diye korkuyorum.

Son düzenleme:
burnunun içinde problem varsa önce kkb ye gitmen gerek tabii seni yönlendirirler oradan zaten..

teşekkürler cevap için. henüz doktora gitmedim ama burnumun içinde et büyümesi veya kemik eğriliği olmasından şüpheleniyorum. pek iyi nefes alamıyorum sanırım. kbb uzmanına görünmem lazım, umarım burun eti ya da kemik eğriliği vardır da bu vesileyle devlette estetik de olmuş olurum. tabii eğer sadece kemiği törpüleyip bırakmıyolarsa çok güzel olur, düşünmeden yaptırırım :)

evet 18 yaşından büyüğüm. nefes alamadığım için önce kbb'ciye gitmem gerekmez mi? başka birisinin de nefes alamama sorunu varmış, hem kbbci hem estetikçi girmiş ameliyatına devlet hastanesinde. bana sadece kbb uzmanı girse ona bile razıyım :D

bu arada, devlet hastanesi'ne gidersem ve doktora estetik olmak istediğimi de söylersem ve kbb uzmanı estetiği yaparsa ve sadece eğeiliği törpüler de burnun ucu düşüklüğünü gidermezse? yapar mı öyle bi şey? yoksa özeldeki gibi komple mi düzeltiyolar? sadece törpüleyecek, gerisine ellemeyecek nasılsa devlet diye korkuyorum.
plastik cerrah olan bir hastaneye gitmelisin,estetik ameliyatı plastik cerraha yaptırmalısın problem yaşamamak adına,,içindede sorun olduğunu söylersin onlar yönlendirirler zaten..bir kağıda burnunla ilgili şikayetlerini yazıp dr ada verebilirsin..ben öyle yapmıştım unutmamak için..benim yanlar kalındı inceltti hafif kaldırdı ve kemiği törpüledi ..doğal görünüm önemli değilmi,,:49:

kkb uzmanı dışına karışmaz,devlet estetik için bir miktar ücret alır muhakkak..

plastik cerrah olan bir hastaneye gitmelisin,estetik ameliyatı plastik cerraha yaptırmalısın problem yaşamamak adına,,içindede sorun olduğunu söylersin onlar yönlendirirler zaten..bir kağıda burnunla ilgili şikayetlerini yazıp dr ada verebilirsin..ben öyle yapmıştım unutmamak için..benim yanlar kalındı inceltti hafif kaldırdı ve kemiği törpüledi ..doğal görünüm önemli değilmi,,:49:

şimdi merkezi randevu alma sisteminden muhtemelen gideceğim hastaneye baktım, estetik ve plastik cerrahi kadrosunda 1 tane estetik cerrahı varmış, öyle görünüyo. heyecanlandım şimdi ya, umarım devlette yaparlar beni :D

ayrıca estetik de yapılırsa devlete de para verildiğini biliyorum. ama özelle kıyaslanamayacak kadar az herhalde. yani 1000-1500 tl isteseler problem değil :D

Son düzenleme:
Back
X