Devlet Hastanesinde doktor değiştirebilir miyim?

Çk teşekkür ederm cvp için o halde cuma günü inşallah ordayim :) da peki ameliyat tarihini en geç ne zamana verirler acaba bu konuda bi bilgin var mi ?

canım bende kısa bir süre önce ameliyat oldum Bilge beye foto var bakabilirsin...ben oradayken kasıma verdiler gelenlere ama cutegirls diye bir arkadaş var ona 11 ağustosa verdiler bazıları vaz geçiyor o yüzden seninde öyle olabilir sen bir an önce git derim...nereden geliyorsun?

canım bende kısa bir süre önce ameliyat oldum Bilge beye foto var bakabilirsin...ben oradayken kasıma verdiler gelenlere ama cutegirls diye bir arkadaş var ona 11 ağustosa verdiler bazıları vaz geçiyor o yüzden seninde öyle olabilir sen bir an önce git derim...nereden geliyorsun?

Malatyadaym :16:
Babam bayramdan sonra olmami istiyor ama
ben hemen olayim bitsin diyorum
babamin tedirginliği daha önce ablm oldu baska bir dokotra çok sorunlu geçti amleiyatlarimiz sorunlu geçiyorda biraz . herneyse babam sorun çikarsa bayramda doktor bulamayiz endişesinde o yüzden bayramdan sonrasina istiyor ama ben hemen istiyorummmm :69:
Bu arada malatyadaysan bugüne kadar niye bekledin diyecekisniz şimdi babami ikna etmek zor oldu o yüzden :D
umarm erken tarih alabilirmm :52:

Gördüm canm fotolari revizyondan öncekinide mi bilge beye oldun yoksa revizyon mu bilge beye ait bu arada gerçekten süper olmuş ilkide güzel ama revizyon olan daha tatli olmuşşş:))

Gördüm canm fotolari revizyondan öncekinide mi bilge beye oldun yoksa revizyon mu bilge beye ait bu arada gerçekten süper olmuş ilkide güzel ama revizyon olan daha tatli olmuşşş:))

teşekkür ederim canım evet Bilge bey yaptı iki ameliyatı da doktordan kaynaklanmıyordu o yüzden tekrar o yaptı ameliyatı..

teşekkür ederim canım evet Bilge bey yaptı iki ameliyatı da doktordan kaynaklanmıyordu o yüzden tekrar o yaptı ameliyatı..

Anladim cnm endoskopiden dolayi çkme diye yazmişssn zaten pek bilmedigim için hastane işlerini ondan sordm umarm en kisa zamanda Bilge beye bende ameliyat olup memnun olanlar arasinda olabilirm :61:

Back
X