Devlet hastanesinde burun estetigi

bu ay 5 yılımıza gırıcez ıns:) bende sag tarafıma yatınca öksuruk tutuyo hemde cıgerden nefes alamıyorum oksurmekten akıntım akcıgere akmıs malesef ahh bı olsakta kurtulsak canım benım yaaa ıns rabbım nasıp eder bızede:)
ins kurtulurz :) Allah yardmcimz olsn ne cektik bee cekiyoz da yani Allah kurtrsin

ins kurtulurz :) Allah yardmcimz olsn ne cektik bee cekiyoz da yani Allah kurtrsin

bende ayın 7. de sigortamız acılıcak ıns ondan sonra dr muayneye gıdıcem bakalım gorumcemın dügünü var bıde onu atlatalım ben amelıyat tarıhını ona gore alıcam :) ıns dügünden hemen sonra amelıyatımı olurum :)ama ebn ramazan ayı içerisinde amelıyat tarıhımı alıcam :)

ben yaptırdım burnumu gerçekten en basit ameliyatmış..ki ben kan aldırmaktan bile korkarım..serum bile taktırmadım gazla bayıltıp sonra serum takmışlar ameliyattan çıkar çıkmaz eve gitmek istedim çok ısrar edince en sonunda çıkardılar hiç ameliyat olmuşsunuz gibi hissetmiyorsunuz ki benim doktorum tampon falanda koymuyor o yüzden baaya rahat geçti hiç ağrı sızıda olmuyor tek sıkıntısı sırt üstü yatmak :)) ayrıca burnum çok doğal ve çook güzel artıkkk :))

ben yaptırdım burnumu gerçekten en basit ameliyatmış..ki ben kan aldırmaktan bile korkarım..serum bile taktırmadım gazla bayıltıp sonra serum takmışlar ameliyattan çıkar çıkmaz eve gitmek istedim çok ısrar edince en sonunda çıkardılar hiç ameliyat olmuşsunuz gibi hissetmiyorsunuz ki benim doktorum tampon falanda koymuyor o yüzden baaya rahat geçti hiç ağrı sızıda olmuyor tek sıkıntısı sırt üstü yatmak :)) ayrıca burnum çok doğal ve çook güzel artıkkk :))

Geçmiş olsun :) nerede yaptırdığını öğrenebilirmiyim?

arkadaşlar devlet hastanesinde ameliyat oldu benim arkadaşlarım,ameliyat korkum olmasa bugun gider olrum,ilgilenenlere duyurulur.bu arada ben bu korkuyu nasıl yenebilirim,tavsiyelerinizi bekliyorum.

Canım sana şu kadar diyim en kolay tarafı ameliyat zor kısmı 2-4 gün arası hiçbirşey hissetmiyorsun ki ben nerdeyse vazgeçiyordum ama şimdi iyi ki oldum diyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar samsun tıp fakültesi hastanesinde plastik cerrah asistan doktor ilhami
oğuzhan aydoğduya burnunu yaptıran varmı acaba cevap yazarsanız sevinirim

slm kızçeler ben numune devlet hastanesınde amelıyat olmak ıstıyorum sgk m yok burnumdan darbe aldıgım ıcın burnumde şişme ve yamulma içten kemik oluşmaya artı göz altlarımda batma ve morluklar oluşmaya başladı geçen sene oğlum kucagımdayken kendını gerıye dogru attı kafası burnuma geldı dırek goztepe sskya gıttım sinüslerin kapanmış dediler sağ tarafım uyuşuk bişekilde yarın kulak burun boğaza gidicem sizce kaça yaparlar bide hangi doktoru önerirsiniz numune hastanesinde plastik cerrrahisimi yoksa kbb mi hangisi bu sorunumu düzeltir hem sağlık sorunumu hemde estetik burnumdaki kemeri aldırmam lazım

Şekliyle KBBilgilnmyo bnce pplastiğe git bnmki KBB likti ama şeklide bozuktu KBB ci plastiğe GT dedi amlyt olalı uç hafta oldu ve iyikidee plastikte oldum kemeriyle oynmz kbb oynasada plastik cerrahinin yptgi gbi yspmz biz bi Kmer dioz ama kemer gttimi burun ucunda kcltyo burun kantlrndan kiryo kldryo fln yani plastikcinin baks acsi daha i

ben gittim bugun numuneye ama hiç memnun kalmadım sorunum ne olduğunu söylemeden doktor terslemeye başladı bana yüksek sesle konuşma gibi ifadelerde kullandı dedim doktor hnm benim sigortam yok her zamanda doktora gelemiyorum başımın uyuşmasından ağrısından duramıyorum dedim burnunda iltihap var sünizitlerin dolu dedi artı kemik var dedi kemik eğriliğide oluşmuş bu ilaçları kullaan gel sonra ameliyat dedi ama bu lafı alana kadar çok uğraştım hiç ilgilenmiyolar tersiolar aksine kendilerini bir bok sanıo edalarındaydı doktor kızlar bir el atın bu durumuma sigortam yok burun amelıyatı olucam ama aynı zamanda burnumdaki kemeride aldırıcam size kaça maallolur bana

ben gittim bugun numuneye ama hiç memnun kalmadım sorunum ne olduğunu söylemeden doktor terslemeye başladı bana yüksek sesle konuşma gibi ifadelerde kullandı dedim doktor hnm benim sigortam yok her zamanda doktora gelemiyorum başımın uyuşmasından ağrısından duramıyorum dedim burnunda iltihap var sünizitlerin dolu dedi artı kemik var dedi kemik eğriliğide oluşmuş bu ilaçları kullaan gel sonra ameliyat dedi ama bu lafı alana kadar çok uğraştım hiç ilgilenmiyolar tersiolar aksine kendilerini bir bok sanıo edalarındaydı doktor kızlar bir el atın bu durumuma sigortam yok burun amelıyatı olucam ama aynı zamanda burnumdaki kemeride aldırıcam size kaça maallolur bana
gittiğin kişiye bağlı 2 bine de yapan var 10 bine de, ama tabi önemli olan ucuz ya da pahalı değil ii yapması

Eger devletse sadece kemeri almak için para alabilir canım onu almayanlarda var tabi ama kemer almak için 3 bin duydum bi ara bu forumda biZim doktorlar 500 - 250 gibi fiyatlara yapıyor :) pekde güzel yapıyolar kemer almayı ama diğer estetik müdahalelere karısmıyorlar kaldırma kücültme büyültme vs

Eger devletse sadece kemeri almak için para alabilir canım onu almayanlarda var tabi ama kemer almak için 3 bin duydum bi ara bu forumda biZim doktorlar 500 - 250 gibi fiyatlara yapıyor :) pekde güzel yapıyolar kemer almayı ama diğer estetik müdahalelere karısmıyorlar kaldırma kücültme büyültme vs
hiç öylee bişeyy duymadımm sadece kmer alıyo gerisini bırakıyomu yani hangi doktor yapıo

Valla ben devlette olcam kbbde burnumda kemik deviasyonu ve et var doktor onları alırken kemeri de alıcak arkadaşıma 500 tl ye yaptılar kemer almayınama o tamamen estetik amaçlıydı benimki hem sağlık sorunumdan dolayı açılacak zaten yani açmışken burnu kemeri de alcak onun için daha az fiyat olcak250 gibi :)

Valla ben devlette olcam kbbde burnumda kemik deviasyonu ve et var doktor onları alırken kemeri de alıcak arkadaşıma 500 tl ye yaptılar kemer almayınama o tamamen estetik amaçlıydı benimki hem sağlık sorunumdan dolayı açılacak zaten yani açmışken burnu kemeri de alcak onun için daha az fiyat olcak250 gibi :)
hangi devlet hastanesi ben de gitmek istiyorum

Back
X