- Konu Sahibi EMiNEveAYDIN
devlet hastanesinde normal doğum yapacam. ben bilecikteyim annemler ve kv.mler adanada. annem daha küçük kardeşim filan olduğu için ilkokula giden, onu bırakıp gelemiyor. ben de istemedim zaten gelmesini. doğum olduktan sonra bi haftalıına gelecek. kayınvalidem ise ben bileciğe gelmeden burda oğluna baktığı için gelemiyor. (ben braya gelmeden önce maraşta öğretmenlik yapıyordum. doğum iznine ayrıldım şimdi) kayınvalidem ben gelince adanaya geçti. doğuma yakında otobüs yolculuğu filan yapamadığı için gelemeyeceğini söyledi.
kısacası yanımda hastanede kalacak kimsem yok. burdada öyle yakın komşum yok. yanımda birine ihtiyaç olurmu. normal doğum sonuçta. kendim ayağa kalkabilirim hemen. normaldoğum esnasında benim yapamayyıp refakatçı isteyecekleri bi durum oluyor mu?
normal doğumdan çok hastanede geçireceğim 1gün kafama takılıyor
kısacası yanımda hastanede kalacak kimsem yok. burdada öyle yakın komşum yok. yanımda birine ihtiyaç olurmu. normal doğum sonuçta. kendim ayağa kalkabilirim hemen. normaldoğum esnasında benim yapamayyıp refakatçı isteyecekleri bi durum oluyor mu?
normal doğumdan çok hastanede geçireceğim 1gün kafama takılıyor