Devlet Hastanesinde doktor değiştirebilir miyim?

asLy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
9
0
36
Malatya
sLm ya size bir sorum olcak . bn temmuz gibi burun estetiği olmak için malatya turgut özal tıp merkezne gittim bilge türk bilen'den ameliyat tarihi isticekdm ancak tatildeydi ve beni cemal fırat'a yönlendirdiler. içim rahat değildi çnkü yengemin burnunuda cemal fırat yapmıştı pek beğenmemiştim..ameliyat günümde sıram geldiği zmn cemal beyin mesaisi bittiği için ertelendm asistandan tekrar sıra almak için gittiğimde bilge beyi sordum o da istersen değiştirebilirim doktorunu ama kasıma falan atar dedi . bnde düşünmek istediğimi söyledim. her ikisinide araştırdıkdan sonra bilge beye karar verdim ..hastaneye tekrar gittiğimde asistan değişmişti. ve içerdeki asistan çirkef suratsz bi adamdı sert bi uslubu vardı ve çok tedirgin oldum. doktorumu değiştirmek istediğimi söylediğimde de böyle bi hakkım olmadığını söyledi ve çok şaşırdım. eve geldiğimde araştırma yaptm hasta haklarını okudum bu hakkım varmış. pazartesi tekrar gidip hakkımıda söyleip gerektiği gibi konuşcam. peki sizce böyle bişey olabilirmi? yardımcı olurmusnz. . bu hakkım kısıtlanılabilirmi? yada böyle bi hakkım var deilmi?
biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :D okuyan gözlerinize sağlık ..

Son düzenleme:
Tabiki doktor seçme hakkınız var, hastanelerde de genelde yazarlar doktor seçme hakkınız olduğunu, doktorunuzu değiştirmek istediğinizi söyleyin değiştirmemek için ısrar ederlerse hastane müdürüyle görüşün, bu arada ordaki personelle tartışma içerisine girmeyin sadece hakkım var diye biliyorum neyse hastane müdürünüzün odası neresidir ya da bana bilgi verebilecek bir yetkiliyi nerde bulabilirim diye güzel bir üslupla sorarsanız bu sefer yardımcı olurlar sanırım. Bu arada yapılan muameleden memnun olmazsanız şikayet edebilirsiniz, ama dediğim gibi kesinlikle personelle laf kavgasına, çekişmeye girerek muhattap olmayın, haklıyken haksız duruma düşersiniz.

teşekür ederim.
şikayet etmeyi düşündüm ama ailem işine engel olur yapma dedi o yüzden edemedim. uslubm bnm normaldi zaten yapım gereği gerekmedikce kavgacı biri değilim. sadece çok şaşırdım pazartesi yine aynı şekilde olursa bnde onun gbi olurum diodm ama sende haklısın. . .neden hakkın yok dedi anlıyamadım gitti :50:

sLm ya size bir sorum olcak . bn temmuz gibi burun estetiği olmak için malatya turgut özal tıp merkezne gittim bilge türk bilen'den ameliyat tarihi isticekdm ancak tatildeydi ve beni cemal fırat'a yönlendirdiler. içim rahat değildi çnkü yengemin burnunuda cemal fırat yapmıştı pek beğenmemiştim dua ediodum hergün güzel bi burun olsun diye :D ameliyat günümde sıram geldiği zmn cemal beyin mesaisi bittiği için ertelendm asistandan tekrar sıra almak için gittiğimde bilge beyi sordum oda değiştirebilirim doktorunu ama kasıma falan atar dedi. bnde düşünmek istediğimi söyledim. her ikisinide araştırdıkdan sonra bilge beye karar verdim ..hastaneye tekrar gittiğimde asistan değişmişti. ve içerdeki asistan çirkef suratsz bi adamdı sert bi uslubu vardı ve çok tedirgin oldum. doktorumu değiştirmek istediğimi söylediğimde de böyle bi hakkım olmadığını söyledi ve çok şaşırdım. eve geldiğimde araştırma yaptm hasta haklarını okudum bu hakkım varmış. pazartesi tekrar gidip hakkımıda söyleip gerektiği gibi konuşcam. peki sizce böyle bişey olabilirmi? yardımcı olurmusnz. . bu hakkım kısıtlanılabilirmi? yada böyle bi hakkım var deilmi?

Kesinlikle değiştirebilirsin yok öyle bir şey bence de rüyarüya nın dediği gibi yap..ben de Bilge beye ameliyat oldum hangi asistan sana bunları söyledi?plastik bölümünün asistanları çok iyi çok anlayışlı ve çok kibar kim doğrusu merak ettim...

Son düzenleme:
ahmet bey vardı poliknikte o çok iyi çok anlayışlı dediğin gibi. eğer dediğin ahmet beyse o değil. ismini bilmiorm bu asistanın. bana ahmet beyin doktorunu deiştirebilirsn dediğini söylediğimde çok sert bi şekilde onu bekle o zmn dedi çok şaşırdım ya :44: asistanla laf yarışına girmedim bn ilk odasına girdiğimden beri sertti. helencm burnun nasıl içine sindimi?

ahmet bey vardı poliknikte o çok iyi çok anlayışlı dediğin gibi. eğer dediğin ahmet beyse o değil. ismini bilmiorm bu asistanın. bana ahmet beyin doktorunu deiştirebilirsn dediğini söylediğimde çok sert bi şekilde onu bekle o zmn dedi çok şaşırdım ya :44: asistanla laf yarışına girmedim bn ilk odasına girdiğimden beri sertti. helencm burnun nasıl içine sindimi?

hepsini tanıyorum aslında tarif etsen sana hemen söylerdim kim olduğunu (: evet canım memnunum şimdi çok şükür....

tabiki böyle bir hakkın var.. istediğin doktordan randevu alabilirsin istersende vazgeçebilirsin..
doktor değiştiremezsin diye illa masaya mı yatacaksın .. kimseyle münakaşaya girme cnm,istediğin hekimi söyle ve o hekimle ne zaman operasyon mümkün olabilir diye sor.. kolay gelsin şimdiden:34
:

tabiki böyle bir hakkın var.. istediğin doktordan randevu alabilirsin istersende vazgeçebilirsin..
doktor değiştiremezsin diye illa masaya mı yatacaksın .. kimseyle münakaşaya girme cnm,istediğin hekimi söyle ve o hekimle ne zaman operasyon mümkün olabilir diye sor.. kolay gelsin şimdiden:34
:
tşkler cnm içim rahatladı ya (:

tmm cnm ya bişey daha sorcam tamponlar canını çok acıtıomuydu kb olabildiğince bilgi almaya çalışıorm :D

acıyor mu desem acımıyor mu desem bilemedim şimdi (; evet biraz acıyor sonu güzel olsun da bunlar çok da önemli değil canım

sLm ya size bir sorum olcak . bn temmuz gibi burun estetiği olmak için malatya turgut özal tıp merkezne gittim bilge türk bilen'den ameliyat tarihi isticekdm ancak tatildeydi ve beni cemal fırat'a yönlendirdiler. içim rahat değildi çnkü yengemin burnunuda cemal fırat yapmıştı pek beğenmemiştim..ameliyat günümde sıram geldiği zmn cemal beyin mesaisi bittiği için ertelendm asistandan tekrar sıra almak için gittiğimde bilge beyi sordum o da istersen değiştirebilirim doktorunu ama kasıma falan atar dedi . bnde düşünmek istediğimi söyledim. her ikisinide araştırdıkdan sonra bilge beye karar verdim ..hastaneye tekrar gittiğimde asistan değişmişti. ve içerdeki asistan çirkef suratsz bi adamdı sert bi uslubu vardı ve çok tedirgin oldum. doktorumu değiştirmek istediğimi söylediğimde de böyle bi hakkım olmadığını söyledi ve çok şaşırdım. eve geldiğimde araştırma yaptm hasta haklarını okudum bu hakkım varmış. pazartesi tekrar gidip hakkımıda söyleip gerektiği gibi konuşcam. peki sizce böyle bişey olabilirmi? yardımcı olurmusnz. . bu hakkım kısıtlanılabilirmi? yada böyle bi hakkım var deilmi?

canım ne oldu doktorla görüşebildin mi??

Bende sana birşey sorabilir mym :69:
Bilge bey tatilden ne zaman gelecekmiş onun hakkinda bir bilgin var mi? Bende olmayi düşünüyorumda bugünlerde gidip görüşmeyi düşünüyordm hatta ama senin konunu gördmm ///

Bende sana birşey sorabilir mym :69:
Bilge bey tatilden ne zaman gelecekmiş onun hakkinda bir bilgin var mi? Bende olmayi düşünüyorumda bugünlerde gidip görüşmeyi düşünüyordm hatta ama senin konunu gördmm ///

evet geldi canım pazartesi veya cuma günü gidersen daha rahat görüşebilirsin...

Back
X