Anladim uzuldum gecmis olsun. Gebelik ve bebekle ilgili bircok grubu takip edince hersey dogal olsun deyip kendinin ve cocugunun hayatini riske atan garip insanlari gorunce o gibi bir dusunce sanmistim. Tabi ki baska doktorlara da danisin. Guvendiginiz bir doktor bulun ve nasil olmasi gerekiyorsa oyle olsun. Talihsizlik yasamissiniz ama tekrar oyle olacak degil. Hersey iyi gider umarim.[/QUOTE]güzel bir soru olmuş,daha öncede tekrarlayan bebek kaybın oldu kürtaj oldum ve kürtaja bağlı rahimde sıkıntım oldu ameliyat oldum.aciklamak istemedim burada detaylı ama madem sordunuz soyleyim dedim.tesekkur ederim cevabınız icin
.. daha öncede aynı şekilde bebegimin kalp atışı olmadı ve kürtaj oldum,kürtaja bağlı sıkıntılar oldu ve ameliyat oldum.kurtajim evet dediğiniz gibi 15 dk sürdü ama sonrasında yaşadıklarım çok derinden etkiledi.dunki doktorda bana tekrar kürtaj olursanız aynı şeyleri yaşama riskleriniz var,size doktor kontrolünde düşük olmanızı öneririm ama biz beklemiyoruz dedi.11 haftalik bebegi ilacla duseremzsiniz diye biliyorum , dusuk yaptiran ilaclar yasaklandi cunku
O ilaclari yasal olmayan yolla verecek doktora da guvenilir mi bilemedim
Neden kurtaj olmak istemiyorsunuz? 15 dakikalik bir islem
Bu arada gecmis olsun , umarim tekrar hamile kalir saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi
Yok ben öyle illede doğal olsun diye tutturan bı insan degilim sadece tekrar kürtaj olduğumda aynı sorunla karşılaşacağımı dün gittiğim doktorda söyledi.kurtaj olmaman gerekli fakat tam teşekküllü bir hastane ortamında Küçükçekmece bir doğum gibi düşük yapmanı beklerler dedi.fakat sonrasında içerisi temiz kalır mıAnladim uzuldum gecmis olsun. Gebelik ve bebekle ilgili bircok grubu takip edince hersey dogal olsun deyip kendinin ve cocugunun hayatini riske atan garip insanlari gorunce o gibi bir dusunce sanmistim. Tabi ki baska doktorlara da danisin. Guvendiginiz bir doktor bulun ve nasil olmasi gerekiyorsa oyle olsun. Talihsizlik yasamissiniz ama tekrar oyle olacak degil. Hersey iyi gider umarim.
Yok ben öyle illede doğal olsun diye tutturan bı insan degilim sadece tekrar kürtaj olduğumda aynı sorunla karşılaşacağımı dün gittiğim doktorda söyledi.kurtaj olmaman gerekli fakat tam teşekküllü bir hastane ortamında Küçükçekmece bir doğum gibi düşük yapmanı beklerler dedi.fakat sonrasında içerisi temiz kalır mıAnladim uzuldum gecmis olsun. Gebelik ve bebekle ilgili bircok grubu takip edince hersey dogal olsun deyip kendinin ve cocugunun hayatini riske atan garip insanlari gorunce o gibi bir dusunce sanmistim. Tabi ki baska doktorlara da danisin. Guvendiginiz bir doktor bulun ve nasil olmasi gerekiyorsa oyle olsun. Talihsizlik yasamissiniz ama tekrar oyle olacak degil. Hersey iyi gider umarim.
Genetik araştırılma daha önceden yapıldı iki kez herşey temiz çıktı..Kimse o şekilde uğraşmaz.2 3 ay bekleyin ilaçsız düşsün.Ben devlet hastanesinde kürtaj oldum ardına hamile kalıp dogum yaptım.Sizde genetik araştırılması yapılmalı.Kendiliğinden düşünce Nasıl olacak o iş
Benzer bir durum benim ablamında başına geldi kürtajdan sonra hamile kalamadı rahim tahribat gördüğü için ama 1 yıl sonrası yine hamile yanlız bu kalbi duran bebeklerin kaynağına inmeniz lazım mesela benim ablamda kan pıhtılaşması yoktu ama uzman bir doktor gebelikte olabileceğini söyledi ve 3 kayıptan sonra pıhtılaşma iğnesiyle şimdi doğurmak üzere nacizane tavsiyem birdaha gebe kalırsanız mutlaka pıhtılaşma iğnesi kullanmanız birde eşinizin morfolojisi düşükse bundan dolayıda sağlıksız gebelikler oluşuyo dilerim en tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz[/QUOTE]Yok ben öyle illede doğal olsun diye tutturan bı insan degilim sadece tekrar kürtaj olduğumda aynı sorunla karşılaşacağımı dün gittiğim doktorda söyledi.kurtaj olmaman gerekli fakat tam teşekküllü bir hastane ortamında Küçükçekmece bir doğum gibi düşük yapmanı beklerler dedi.fakat sonrasında içerisi temiz kalır mı
.. daha öncede aynı şekilde bebegimin kalp atışı olmadı ve kürtaj oldum,kürtaja bağlı sıkıntılar oldu ve ameliyat oldum.kurtajim evet dediğiniz gibi 15 dk sürdü ama sonrasında yaşadıklarım çok derinden etkiledi.dunki doktorda bana tekrar kürtaj olursanız aynı şeyleri yaşama riskleriniz var,size doktor kontrolünde düşük olmanızı öneririm ama biz beklemiyoruz dedi.
Sizi çok iyi anlıyorum yaşadığınız çok kötü ama doktorunuzu dinleyim derim sizi de zehirleyebilir çünkü.ayrica o ilaçlar sağlık bakanlığı tarafından yasaklandı diye biliyorum çünkü ben eczanede çalışırken bazı ilaçlar fitil olarak kullanıldığında bebeği düşürüyordu onlarda kalktı 3seneyi geçmiştir kalkalıArkadaşlar dün bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim ve büyük hayal kirikligi yasadim,bir umit baska doktorada görüneceğim fakat arastirmalarim sonucunda 11 haftalık gebelikte kalp atımını görmeme ihtimali pek verilmiyor.daha önce görülmüştü çünkü.size sorum şu ben bebeğimin hicbirsekilde kürtaj edilmesini istemiyorum.hastane ortamında doktor gözetimi altında düşük yaptıran güvenilir yerler varmı? İnternetten araştırıyorum düşük sonrası hızlı bı kürtaj yapılıyormuş.bunuda istemiyorum.beni iki gün bile olsa ilaçla dusurmemi bekleyen bı yer varmıdır?sizden ricam lütfen ne gerek var kürtaj olun diyecekseniz yorum yapmayınız
O zaman kürtajdan da kaçacak birşey yokGenetik araştırılma daha önceden yapıldı iki kez herşey temiz çıktı..
Evet bende kan pıhtılaşma çıkmadı ama tedbiren yinede kullanmam gerektiğini şimdi anladım..çok teşekkür ederim.[/QUOTE]Benzer bir durum benim ablamında başına geldi kürtajdan sonra hamile kalamadı rahim tahribat gördüğü için ama 1 yıl sonrası yine hamile yanlız bu kalbi duran bebeklerin kaynağına inmeniz lazım mesela benim ablamda kan pıhtılaşması yoktu ama uzman bir doktor gebelikte olabileceğini söyledi ve 3 kayıptan sonra pıhtılaşma iğnesiyle şimdi doğurmak üzere nacizane tavsiyem birdaha gebe kalırsanız mutlaka pıhtılaşma iğnesi kullanmanız birde eşinizin morfolojisi düşükse bundan dolayıda sağlıksız gebelikler oluşuyo dilerim en tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?