Aşılama Devlet hastanesinde raporlu aşılama fiyatıı??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4.217
5.571
158
33
kızlar zeynepkamilde bu ay rapor cıktı ve asılama baslıcak ancak ilaçlar ve diğer seyler raporlu ve sgklı olunca nekadar tutucak hazırlıklı olmak icin soruyorum?

Bana da yardımcı olur musunuz bilgisi olan arkadaşlar ? Asilama nasıl yapılır nasil bir süreçten geçiliyor öncesinde? Devlet hastahanesi asilama ya nasıl karar veriyor ? Öncesinde yapılması gereken testler filan neler ?

Bana da yardımcı olur musunuz bilgisi olan arkadaşlar ? Asilama nasıl yapılır nasil bir süreçten geçiliyor öncesinde? Devlet hastahanesi asilama ya nasıl karar veriyor ? Öncesinde yapılması gereken testler filan neler ?
İlk önce bütün kan testleri yapılıyo. Eşinin sperm testide lazım. Birde rahim filmi çekiliyosun

Kan testlerim yapılmıştı . Eşime de uygulandı test . Rahim filmı de özel de çekildim . Eşimin sperm sayisi ve hareketliligi düşük tu . Doktor emodex ve keçi boynuzu önerdi . 3 ay kullanım sonrası olmazsa asilama demişlerdi .şubatta gitmiştim en son .

Kan testlerim yapılmıştı . Eşime de uygulandı test . Rahim filmı de özel de çekildim . Eşimin sperm sayisi ve hareketliligi düşük tu . Doktor emodex ve keçi boynuzu önerdi . 3 ay kullanım sonrası olmazsa asilama demişlerdi .şubatta gitmiştim en son .
Tamam başka bişeye gerek yok. Ben bütün testlerimi götürdüm aşılama istediğimi söyledim adetimin 3. günü gittim iğneye başladım

Merhaba bende Zeynep kamile gitmek istiyorum .eşimin varikosel amelyatı var sonrası iki üç kere speem sayımıda var . Benim iki ay folikülntakibim klomen tedavim var. Rahim filmim hormon tahlillerimde özelde .bunları toparlayıp Zeynep kamile direk başvurup aşılama mı talep etmeliyim .prosedir nedir hiç bilmiyorum .banada yol gösterirmisiniz

Ben şuan ankara zubeyde hanim a gidiyorum . Devlet hastahanesi . Hsg çekildim bur sıkıntı yok . Eşimin sperm sayı ve hareketlilik te sıkıntı var . Doktorum asilama için üroloji ye onaya gönderdi . Üroloji bir tahlil daha istedi eşimden pazartesi verdik tahlil sonuçları düşük çıktı uzun perhizden dolayı . Tekrar tahlil verecek . Bakalım ona göre üroloji onay verdikten sonra kendi doktoruma gideceğim tekrar . Bakalım aşamaları ben buraya yazarım yine

Back
X