• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul devlet hastaneleri tüp bebek

Tabi her şey nasip kısmet işi kaderde varsa olur ben sadece doktorların muamelesinden endişe ediyorum

başına bir şey gelmedi zaten orda kadın doğumda çalışıyor hasta olarak gitmiyor yani burada tüp bebek için yeterli ekipman yok diyor teknolojilerini yetersiz buluyor
Valla devletin hastanesi ekipman yetersiz malzeme yok ben gerçekten özele artık para yedirmekten bıktım yani bir ev param gitti onlar da öyle devlet hastaneleri de öyle

Valla devletin hastanesi ekipman yetersiz malzeme yok ben gerçekten özele artık para yedirmekten bıktım yani bir ev param gitti onlar da öyle devlet hastaneleri de öyle
Benim öyle özele para yediricek bütçemde yok eşim zaten istemiyor zorla yaptırıyorum devlette uygun tutar diye kabul etti özel yani benim için imkansız bişey

Özele para veriyorsun ekipman var herşey iyi hoş ama yine de olmuyor siz Süleymaniye gidin memnun kalırsanız olmadı mecbur bende oraya gelicem

Benim öyle özele para yediricek bütçemde yok eşim zaten istemiyor zorla yaptırıyorum devlette uygun tutar diye kabul etti özel yani benim için imkansız bişey
Devlette te ama süleymaiyede yaptıran tanıdığım özele vermiş kadar olduk para dedi baya tutmuş sizin yaş kaç sorun nedir özele gelin olmadı ordan konuşalım

Devlette te ama süleymaiyede yaptıran tanıdığım özele vermiş kadar olduk para dedi baya tutmuş sizin yaş kaç sorun nedir özele gelin olmadı ordan konuşalım
Yaaa gerçekten mi devlet diye ben ucuz tutar diye düşünmüştüm. Özele nasıl geliniyor yeni üye oldum da hiçbi bilgim yok😄

Back
X