Devlet hastanesinde genetik test

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
Sevk olmadan devlet hastanesi genetik bolumune randevu alip giden ve gen tarama testlerini yaptiran varmi

Sevk olmadan devlet hastanesi genetik bolumune randevu alip giden ve gen tarama testlerini yaptiran varmi
Merhaba ben gittim.. dusuklerım oldugunu ve tüp bebek tedavısı gordugumu soyledım. Detaylı bır sekılde yaptılar. Trombofıli panel ve karyotıp analızı.
Gıtmeden o kadar telaş ettımkı ya sorarlarsa ya yapmazlarsa ya kagıt ısterlerse vs.. ancak ne dusuk yapmıstım ne bırsey o donemde. Erken donem dusuk deyıp gecıstırdım. İstanbuldaysanız bir öneride bulunablrm

Merhaba ben gittim.. dusuklerım oldugunu ve tüp bebek tedavısı gordugumu soyledım. Detaylı bır sekılde yaptılar. Trombofıli panel ve karyotıp analızı.
Gıtmeden o kadar telaş ettımkı ya sorarlarsa ya yapmazlarsa ya kagıt ısterlerse vs.. ancak ne dusuk yapmıstım ne bırsey o donemde. Erken donem dusuk deyıp gecıstırdım. İstanbuldaysanız bir öneride bulunablrm
cok sevinirim lutfen paylasin benimle

esim azospermi cikis yok. ondan test istendi ve tedavide eger sperm bulunursa bende bir anomali varsa cikacak spermi bosa harcama luksumuz olamaz. bu yuzden tedavi oncesi herseyime baktirmak istiyorum.

esim azospermi cikis yok. ondan test istendi ve tedavide eger sperm bulunursa bende bir anomali varsa cikacak spermi bosa harcama luksumuz olamaz. bu yuzden tedavi oncesi herseyime baktirmak istiyorum.
Cok ıyı dusunmuşşunuz.
Bakırköy dev hast. Tıbbı genetık bolumunden serhan beyden alın randevunuzu ..

Ancak tum testlerı esınızede yaptırın onunda genlerı önemli. Dogal olarak..
ayrıca trombıfılı panel ce karyotıp analızı olmadan tedavıyr baslamayın. Fılm cektırmeyı unutmayın.. hormonlarınıza baktırın mutlaka

Cok ıyı dusunmuşşunuz.
Bakırköy dev hast. Tıbbı genetık bolumunden serhan beyden alın randevunuzu ..
cok tesekkur ediyorum. hormonlarim icin test verdim cuma gunu. film dediginiz rahim filmi degilmi. onu anestezili ceken biyer biliyormusunuz

Back
X