Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım asistan değiller devlet hastanesindekiler doktor bildiğin :) kızlar bende pek bilmiyorum ayrıcalıklı olarak ama arkadaşım yaptırdı çokta güzel oldu yani aa devlet hastanesi diye bakmayın bende olcam hatta arkadaşımdan biraz bilgi aldıktan sonra karar verdim bende zaten hicbi sorunla karsılasmamıs suana kadar darısı başıma :)
Canım sana özrl mesaj atıcaktım ama atamıyorum nedense arnavutköy devlet hastanesi canım avrupa yakası :)
ecrin hangi devlet hastanesiii hemen gidicem oraya nolur acil dönüş yap özeldende yazdım sana[/QUO
Arkadaslar cok iyi birini bulmadan ameliyat olmayin iki kez oldum bin pismanim simdi emre ilhan var ina guveniyrm ama 3. Olacagi icin 15 binden asagi yapmaz ama bide suan erzurumdan istanbula yeni gelmis tanzanyali bir dr. Var burada gordum ona olan arkadaslari ve cok begendm revizyon oldugu icin cok korkuyrm ama sizin ilkse bu doktrla bi konusun devlettw degil tabii Ozelde çalışacaktı estate hastanesi demisti dr.mubarek ahmed Baraka ljohiy Hakkinda cok iyi yorumlar gördüm cok iyi dusunun ucuz yada bedava diye uzulnwnizi istemem benim psikolojim bozuldu cok uzuluyrm![]()
Ama doktoru ordan ayrıkdı dıye bılıyorum sankı oyle demiştiöncesi sonrası konu başlığında bir arkadaş mersin devlet hastanesinde yaptırmış ce sonuş çok iyi
kötü olmuş o zaman ben de düşünmüştüm çünküAma doktoru ordan ayrıkdı dıye bılıyorum sankı oyle demişti
Foto atabilir misin ozelden yada burdan cnmben hacettepe devlet hastanesinde yaptırdım çok memnunum
kime yaptırdın acababen hacettepe devlet hastanesinde yaptırdım çok memnunum
arkadaşlar devlet hastanesinde ameliyat oldu benim arkadaşlarım,ameliyat korkum olmasa bugun gider olrum,ilgilenenlere duyurulur.bu arada ben bu korkuyu nasıl yenebilirim,tavsiyelerinizi bekliyorum.
merhaba ben de bu konu için üye oldum ameliyat oldunuz mu acaba ?arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. burun ameliyatı olmak istiyorum uzun zamandır araştırma yapıyorum. sizlerin sayesinde bayağı bilgi sahibi oldum estetik cerrah uzmanları hakkında. merak ettiğim bir konu var Antalya Atatürk devlet hastanesinde burun ameliyatı olan var mı varsa doktorları kim? bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...