devlet hastanesindeki doktor:((

arkadaşlar kulübün yeni üyesiyim konu dikkatimi çekti bence olan olayı bir doktor üzerinden genellemek doğru değil bende 11 haftalık hamileyim, hamile olduğumu öğrendiğimde 2 defa özel bir hastaneye gittim doktor bayandı ilgilenmek bir yana yüzüme bile bakmadı bende şuan devlet hastanesine gidiyorum ve çok memnunum. suç kişiseldir bence o kişinin psikolojik bir sorunu vardır yada size karşı özel bir muameledir bu

Tabiki kişisel birşey bu, insan insansa heryerde insan. Değilse hiçbiryerde değil.

evet arkadaşım sayende hepsini okudum çıktısınıda aldım ıspat etmek amacıyla doktora tekrar gideceğim ve kameraya çekeceğim bakalım ne cevap verecek tabi aldığım çıktıları da suratına atabilirim okusun diye

bunu yaparsan yasal olarak suç işlersin, dava açarlarsa sana kazanırlar söyleyeyim.

Son düzenleme:
sistem avrupada değil de amerikada böyle işliyor
sigorta paketleri var ve de paranın yettiği kadar paket alıyorsun
çökmüş kokuşmuş bir sistem
ve türkiye'deki sistem de imfnin dayattığı bir sistem
kredi verilen tüm ülkelere bunu yapıyorlar ve o ülkelerdeki sistem çoktan çöktü
yakında türkiye'deki sistem de çökecek bakın görürsünüz
o özel hastanelerde filan katkı payı arttırıldı, zaten yakında tamamen paralı olacak filan
batıyoruz kısaca.
neyse konu bu değil zaten

Avrupa da da sistem bu hanimefendi!
NE kadar hasta muayene etmisse o kadar ücret aliyor doktor.
Yasadigim ülkenin kurallarini bilmeyecek degilim!

evet arkadaşım sayende hepsini okudum çıktısınıda aldım ıspat etmek amacıyla doktora tekrar gideceğim ve kameraya çekeceğim bakalım ne cevap verecek tabi aldığım çıktıları da suratına atabilirim okusun diye

demistim :))) amacin farkli senin buraya madur gibi gösterdin bir halde gelmenin asil sebebi para kopartmakmis bunu bastan anladim.

Yorumumda ona göre sertti.

evet bu konu zaten amacını aştı iyice ... doktora uygulanan şiddette sonuna kadar doktorları savunuyorsam çunku kımse bu sekılde muameleyı hak etmıyor ..ama bu konudada hastayı savunurum cunku bende doktora gıttıgımde merak ettıgım birşey sordugumda cevap alamıyorsam bende hakkımı ararım ..

bunu kımse engelleyemez doktorun hastasını bılgılendırmek zorunlulu var...bende yogun calısıyrum doktorlarımızda yogun calısıyor ..ama bunda ne doktorların ne hastaların sucu var tamamen sistemın sistemsizliği günahınıda hastalar ve personeller cekıyor...

empati yapmak lazım

terbiyesize bak senin benim vergilerimle maaş alıyor sana böyle davranması yasalmıymış acaba

bunu demek de suçtur. hatta bu lafı söyleyen birisi tazminat ödemek zorunda kalmıştı :ssz:
ayrıca hatırlatayım biz de vergi veriyoruz, ben de gidip öğretmenlere polise diyeyim bunu oldu mu

sağlıkçıların bir suçu yok arada bazıları böyle ters çıkabilir bende annemi özelde jinekoloğa götürmüştüm bir arkadaşın dediği gibi bayan doktordu ve ters davranmıştı paranlada rezilsin yani... ama genel olarak profösörlerin gitmesi çok kötü oldu sistemin bozukluğu bu işte,devlette kbb ye gittim asistan hanım burnum için sprey verdi güya nefes açacak bütün burnumu yara bere içinde bıraktı, mecbur ne yapıcam özele gidip profösöre gözükücem yada düşürürsem internet rabdevusunda devlet hastanesinden doçente randevu yakalayacağım.. öyle işte

Son düzenleme:
Ben bu konuya yorum yazan ve saglik sektöründe oldugunu iddea eden üyelerin, radyologg nickli arkadas haric hicbirinin saglik sektöründe olduguna inanmiyorum.
Bu nedenle ki onlarla muhattab olmak istemiyorum.
Bu kisilerin yazilarinda ki saygisizlik ve agrasiflik nedeni ilede isini iyi yapan arkadaslara negatif bir söylemde bulunmak istemiyorum.
Bu nedenle cevap vermeyecegim saglik sektöründe oldugunu iddea edip saygisizca yazanlara!

inanmak zorunda değilsin ben de bişey kanıtlamak zorunda değilim:ssz:
hadi yolun açık olsun kardeşim :ssz:

demistim :))) amacin farkli senin buraya madur gibi gösterdin bir halde gelmenin asil sebebi para kopartmakmis bunu bastan anladim.

Allah aşkına ya, kaç dr davasının kaçı tazminatla sonuçlanmış.

Ölümlü hatalarda bile birşey çıkmıyor tazminat adına. Ense ölçümünü söylemedi diyemi para cezasına çarptırılacak, komik olmamak lazım. Yazarken yazmak için değilde, lafım lafmı diye bir bakın.

:)) sayisal konuyu karistirmayin lütfen. Dogumlar gercekten avrupa da az. HIm birde türkiyede 32 yasndan sonra mi dogum yapmaya

baslaniyor?

Riskli bir dogum geciriyor olabilirsiniz. Ama doktor bebeginiz saglikli ve ya olmadigini söyler. Birde Boyun ölcüsü malesef yetmiyor kan

degerleride ve Pap ta lazim size aciklama yapmak icin. Yani geliyorsunuz hastaneye özel ilgi istiyorsunuz bir devlet hastanesinde ama

bir SONO yla mi adam size bilgi verecek.

Him birde bebeginizi cok seviyorsunuz cok beklemissiniz madem kiyip doktor masraflarinida ödeyin. Bebegize iki üc kiyafet alacaginiza .

Gercekten bir empati göremiyorum. Onlarda insan insan üstü varlik degiller.

Umarım tüm doktorların mantalitesi bu doğrultuda değildir, öyleyse gerçekten çok yazık.

Burada bir bebeğin sağlığından bahsediyoruz. Kaldı ki bu bayan hastaneye gidiyor muayene oluyorsa belli bir ücret veriyordur elbet, hiç yoktan genel sağlık sigortası diye bir şey çıktı. Millet hem her ay onca parayı devlete yatıracak hem de hastaneye gidince doktorlar özel muayehaneme gelmiyorsun deyip bilgi vermekten kaçacak. Çok yazık.

Avrupa da da sistem bu hanimefendi!
NE kadar hasta muayene etmisse o kadar ücret aliyor doktor.
Yasadigim ülkenin kurallarini bilmeyecek degilim!

ben doktorların aldığı paradan bahsetmiş miyim acaba bu bir
sistemin genel özelliğini ve batacağını söyledim görürsünüz üç beş sene sonra dedim bu iki
ben baktığım hasta sayısı kadar para almıyorum bunu da ekliyorum aile hekimleri filan da öyle bu da üç

ne parası ya baştan beri para para diyorsun .parayla ne ilgisi var böyle karakteri olmayan yaratıkların doktorluk yapmasını engellemek amacım sen ne içiyorsun allah aşkına bu duş falan al kendine gel .edep ve adap sınırlarını zorlama zorlatma işine gelmiyorsa topiğimden çıkabilirsin.beni yargılayamaz sonuca varamaz haksız prim yapamazsın.HADDİNİ BİLL

kapasitenize uygun açıklama yapıyorum ne yapayım:54:

Senin kapasiten ne ki ? Benim kapitesimi degerlendiriyorsun ? sen kendini ne saniyorsun iyi anladik HAMILESIN , baska baska hassasin anladik baska avrupayi gidip gezmisssin ama bir sey ögrenmemissin onu da anladik baska .

HAKLARINIMI ARIYACAKSIN BENCE AMACIN O DEGIL! AMACIN HAK ARAMAK OLSAYDI ZATEN SÖYLERDINIZ O ANDA DOKTARA AMA SIZ ISI KAMERAYA CEKECEKSINIZ HANI MAHKEMEYE CIKTIGINIZDA ELINIZDE DELIL OLACAK SONRA PARA KOPARTACAKSINIZ ! BANA DÜSMAN OLDUNUZ SEBINI SENI CÖZDÜM DIYE KUSURA BAKMA FOYANI ORTAYA CIKARDIM DIYE

Simdi ben ne diyorum biliyonuzmu. "Saglik sektöründe yine siddett" diye verilen haberlerde, siddet uygulayanlara " Yaziklar olsun size" falan filan tarzi söylenirken arada " aceba nasil bir tahrik vardi" diyede düsünmek gerekiyormus.
Doktorlarin bu derece insanligini kaybetmis gibi davranmalarinin nedenide, kanun koyucuyu zorda koyup sistemi eski haline cevirme cabasidir:S Yani hastayi amaci icin kullanan doktorda siddeti hakediyormu aceba?

konumuz ne para be vergi ne calısma saatlerı basit bir sorun nasıl olduda bu hale geldı arkadaslar elınızı vıcdanınıza koyun ve düşünün ben kendımı pınaristin yerıne koyuyorum ve düşünüyorum

tedavıyle gebe kalsam,begeliğim zor gecse doktora gitsem sorsam bebeğimle ilgili merak ettiklerimi ve doktor söylemese siz ne hissedersiniz acaba? zar zor yakalanan bir mutluluk insan her seyini merak eder tabi cok doğal ..doktor cevap vermick olsa bile güzel bir dille ifade etsin kendını terslemenın ne anlamı var acaba...

tamam devlet hastanelerı yogun calısıyor ama kiişilik meselei bu birazda

Su cümlelerdeki ucuzluga, su bayaliga bakin ve sizde bir doktorsunuz inanamiyorum yahu.
Bir hastaya sizi defetmis, cemkiremezsin, gebesin hasta degilsin diyorsunuz.
Bunlar nasil hitaplar, doktorlar insanliginimi kaybediyor nedir bu.
Ay sinirlerim bozuldu.

sistemin basitliğini ve ucuzluğunu benim üzerime yapıştırman senin ne haddine SENİN NE HADDİNE bu söylediklerim benim düşüncelerim değil diyorum...hastaneleri A B C D diye ayırdılar hangisine paran yeterse ve sen bir müşterisin aldığın hizmetin kalitesini cebindeki paraya göre belirleyeceksin artık...koruyucu hekimlik kalktı sistem senin hastalanmandan ve ilaçlara bağımlı kalmandan nemalanıyor aç gözünü ,..sen hala doktorların hadsizliğinde ve asık suratlı olması gibi sığ bir düşùncedesin...benin de ailem var ve düşündüğünüzden çok çok hassas bir insanım şükürler olsun ki doktorluk yapmıyorum ..herkes bu konuda çok hassas yasalar geçerken nerdeydiniz ey ahali

Senin kapasiten ne ki ? Benim kapitesimi degerlendiriyorsun ? sen kendini ne saniyorsun iyi anladik HAMILESIN , baska baska hassasin anladik baska avrupayi gidip gezmisssin ama bir sey ögrenmemissin onu da anladik baska .

HAKLARINIMI ARIYACAKSIN BENCE AMACIN O DEGIL! AMACIN HAK ARAMAK OLSAYDI ZATEN SÖYLERDINIZ O ANDA DOKTARA AMA SIZ ISI KAMERAYA CEKECEKSINIZ HANI MAHKEMEYE CIKTIGINIZDA ELINIZDE DELIL OLACAK SONRA PARA KOPARTACAKSINIZ ! BANA DÜSMAN OLDUNUZ SEBINI SENI CÖZDÜM DIYE KUSURA BAKMA FOYANI ORTAYA CIKARDIM DIYE

şuursuzluğunu affediyorum seni Allaha havale ediyorum daha çok şey söylüyorummmm içimdennn.:54:

Back
X