Arkadaşlar dün bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim ve büyük hayal kirikligi yasadim,bir umit baska doktorada görüneceğim fakat arastirmalarim sonucunda 11 haftalık gebelikte kalp atımını görmeme ihtimali pek verilmiyor.daha önce görülmüştü çünkü.size sorum şu ben bebeğimin hicbirsekilde kürtaj edilmesini istemiyorum.hastane ortamında doktor gözetimi altında düşük yaptıran güvenilir yerler varmı? İnternetten araştırıyorum düşük sonrası hızlı bı kürtaj yapılıyormuş.bunuda istemiyorum.beni iki gün bile olsa ilaçla dusurmemi bekleyen bı yer varmıdır? Ben içerde parça kalsa bile zamanla düşeceğini biliyorum.sadece sabır işi bu.sizden ricam lütfen ne gerek var kürtaj olun diyecekseniz yorum yapmayınız.sorumun cevabını istiyorum arkadaşlarım.
Bilmiyorum hanımefendi..Icinizdeki parcalarin zamanla dusecegine emin olacak kadar uzmansiniz ya ilacla dusurecek yerlerin oldugunu da bilirsiniz siz,buraya sormaniza ne gerek ?
bir yakınımız iki düşükten sonra doktora gidiyor ve düşüklerin sebebini araştırıyorlar, bu dusuklerden daha önce gerceklesen bir dusukte kalan parca nedeniyle bebeklerin anne karnında tutunamadığını öğreniyor.Arkadaşlar dün bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim ve büyük hayal kirikligi yasadim,bir umit baska doktorada görüneceğim fakat arastirmalarim sonucunda 11 haftalık gebelikte kalp atımını görmeme ihtimali pek verilmiyor.daha önce görülmüştü çünkü.size sorum şu ben bebeğimin hicbirsekilde kürtaj edilmesini istemiyorum.hastane ortamında doktor gözetimi altında düşük yaptıran güvenilir yerler varmı? İnternetten araştırıyorum düşük sonrası hızlı bı kürtaj yapılıyormuş.bunuda istemiyorum.beni iki gün bile olsa ilaçla dusurmemi bekleyen bı yer varmıdır? Ben içerde parça kalsa bile zamanla düşeceğini biliyorum.sadece sabır işi bu.sizden ricam lütfen ne gerek var kürtaj olun diyecekseniz yorum yapmayınız.sorumun cevabını istiyorum arkadaşlarım.
Doktorum bana zaten ilacla hastane ortamında düşürmen gerekir,bebeğin büyük dedi.fakat düşük olsa bile en son kürtaj yapıp temizleriz deyince endişelendim.Gecmis olsun. Benim de bebegimin kalbi durdu dogurdum sonrasinda kuretaj yapildi. Arkadasimin daha erken gebelik haftasinda basina geldi ona sadece kuretaj yapildi. Yani bu sizin tayin edeceginiz bir durum degil. Eger kadin dogum hekimi iseniz zaten bilirsiniz yok degilseniz nasil tedavinize karar verebiliyorsunuz? Eger bunu yapan bir merkez bile olsa siz talebinizi doktora soylediginizde durum sizin istediginiz gibi ilerlemeyip kuretaj gerektiginde doktor bunu yapmadiginda sonucun cok kotu sonuclanacagini bilirken neden bu riski alsin ki?
Iste ben de bu endiseyi anlamadim. Doktor zaten en iyisini yapmak icin ugrasiyor. Orada parca kalmasinin yapisiklik enfeksiyon tekrar gebe kalamama gibi riskleri var. Sonucta amacimiz ortak degil mi sagligimiza kavusup tekrar bebek sahibi olabilmek. Benim su anda cok tatli bir bebegim var. Hersey sorunsuz gitti. Sizin bu dusuncenizin kaynaginda ne var onu merak ettimDoktorum bana zaten ilacla hastane ortamında düşürmen gerekir,bebeğin büyük dedi.fakat düşük olsa bile en son kürtaj yapıp temizleriz deyince endişelendim.
güzel bir soru olmuş,daha öncede tekrarlayan bebek kaybın oldu kürtaj oldum ve kürtaja bağlı rahimde sıkıntım oldu ameliyat oldum.aciklamak istemedim burada detaylı ama madem sordunuz soyleyim dedim.tesekkur ederim cevabınız icin[/QUOTE]Dublin, post: 56827418, member: 892268"]Iste ben de bu endiseyi anlamadim. Doktor zaten en iyisini yapmak icin ugrasiyor. Orada parca kalmasinin yapisiklik enfeksiyon tekrar gebe kalamama gibi riskleri var. Sonucta amacimiz ortak degil mi sagligimiza kavusup tekrar bebek sahibi olabilmek. Benim su anda cok tatli bir bebegim var. Hersey sorunsuz gitti. Sizin bu dusuncenizin kaynaginda ne var onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?