Devlet hastanesinde burun estetiği

blueberyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
26
0
36
İstanbul
Kızlar öncelikle merhaba, sizleri uzun zamandır takip ediyorum yazmak şimdiye kısmetmiş, arkadaşlar ben 19 ocakta istanbulda bir devlet hastanesinde ameliyat olacağım, aydınlatıcı olması açısından fiyatı 1100-1300 tl, hastanede yattığın gün sayısına göre kesinleşiyor, doktorum çok iyi bir insan kendisi uzman, ve açıkçası bana çok güven verdi, fakat günler geçtikçe çok tedirgin olmaya başladım işyerinden yalnızca bir hafta izin aldım ve bu süre zarfında bir iş ortamına girebilecek durumda olurmuyum bilmiyorum açıkçası lütfen dua edinnn:18: konuyla ilgili merak ettiklerniz varsa doktor hastane adı vs özelden mesaj atın arkadaşlarr :37:

canım :) o kadar parayı vericen madem 500 daha ver özelde ol daha iyi olur.. ayrıca bir gün sonra işe dönmen bana göre zor gibi.. ayrıca benim albümüme bakabilirsin fotoğraf altlarında kaç gün oldukları yazıyor..

Doktoru İyice Araştırmadan Yaptigi Burunları Görmeden Kesinlikle Olma Derim.Güven Alabilirsin Ama Hiçbir Doktor Ben Burnunu Kötü Yaparım Demeyecektir.Maddi Yöndende Durumun Fazla İyi Degilse Malatya Bilge Türk Bilen'i Araştır Derim Hatta O Ücret Almıyor Sanırım.

Ücret almıyor diye birşey yok meryem ben duymuştum bu sitede sanırım sadece devletin karşılayabilceği durumlar var onlar için almıyor denilmişti galiba...

kesinlikle olma devlet hasnatesinde ya burnunu eskisinden kötü yaparsa,kime hesap sorucan iyi düşün,yoksa ameliyattan 3 ay sonra foruma,revizyon ameliyatı kime olayım diye başlık açabilirsin,benim dediklerim sadece varsayım,belki doktor iyi bir burunda yapabilir,fakat ya iyi bir burun yapamazsa

En iyi denilen doktorların hastalarında bile ''hiç memnun kalmadım'' diye memnuniyetsizliğini dile getirdiğini hatırlıyorum bazı başlıklarda.
Devlet hastanelerine karşı genelde önyargı vardır, çünkü burun fahiş fiyatla yapılmaz özellerdeki gibi. Geçen hafta burnuma tomografi çektirmem gerekti. Sekreterle konuşurken deviasyon nedeniyle ameliyat olmuş kızından söz açıldı. Seka Devlet Hastanesi'nde plastik cerrah eşliğinde ameliyat olduğunu,doktorundan çok memnun kaldıklarını anlattı mesela. KBB ve plastik cerrah İzmit çapında hiç duyulmamış iki doktor fakat görüntü ve sağlık açısından çok memnun olduklarını belirtti. Burun işi doktorun adının duyulmasıyla alakalı değillirliğinin küçük bir göstergesi.

En iyi denilen doktorların hastalarında bile ''hiç memnun kalmadım'' diye memnuniyetsizliğini dile getirdiğini hatırlıyorum bazı başlıklarda.
Devlet hastanelerine karşı genelde önyargı vardır, çünkü burun fahiş fiyatla yapılmaz özellerdeki gibi. Geçen hafta burnuma tomografi çektirmem gerekti. Sekreterle konuşurken deviasyon nedeniyle ameliyat olmuş kızından söz açıldı. Seka Devlet Hastanesi'nde plastik cerrah eşliğinde ameliyat olduğunu,doktorundan çok memnun kaldıklarını anlattı mesela. KBB ve plastik cerrah İzmit çapında hiç duyulmamış iki doktor fakat görüntü ve sağlık açısından çok memnun olduklarını belirtti. Burun işi doktorun adının duyulmasıyla alakalı değillirliğinin küçük bir göstergesi.

devlet hastanesinin doktoru % 100 kötü yapacak diye bir şey yokki,özel hastanelerde bile burnunu mahvediyorlar,ancak hesap sorma hakkın olmuyor,devlet hastanesinde doktor çok başarısızda yapsa hesap soramazsın,

kızlar kafam karıştı :44: daha önce bu sitede benim ameliyat olacağım doktora ameliyat olan bir arkadaşın yazılarını okumuştum memnun kalmıştı ama birazda şans işi tabi bilemiyorum daha var iyice düşünmem gerek.

o zaman sorun yok canım sadece morlukların ve yorgunluğun kalır belkide kalmaz dinlek bir şekilde ameliyata git canım ve sürekli dinlen ameliyat sonrası ayrıca karar verdinmi devletmi olacak ?

o zaman sorun yok canım sadece morlukların ve yorgunluğun kalır belkide kalmaz dinlek bir şekilde ameliyata git canım ve sürekli dinlen ameliyat sonrası ayrıca karar verdinmi devletmi olacak ?

Sağol canım...şimdilik öyle gözüküyor burada benim doktoruma ameliyat olan bir arkadaş vardı yasminc ona özelden mesaj attım kendisiyle iyice ayrıntıları konuşup kesin bir karar vericem, ben özele olamamamın sebebide ben bu ameliyatı 1000 tl kredi çekip olacağım, yani kendim en fazla 100-200 lira ekleyebilirim ama özelde çok iyi yapan 1400-1500 civarı bir yer bulsam imkanlarımı zorlar orayada yaptırabilirim bildiğiniz bir yer varmı o fiyatlarda

canım kredi kartın varsa bir yer var biliyorum ama yoksa benim olduğum hastane için 1200-1300 daha eklemen gerekiyor..

kredi kartım var canım gerçi limit yok içinde ama :) ameliyat olacağım parayı oraya yatırır ordan öderim, neresi özelden veya buradan yazar mısın rica etsem.

canım özelden msj attım :) gidip görüşmen daha iyi olacak ayrıca boğaz içi tıp merkezi veli aslan herkese öneririm korkmadan

izin almanıza gerek yok işyerinden,çünkü 10-15 günlük rapor veriyorlar

canım bazı işyerleri raporuda kabul etmeyebiliyorlar gıcık iş yerleri :D

neyse canım özelden yazamıyorum 10 dakika sonra göndermek gerekiyor :))

veli beyin şu an hastalarına ben yetişemiyorum çok iyi doktor gerçekten hastanın durumuna göre çok az fiyat değişiklikleri
olsada gayet uygun bir hastane
ve süper yapıyor ben memnunum hemde çooookk :) ah bide burnumun şişlikleri inseee havamı basacam bende :p

hayırlısı olsun herkes için geçmiş olsun şimdiden ama lütfen haber ver haberimiz olsun :) :54:

sağol canım veririm merak etme, canım ben 1 senelik rapor alsam da sökmez gerçekten ama iş yerim sorun çıkaran bir yer değil ameliyat olcam bir hafta yokum dedim ama estetik demedim :27: ameliyat sonrası kemiğide düzelttirdim falan dicem inşallah hastaneye ziyarete gelmeye kalkışan olmaz rezil olurum :27::27:

kızlar kafam karıştı :44: daha önce bu sitede benim ameliyat olacağım doktora ameliyat olan bir arkadaşın yazılarını okumuştum memnun kalmıştı ama birazda şans işi tabi bilemiyorum daha var iyice düşünmem gerek.

Bence devlet hastanesinde çok da emin olmadığın bir doktora ameliyat olma. Bir de devlet hastaneleri zaten çok yoğun, acil ameliyatlar için bile ameliyathane bulunması zorken, esasında "keyfi" sayılabilecek bu ameliyatların devlet hastanesinde yapılmasını da hiç etik bulmuyorum.

Nitekim 1500-2000 TL'ye ameliyat yapan doktorlar var özel hastanelerde. Bana sorarsan biriktir paranı, en kötü onlardan birine ol.

Back
X