• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul devlet hastaneleri tüp bebek

gerçekten artık ne kadar para harcayacağımızı az çok tahmin edebilsek rahatlıcam😄 süleymaniyenin yorumlarına baktım herkes çok memnun kalmıs doktorlarından sanırım bende oraya gidicem bakalım
Evet bir tanıdığım özellere hep gitmiş olmamış sonra buraya gitmiş olmuş ama orda da şöyle bir sorun var transfer den sonra kalan embyoları atıyorlarmış galiba yer yok diye

Evet İstanbul eğitim araştırma hastanesi Süleymaniye yerleşkesi kadın doğum hastanesi olarak geçiyor gördüğüm konulardan anladığım kadarıyla Gülşah hoca çok ilgili imiş
Ben çam ve sakuraya gidicem yakın diye ama Süleymaniye’de ben eski evimin tam yanıyd uzak şuan bana

Evet bir tanıdığım özellere hep gitmiş olmamış sonra buraya gitmiş olmuş ama orda da şöyle bir sorun var transfer den sonra kalan embyoları atıyorlarmış galiba yer yok diye
Ay napayım artık onu da düşünemiyorum ki çapaya gittim ben daha henüz rapor aşamasına gelmedik ama anladım ki doktorun tavrı çok önemli o kadar ilgisizler ki doktor yüzüme bile bakmamıştı asistanı da sanki ona küfür etmisim gibi davranıyordu

Ay napayım artık onu da düşünemiyorum ki çapaya gittim ben daha henüz rapor aşamasına gelmedik ama anladım ki doktorun tavrı çok önemli o kadar ilgisizler ki doktor yüzüme bile bakmamıştı asistanı da sanki ona küfür etmisim gibi davranıyordu
Aaa yok Süleymaniye çok iyi o konuda çok yardımcı oluyorlar siz rapor için mi tedavi için mi gideceksiniz ilk deneme mi

Çapa da ne kadar tüp bebek sordunuz mu

Aaa yok Süleymaniye çok iyi o konuda çok yardımcı oluyorlar siz rapor için mi tedavi için mi gideceksiniz ilk deneme mi
Evet ilk deneme olcak raporu bilmiyorum ki hangi hastanede daha kolay olur hiçbir fikrim yok ama şuan süleymaniyeye içim ısındı çapada hep bi soğukluk hissediyodum bu hafta esimin sperm raporu için randevusu vardı onu aldıktan sonra Süleymaniyede randevu olusturucam insallah

Evet ilk deneme olcak raporu bilmiyorum ki hangi hastanede daha kolay olur hiçbir fikrim yok ama şuan süleymaniyeye içim ısındı çapada hep bi soğukluk hissediyodum bu hafta esimin sperm raporu için randevusu vardı onu aldıktan sonra Süleymaniyede randevu olusturucam insallah
Evet orası çok iyi bir tanıdık gitti eşi varikosel ameliyatı oldu tekrar orda deneyecekler

E siz gitmediniz mi oraya niye sormadınız
Evet çapaya gittim de bilgi vermiyorlar ki raporu nasıl alacağımı bile söylemediler hsg çektirdim kan tahlili yaptırdım smear aldırdım semen anelizi yaptırdık hepsini topladım götürdüm tek dedikleri şey sperm raporunu getir diyip yolladılar odadan hiçbir sorumun cevabını alamadım

Evet çapaya gittim de bilgi vermiyorlar ki raporu nasıl alacağımı bile söylemediler hsg çektirdim kan tahlili yaptırdım smear aldırdım semen anelizi yaptırdık hepsini topladım götürdüm tek dedikleri şey sperm raporunu getir diyip yolladılar odadan hiçbir sorumun cevabını alamadım
Ben çapayı sevmiyorum ilgi alaka 0 döner sermaye ile çalışıyor bu Smear sağlık ocağı yapıyor mı

Süleymaniye ye gidin siz ben de çam be sakura ama orda. Da memnun Kalan pek yok çam ve salırsan onlarda ilgsizimiş Embryolar hep 3 günde kalıyormış
Çam sakura kadın doğumda tanıdık var o da önermiyor buraya gelmesin demişti benim için birde yorumları görünce vazgeçtim oradan bende

Çam sakura kadın doğumda tanıdık var o da önermiyor buraya gelmesin demişti benim için birde yorumları görünce vazgeçtim oradan bende
Neden önermedi başına ne geldi neler yaşadı da kötülüyor kimisi de çok seviyor orayı ben anlamadım

Ama orda ilk seferde gene kalan bir tanıdığım var çok memnun kalmış
Tabi her şey nasip kısmet işi kaderde varsa olur ben sadece doktorların muamelesinden endişe ediyorum
Neden önermedi başına ne geldi neler yaşadı da kötülüyor kimisi de çok seviyor orayı ben anlamadım
başına bir şey gelmedi zaten orda kadın doğumda çalışıyor hasta olarak gitmiyor yani burada tüp bebek için yeterli ekipman yok diyor teknolojilerini yetersiz buluyor

Back
X