Devlet hastanesinde normal doğumda yanımda birine gerek olur mu ki?

EMiNEveAYDIN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
332
5
68
Eskişehir
devlet hastanesinde normal doğum yapacam. ben bilecikteyim annemler ve kv.mler adanada. annem daha küçük kardeşim filan olduğu için ilkokula giden, onu bırakıp gelemiyor. ben de istemedim zaten gelmesini. doğum olduktan sonra bi haftalıına gelecek. kayınvalidem ise ben bileciğe gelmeden burda oğluna baktığı için gelemiyor. (ben braya gelmeden önce maraşta öğretmenlik yapıyordum. doğum iznine ayrıldım şimdi) kayınvalidem ben gelince adanaya geçti. doğuma yakında otobüs yolculuğu filan yapamadığı için gelemeyeceğini söyledi.

kısacası yanımda hastanede kalacak kimsem yok. burdada öyle yakın komşum yok. yanımda birine ihtiyaç olurmu. normal doğum sonuçta. kendim ayağa kalkabilirim hemen. normaldoğum esnasında benim yapamayyıp refakatçı isteyecekleri bi durum oluyor mu?

normal doğumdan çok hastanede geçireceğim 1gün kafama takılıyor

devlet hastanesinde normal doğum yapacam. ben bilecikteyim annemler ve kv.mler adanada. annem daha küçük kardeşim filan olduğu için ilkokula giden, onu bırakıp gelemiyor. ben de istemedim zaten gelmesini. doğum olduktan sonra bi haftalıına gelecek. kayınvalidem ise ben bileciğe gelmeden burda oğluna baktığı için gelemiyor. (ben braya gelmeden önce maraşta öğretmenlik yapıyordum. doğum iznine ayrıldım şimdi) kayınvalidem ben gelince adanaya geçti. doğuma yakında otobüs yolculuğu filan yapamadığı için gelemeyeceğini söyledi.

kısacası yanımda hastanede kalacak kimsem yok. burdada öyle yakın komşum yok. yanımda birine ihtiyaç olurmu. normal doğum sonuçta. kendim ayağa kalkabilirim hemen. normaldoğum esnasında benim yapamayyıp refakatçı isteyecekleri bi durum oluyor mu?

normal doğumdan çok hastanede geçireceğim 1gün kafama takılıyor

bi konu-komşu bulunsun en azından yanında tek başına kalamazsın olmadı eşin kalsın

doğum halidir bu bilemezsin ki ne olacak, annen yada k.validen alsın baktıkları çocukları yanına gelsinler o hastanede bir gün için bence.
bu kadar fedakar olma.

otobüsle yolculuk yapaadıı için gelemiyormuş. ama kısacası adını koymadıım için gelmiyor:43: eltim doğumunda gelme dediği halde gitmişti.ben resmen yalvardım yani gelin diye ama gelmedi. çocuk doğduktan sonra arabayla bileciğe gelen olursa gelecekmiş. oyüzden artık sezeryan olacak olsamda çağırmam onu. annem de gelmeyi istiyor ama küçük kardeşim var. hergün okula gidip geliyo yemeği okula getirip götürmesi bunları yapmak zorunda. diğer kardeşelrimde hem okul hem dersaneye gidiyor. babam da iraz aksidir oyüzden brakıp gelemiyor. yinede geleyim dedi ama ben ısrar ettim gelmeyeceksin diye anneme...

eşime adanada kalayım dedim. oda hamilelik boyunca beni hiç görmediinden bari çocuğum yanımda doğsun dedi ben yardımcı olurum sana dedi. sağolsun ne iş ne yemek hiçbişe yaptırmıyor bana. tek korkum hastanede kalacağım o bir gün. onu atlatırsam inşallah evde eşim benle ilgilenir zaten

doğum halidir bu bilemezsin ki ne olacak, annen yada k.validen alsın baktıkları çocukları yanına gelsinler o hastanede bir gün için bence.
bu kadar fedakar olma.

kayınvalidemin baktığı çocuk yokki. benburda değilken eşimin yanında kaldı 3ay. enküçük oğlu benim eşim zaten. martta izne ayrılırsan kalamam ama nisanda izne ayrılırsan yanında kalırım diyordu. nisanda izne ayrıldım budefada başka sebepler buldu. kendi annem gerçekten gelemez. küçük kardeşlerim var hepsi okuyor. doğacağı gün belli olsa y,ne gelir kalır ama doğacağı gün de belli değilki. komşularımda daha yeni geldim öyle samimi değilim. ay bilmiyorum ya. orda hasta bakıcı filan olmazmı ya ücret karşılığı bakan

kayınvalidemin baktığı çocuk yokki. benburda değilken eşimin yanında kaldı 3ay. enküçük oğlu benim eşim zaten. martta izne ayrılırsan kalamam ama nisanda izne ayrılırsan yanında kalırım diyordu. nisanda izne ayrıldım budefada başka sebepler buldu. kendi annem gerçekten gelemez. küçük kardeşlerim var hepsi okuyor. doğacağı gün belli olsa y,ne gelir kalır ama doğacağı gün de belli değilki. komşularımda daha yeni geldim öyle samimi değilim. ay bilmiyorum ya. orda hasta bakıcı filan olmazmı ya ücret karşılığı bakan

hastane ile görüş bu durumu istersen canım ya, bende bir ay içinde doğum yapıcam, kendimi yalnız bir gece hastanede düşünemiyorum, çalıştığın yerde falan arkadaşın yok mu ilk gece en azından yalnız kalma, ankarada olsan ben gelirdim yani o derece :)
eşinle konuş o söylesin k.validene ne bahanesi üretiyor torunu olacak sonuçta.

hastane ile görüş bu durumu istersen canım ya, bende bir ay içinde doğum yapıcam, kendimi yalnız bir gece hastanede düşünemiyorum, çalıştığın yerde falan arkadaşın yok mu ilk gece en azından yalnız kalma, ankarada olsan ben gelirdim yani o derece :)
eşinle konuş o söylesin k.validene ne bahanesi üretiyor torunu olacak sonuçta.

canım gerçekten kötü bir durum ama normalde olsa sezeryanda ayağa felan kalkamıyosun yanında birinin olması gerek en azından eve çıkana kadar eşin evde bakarda hastanede bebğinlede ilgilenemezsin dikiş felan oluyo kanaman oluyor ilk bebeğin nasıl becereceksin zor annen fedakarlık yapsın yada kayınvalden yada kuzen felan birisi bul derim çünkü gerçekten zor benimde kimsem yok burda annem gelecek ama son gün erken olursada özel hastane doğumdan sonra 2 saat felan eşimde idare eder şimdi sartlar var uçağa binsinler gelsinler doğum bu okul felan geçer bikaç gün ama sen daha önemlisin

Merhaba canim durumunu okudum gercekten zor bir durumdasin ama uzulme hastaneye yatis islemlerini yaptirdiginda sorumlu hemsire ile konus durumunu anlat oradaki hastabakicilara yonlendirir seni baktin ki ilgi gortermiyorlar para ver her isini hallederler dogumdan sonra bebegi topuk kani icin diger testler icin birisinin bebegi getirip goturmesi lazim esine izin vermezler hastabakicilar en iyi secenek senin icin normal yaparsan senin acindan zor olmaz idare edersin bir gun ama bebek icin bir kisi sart prosedurler icin allah kolaylik versin canim takma kafani dogum yapana allah yardim eder

ebelerle konuştum. doğumhane sorumlusu numaramı aldı kendi numarasını verdi. doğum başladıında bana bakabilecek bibakıcı gelecek. içim rahatadı. annem de doğum anında olmasada doğumdan bigün sonra yanıma gelecek.
:49:

ebelerle konuştum. doğumhane sorumlusu numaramı aldı kendi numarasını verdi. doğum başladıında bana bakabilecek bibakıcı gelecek. içim rahatadı. annem de doğum anında olmasada doğumdan bigün sonra yanıma gelecek.
:49:

annen doğumdan bi gün sonra gelebiliyosa bigün öncede gelebilir annen yanında olsa çok iyi olur senin için ,doğumda yakınına çok ihtiyacın oluyor yeri gelir masaj yapar rahatlarsın ,lavaboya gidersin yanında olur hasta bakıcıya herşeyi söyleyemezsinki canım

annen doğumdan bi gün sonra gelebiliyosa bigün öncede gelebilir annen yanında olsa çok iyi olur senin için ,doğumda yakınına çok ihtiyacın oluyor yeri gelir masaj yapar rahatlarsın ,lavaboya gidersin yanında olur hasta bakıcıya herşeyi söyleyemezsinki canım

normal doğum olacağı için hangi gün olacağı belli değilki. sancım başlayınca anneme gel dicem. ogün akşamında otobüse binip 10saatlik yoldan gelecek. 1günlüğüne hasta bakıcı ile idare edecem mecbur:26:

Back
X