sLm ya size bir sorum olcak . bn temmuz gibi burun estetiği olmak için malatya turgut özal tıp merkezne gittim bilge türk bilen'den ameliyat tarihi isticekdm ancak tatildeydi ve beni cemal fırat'a yönlendirdiler. içim rahat değildi çnkü yengemin burnunuda cemal fırat yapmıştı pek beğenmemiştim..ameliyat günümde sıram geldiği zmn cemal beyin mesaisi bittiği için ertelendm asistandan tekrar sıra almak için gittiğimde bilge beyi sordum o da istersen değiştirebilirim doktorunu ama kasıma falan atar dedi . bnde düşünmek istediğimi söyledim. her ikisinide araştırdıkdan sonra bilge beye karar verdim ..hastaneye tekrar gittiğimde asistan değişmişti. ve içerdeki asistan çirkef suratsz bi adamdı sert bi uslubu vardı ve çok tedirgin oldum. doktorumu değiştirmek istediğimi söylediğimde de böyle bi hakkım olmadığını söyledi ve çok şaşırdım. eve geldiğimde araştırma yaptm hasta haklarını okudum bu hakkım varmış. pazartesi tekrar gidip hakkımıda söyleip gerektiği gibi konuşcam. peki sizce böyle bişey olabilirmi? yardımcı olurmusnz. . bu hakkım kısıtlanılabilirmi? yada böyle bi hakkım var deilmi?
biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
okuyan gözlerinize sağlık ..
biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

Son düzenleme: