Devlet hastanesinde burun estetigi

ah birtanem....
hiç iyi demedin bunu...:19::19:
daha güzel olalım derken birde burnumuzda kalıcı bir izimiz mi oldu yani...:53:
of anam offf...:25:
zaten burnun nasıl olacağı, alçı çıkınca belli oluyor... ama işte umut, ha bugün, ha yarın değişir diye umutlanıp duruyoruz ama sonuç hüsran...
Evet canım,kalıcı bir izimiz var artık..Kaybolursak o izden bulurlar bizi :9: Ağlanacak halimize gülüyoruz diye buna denir işte :31:

Alçıdan çıktıktan sonraki halinden çok farklı şu an tabi.Zamanla çok değişiyor ama tahminen ne olacagını kesitiriyor insan..
Benimde sağ burun kanat üzeri daha şiş duruyor.Masaja başladık,bakalım zamanla ne olacak :31:İki ay olmadı daha,erken tabi ama vallahi sorun olacak diye çok korkuyorum yani :50:

Evet canım,kalıcı bir izimiz var artık..Kaybolursak o izden bulurlar bizi :9: Ağlanacak halimize gülüyoruz diye buna denir işte :31:

Alçıdan çıktıktan sonraki halinden çok farklı şu an tabi.Zamanla çok değişiyor ama tahminen ne olacagını kesitiriyor insan..
Benimde sağ burun kanat üzeri daha şiş duruyor.Masaja başladık,bakalım zamanla ne olacak :31:İki ay olmadı daha,erken tabi ama vallahi sorun olacak diye çok korkuyorum yani :50:

masajın ödeme faydası var ama başka birşeye yok...

evet artık kaybolmayız... :60: burnumuzdaki izden bulunuruz... :60: :60: :60:

bende gülüyom artık... yapacak başka birşey kalmadı...

o kadar para ver, acı çek.... al sana nur topu gibi burunda bir iz :60: :60:

masajın ödeme faydası var ama başka birşeye yok...

evet artık kaybolmayız... :60: burnumuzdaki izden bulunuruz... :60: :60: :60:

bende gülüyom artık... yapacak başka birşey kalmadı...

o kadar para ver, acı çek.... al sana nur topu gibi burunda bir iz :60: :60:
Kız bana bak,sakın bizi karıştırmasınlar :111::60: Tamam,konuyu dagıttık galiba uyarı gelmeden kaçalım
tomato.gif

işin en acı kısmını yazayım....

ameliyat olduğumu çevreme söylememiştim...

ameliyat sonrası hiç kimse anlamadı...

hatta bir arkadaşım, "estetik olup, şu çirkin burnunu neden düzelttirmiyorsun" dedi...

kız haklı, ortada bir değişim yok... üstüne üstlük, sağ sol profilim farklı oldu...

gecmıs olsun thalıa tekrar dr yanına gıttınmı sız neden benı buhale getırdınız dıye dr şikayetlerını soyledınmı :( çok üzüldüm thalıa cım allahım yardımcın olsun

ameliyatımın 1.haftasındayım bugün atelim ve tamponlarım alındı o kadar korkuyordum ki tamponu herkes sormuş yani uğraşıyordu bir anda nefesi müthiş alabildim ne olduğunu bile anlamıyorsunuz :) 50lira masrafımız oldu sadece o da hastaneye verilmedi bile medikalden alınan splintin parası ilgiden alakadan son derece memnunum :)

siz nerde oldunuz ameliyatınızı hangi hastane ve hangi doktor? nasıl 50 lira oldu anlamadım o.O

kızlar ben 4 gun once devlet hastanesinde amelıyat oldum sadece 400 tl ye ve bu doktoruda cok arastrmadım fakat gunde 4 amelayata grıyor en az..burun estetgı için cok hastası oldgu sylenyor buda adamın işini guzel yaptgını gsterıor sanrımm.suan sargılıyım.pazartesi aldrcam bakalım onuç ne olacak.fotolarımı koycam

şu an ki durumuuznu nasıl doktorunuz kim ? 400 tl ye nasıl oldunuz yav :D millet milyarlar veriyor :D

gecmıs olsun thalıa tekrar dr yanına gıttınmı sız neden benı buhale getırdınız dıye dr şikayetlerını soyledınmı :( çok üzüldüm thalıa cım allahım yardımcın olsun

sağol birtanem...

gitsem söylesem, olmadı desem; gel bir daha ameliyat edeyim diyecek...:47:

yapabilen ilk seferde güzel bir burun yapardı,işi bitirirdi... demek ki yapamıyor.... neden bir daha güzel bir burun yapamayan doktorun bıçağı altına yatayım...:47:

artık, iyi bir revizyon ancak toparlar bu burnu...

Benimde burnumda eskiden çok belirgin olmayan yok denecek kadar azkemer vardı doktor hanımcık çok torpuledim diye kıkırdAK koymuş hay allahım ya şimdi daha belirgin artii sol burun ucunun dikisleri çözülmüş olabilir dedi sağ burun ucu daha kalkik kendide kabul etti ufak bi düzeltme yaparız dedi ah ben ahh nerelere giden daha onbesgun geçti aglicammm yA

Benimde burnumda eskiden çok belirgin olmayan yok denecek kadar azkemer vardı doktor hanımcık çok torpuledim diye kıkırdAK koymuş hay allahım ya şimdi daha belirgin artii sol burun ucunun dikisleri çözülmüş olabilir dedi sağ burun ucu daha kalkik kendide kabul etti ufak bi düzeltme yaparız dedi ah ben ahh nerelere giden daha onbesgun geçti aglicammm yA

Gecmis olsun inanmiyorum ya ne bicim doktorlar var. Allah islah eylesin..yapamiyorsan birak isi insanlari niye magdur edersin ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun inanmiyorum ya ne bicim doktorlar var. Allah islah eylesin..yapamiyorsan birak isi insanlari niye magdur edersin ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Görenlere bakasim gelmiyo ilk etapta anlaşılmıyor ama ameliyat olduğunu bildikleri icin detaylı bakıyorlar tabi farkediyolar sinirlerim bozuldu o kadar eziyeti çek para öde al sana burun ne diyeyim valla sansizligima yanayım bi daha ameliyatı olamam heralde aynı dertler ohoooo zor yani,iste doktor çok önemli bizede böylesi denk geldi esasında önceki hastaları çok memnun ben ondan dolayı gittim kendide çok ilgili ama niye böyle oldu yaa çok üzgünüm ::(:(:(

amasya devlette burun estetiği olan var mı ? bende olmak istiyorum fakat fiyattan korkuyorum. en yakın zamanda sıra alıp gidicem

Ortopedi icin ve burun icin ameliyat olmam gerekio.hep ozellere sordum 10 000den asagi yok.denemek lazim.tek burnumda et var ayrica.antalya devlet hastanelerine ameliyat olup memnun kalanlar lutfen paylasirmisiniz arkdslr hangi doktor tavsiye edersijiz.

arkadaşlar, nefes alma problemi olup da kbb uzmanına giden, ayrıca ameliyatta ekstradan estetik de yaptırmak isteyen arkadaşlar kaç lira ödediler estetik için?

ve kbb uzmanına estetik de istiyorum dedikten sonra kbb uzmanı "tamam ben yaparım, burnun içini hallederken dıştaki kemiği de törpülerim" mi diyor yoksa hastanede estetik cerrah var, onla beraber iki doktor gireriz ameliyata, ben içini yaparım o dışını mı diyor* nasıl oluyor ya bu iş?

bi de sadece estetik için devlet hastanesine giden arkadaşlar, sizler kaç tl ödediniz ameliyat için.

biraz aydınlatın nolur, karar vermem lazım.

arkadaşlar, nefes alma problemi olup da kbb uzmanına giden, ayrıca ameliyatta ekstradan estetik de yaptırmak isteyen arkadaşlar kaç lira ödediler estetik için?

ve kbb uzmanına estetik de istiyorum dedikten sonra kbb uzmanı "tamam ben yaparım, burnun içini hallederken dıştaki kemiği de törpülerim" mi diyor yoksa hastanede estetik cerrah var, onla beraber iki doktor gireriz ameliyata, ben içini yaparım o dışını mı diyor* nasıl oluyor ya bu iş?

bi de sadece estetik için devlet hastanesine giden arkadaşlar, sizler kaç tl ödediniz ameliyat için.

Bunu bende merak edıyorum genız etımı aldırıcam cunku bıde yandan gorunumu degssn ıstıyorm

Bunu bende merak edıyorum genız etımı aldırıcam cunku bıde yandan gorunumu degssn ıstıyorm

meraba.ben devlet hastahanesinde 2005 yılında burun estetiği ameliyatı oldum.Kbb bölümüne gidip nefes alma sorunum var hem estetik olmak istiyorum hem de geniz etimin alınmasını istiyorum demiştim.o şekilde yaptırdım.o zaman 1500 tl ödemiştim.burnumda kemer vardı.

meraba.ben devlet hastahanesinde 2005 yılında burun estetiği ameliyatı oldum.Kbb bölümüne gidip nefes alma sorunum var hem estetik olmak istiyorum hem de geniz etimin alınmasını istiyorum demiştim.o şekilde yaptırdım.o zaman 1500 tl ödemiştim.burnumda kemer vardı.

Hangı hastaneydı pekı :)

ben gittim.muayeneden para almıyorlar,400 tl istedi ameliyat için.2 kişi var yaptıran devlet hastanesinde memnunlar.burunlar de güzel.cesaretimi toplar toplamaz gidicem inşallah.

hangi hastanede yaptırmayı düşünüyorsun acaba? bende devlette yaptırmak istiyorum ama kararsızım

Samatya hastanesinde oldum 35 tl harc yatirdim 40 tl resimlere odedim 710 tl de operasyon ucreti cnm cebimden 785 tl cikti ufak tefek agrilar oluyor ilk gunden beri yarin tamponlar alinicak burnum bayagi kalkik duruyor sislerim inince tam istedigim seviyeye gelecegini zannediyorum hayirlisi allahtan zaten kucuk bif burnum vardi biraz kemerim ve egrilik vardi

canım ameliyatını kim yaptı ve memnun musun burnunda?

Back
X