- 13 Aralık 2025
- 26
- 1
- 1
- 30
gerçekten artık ne kadar para harcayacağımızı az çok tahmin edebilsek rahatlıcamBende bunu merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten artık ne kadar para harcayacağımızı az çok tahmin edebilsek rahatlıcamBende bunu merak ediyorum
Devlet hastanesi Süleymaniye kadın ve doğumSüleymaniye dediğiniz yer neresi acaba tam ismi ner
Evet İstanbul eğitim araştırma hastanesi Süleymaniye yerleşkesi kadın doğum hastanesi olarak geçiyor gördüğüm konulardan anladığım kadarıyla Gülşah hoca çok ilgili imişDevlet hastanesi Süleymaniye kadın ve doğum
Evet bir tanıdığım özellere hep gitmiş olmamış sonra buraya gitmiş olmuş ama orda da şöyle bir sorun var transfer den sonra kalan embyoları atıyorlarmış galiba yer yok diyegerçekten artık ne kadar para harcayacağımızı az çok tahmin edebilsek rahatlıcamsüleymaniyenin yorumlarına baktım herkes çok memnun kalmıs doktorlarından sanırım bende oraya gidicem bakalım
Ben çam ve sakuraya gidicem yakın diye ama Süleymaniye’de ben eski evimin tam yanıyd uzak şuan banaEvet İstanbul eğitim araştırma hastanesi Süleymaniye yerleşkesi kadın doğum hastanesi olarak geçiyor gördüğüm konulardan anladığım kadarıyla Gülşah hoca çok ilgili imiş
Ay napayım artık onu da düşünemiyorum ki çapaya gittim ben daha henüz rapor aşamasına gelmedik ama anladım ki doktorun tavrı çok önemli o kadar ilgisizler ki doktor yüzüme bile bakmamıştı asistanı da sanki ona küfür etmisim gibi davranıyorduEvet bir tanıdığım özellere hep gitmiş olmamış sonra buraya gitmiş olmuş ama orda da şöyle bir sorun var transfer den sonra kalan embyoları atıyorlarmış galiba yer yok diye
Aaa yok Süleymaniye çok iyi o konuda çok yardımcı oluyorlar siz rapor için mi tedavi için mi gideceksiniz ilk deneme miAy napayım artık onu da düşünemiyorum ki çapaya gittim ben daha henüz rapor aşamasına gelmedik ama anladım ki doktorun tavrı çok önemli o kadar ilgisizler ki doktor yüzüme bile bakmamıştı asistanı da sanki ona küfür etmisim gibi davranıyordu
Çapa da ne kadar tüp bebek sordunuz muAy napayım artık onu da düşünemiyorum ki çapaya gittim ben daha henüz rapor aşamasına gelmedik ama anladım ki doktorun tavrı çok önemli o kadar ilgisizler ki doktor yüzüme bile bakmamıştı asistanı da sanki ona küfür etmisim gibi davranıyordu
Sordum da cevap alamadımÇapa da ne kadar tüp bebek sordunuz mu
Evet ilk deneme olcak raporu bilmiyorum ki hangi hastanede daha kolay olur hiçbir fikrim yok ama şuan süleymaniyeye içim ısındı çapada hep bi soğukluk hissediyodum bu hafta esimin sperm raporu için randevusu vardı onu aldıktan sonra Süleymaniyede randevu olusturucam insallahAaa yok Süleymaniye çok iyi o konuda çok yardımcı oluyorlar siz rapor için mi tedavi için mi gideceksiniz ilk deneme mi
E siz gitmediniz mi oraya niye sormadınızSordum da cevap alamadım![]()
Evet orası çok iyi bir tanıdık gitti eşi varikosel ameliyatı oldu tekrar orda deneyeceklerEvet ilk deneme olcak raporu bilmiyorum ki hangi hastanede daha kolay olur hiçbir fikrim yok ama şuan süleymaniyeye içim ısındı çapada hep bi soğukluk hissediyodum bu hafta esimin sperm raporu için randevusu vardı onu aldıktan sonra Süleymaniyede randevu olusturucam insallah
Evet çapaya gittim de bilgi vermiyorlar ki raporu nasıl alacağımı bile söylemediler hsg çektirdim kan tahlili yaptırdım smear aldırdım semen anelizi yaptırdık hepsini topladım götürdüm tek dedikleri şey sperm raporunu getir diyip yolladılar odadan hiçbir sorumun cevabını alamadımE siz gitmediniz mi oraya niye sormadınız
Ben çapayı sevmiyorum ilgi alaka 0 döner sermaye ile çalışıyor bu Smear sağlık ocağı yapıyor mıEvet çapaya gittim de bilgi vermiyorlar ki raporu nasıl alacağımı bile söylemediler hsg çektirdim kan tahlili yaptırdım smear aldırdım semen anelizi yaptırdık hepsini topladım götürdüm tek dedikleri şey sperm raporunu getir diyip yolladılar odadan hiçbir sorumun cevabını alamadım
Evet yapıyorlar görümcem geçen ay yaptırdı korkulcak bi yanı yok cok basit bişeyBen çapayı sevmiyorum ilgi alaka 0 döner sermaye ile çalışıyor bu Smear sağlık ocağı yapıyor mı
Süleymaniye ye gidin siz ben de çam be sakura ama orda. Da memnun Kalan pek yok çam ve salırsan onlarda ilgsizimiş Embryolar hep 3 günde kalıyormışEvet yapıyorlar görümcem geçen ay yaptırdı korkulcak bi yanı yok cok basit bişey
Çam sakura kadın doğumda tanıdık var o da önermiyor buraya gelmesin demişti benim için birde yorumları görünce vazgeçtim oradan bendeSüleymaniye ye gidin siz ben de çam be sakura ama orda. Da memnun Kalan pek yok çam ve salırsan onlarda ilgsizimiş Embryolar hep 3 günde kalıyormış
Ama orda ilk seferde gene kalan bir tanıdığım var çok memnun kalmışÇam sakura kadın doğumda tanıdık var o da önermiyor buraya gelmesin demişti benim için birde yorumları görünce vazgeçtim oradan bende
Neden önermedi başına ne geldi neler yaşadı da kötülüyor kimisi de çok seviyor orayı ben anlamadımÇam sakura kadın doğumda tanıdık var o da önermiyor buraya gelmesin demişti benim için birde yorumları görünce vazgeçtim oradan bende
Tabi her şey nasip kısmet işi kaderde varsa olur ben sadece doktorların muamelesinden endişe ediyorumAma orda ilk seferde gene kalan bir tanıdığım var çok memnun kalmış
başına bir şey gelmedi zaten orda kadın doğumda çalışıyor hasta olarak gitmiyor yani burada tüp bebek için yeterli ekipman yok diyor teknolojilerini yetersiz buluyorNeden önermedi başına ne geldi neler yaşadı da kötülüyor kimisi de çok seviyor orayı ben anlamadım