- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
kızlar zeynepkamilde bu ay rapor cıktı ve asılama baslıcak ancak ilaçlar ve diğer seyler raporlu ve sgklı olunca nekadar tutucak hazırlıklı olmak icin soruyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sadece iğnelere para ödedim devlette oda toplam 350 lira tuttukızlar zeynepkamilde bu ay rapor cıktı ve asılama baslıcak ancak ilaçlar ve diğer seyler raporlu ve sgklı olunca nekadar tutucak hazırlıklı olmak icin soruyorum?
Tesekkurler cvbn icin hayırlı olsun bebeğin sürecin nasıl gecti kac günde yumurtladın boyutu neydi?Ben sadece iğnelere para ödedim devlette oda toplam 350 lira tuttu
13. Günde 4 tane falan büyümüş yumırta vardı. Çatlatma iğnesi vurulup 2 gün sonra aşılama olduTesekkurler cvbn icin hayırlı olsun bebeğin sürecin nasıl gecti kac günde yumurtladın boyutu neydi?
Peki kac mmdi? Kullandıgın ilac gonal f miydi? Kusurabakma cok soruyorum ama hic bilgi alamadım doktordan13. Günde 4 tane falan büyümüş yumırta vardı. Çatlatma iğnesi vurulup 2 gün sonra aşılama oldu
Mm lerini tam hatırlamıyorum ama 16 dan büyüktü. Gonal fPeki kac mmdi? Kullandıgın ilac gonal f miydi? Kusurabakma cok soruyorum ama hic bilgi alamadım doktordan
İlk önce bütün kan testleri yapılıyo. Eşinin sperm testide lazım. Birde rahim filmi çekiliyosunBana da yardımcı olur musunuz bilgisi olan arkadaşlar ? Asilama nasıl yapılır nasil bir süreçten geçiliyor öncesinde? Devlet hastahanesi asilama ya nasıl karar veriyor ? Öncesinde yapılması gereken testler filan neler ?
Tamam başka bişeye gerek yok. Ben bütün testlerimi götürdüm aşılama istediğimi söyledim adetimin 3. günü gittim iğneye başladımKan testlerim yapılmıştı . Eşime de uygulandı test . Rahim filmı de özel de çekildim . Eşimin sperm sayisi ve hareketliligi düşük tu . Doktor emodex ve keçi boynuzu önerdi . 3 ay kullanım sonrası olmazsa asilama demişlerdi .şubatta gitmiştim en son .
Tamam başka bişeye gerek yok. Ben bütün testlerimi götürdüm aşılama istediğimi söyledim adetimin 3. günü gittim iğneye başladım