devlet hastanesindeki doktor:((

doktor asgari düzeyde seni bilgilemdirerek nazikçe seni odasından defetmiş...şikayet etsen hiçbirşey çıkmaz değerlerin normal ...doktor kendini yasalardan koruyacak kadar notlarını almıştır zaten,..insanlara hamilesiniz diye çemkirmenizi anlamıyorum...daha kaliteli yemek için daha fazla para daha kaliteli bir ev için daha fazla para ödemeniz gerektiği gibi daha kaliteli bir hizmet için artık daha fazla ödemek zorundasın..bu sistem karşısında sen bir gebe ya da hasta değilsin sen bir müşterisin ve bunun farkında değilsin..bunu ben söylemiyorum..yasa koyucular söylüyor

konuya yazılanların tamamını okudum
size başımdan geçen bikaç hastane olayı anlatmak istiyorum:
1. yıllar önce, henüz internetten randevu alma sistemi yokken, anneciğimi okmeydanı ssk hastanesinde saatlerce bekledikten sonra dr!!!un odasına girdik. dr.!!! bey, biz odaya girdiğimizde burnunu karıştırıyordu ve biz girdiğimizde hiç istifini bozmadan karıştırmaya devam etti. o pis elleriyle annemi muayene etmeye çalıştı
2. annem aynı hastanede bir başka dr.un yıllardır hastasıdır. Dr. umuzu 7/24 cep telefonundan rahatlıkla arayıp, herşey için bilgisini alırız-artık hiçbir ücret ödemeden-
3. annem için Türkiyenin en ünlü dr.!larından birinden randevu aldık. muayene ücreti 400TL .dr. yüzümüze bakmadı

yukarıda yaşadığım olayları size anlattım. bir dr.un çok yoğun çalışması, devlet hastanesinde hastaların cebine gizli gizli para koymadıkları için, hastalarına saygısızlık yapmak, onları azarlamak hakkı var mıdır?
ayrıca devle,ssk hastanelerinde çalışan hasta bakıcıların, hemşirelerin, temmizlik görevlilerinin, sağlık personelinin hastaya sert cevap vermelerine asla tahammül edemiyorum. sonuçta o insanların hiçbiri hayrı için çalışmıyor.Maaşını direk ben cebine koymuyorum ama benim her ay maaşımdan kesilen paralarla maaşlarını aldıklarını unutuyorlar.

zaten bu tarz insanlara en ufak saygısızlık yaptıklarında cevaplarını verirseniz, kendilerine gelip, hadlerini bileceklerdir:47::47::47:

haklıyı haksızı ayırmak için kapasite gerekmiyormu yanlış biliyorsam düzelt beni arkadaşım.:54:bu arada gönderdiğin link süper yararlı baştan sona okudum çok teşekkür ederim

rica ederim canım işine yararsa ne mutlu

elbette genellleme yapılmaz ama devlet hastanelerın de cok gordugum bır durum bu .

insana ınsan gıbı muameleme yapmıyorlar:kkk:

evet malesef ki öyle durumlar oluyor

Son günlerde Türkiye de yasanan saglik sektörü calisanlarina yönelik siddete o kadar üzülüyordum ki anlatamam.
Ama simdi düsünüyorumda bu sumuzz nickli arkadas bir doktorsa ve beni ve diger arkadaslari tanimadigi halde, hakarete varacak sekilde sert tutum ve davranislar sergiliyorsa, kendisine muayeneye gelen bir hasta ve hasta yakinina ( üstelik bizi hic tanimiyor ve biz ona muhtac degiliz, hasta ona muhtac o anda) kimbilir ne kadar kötü davranis sergiliyordur.
Yani bu siddete basvuran hasta yakinlarini da agrasif insanlar oldugunu düsünün ve sonucu siz kestirin artik.
Lütfen biraz karsilikli saygi ve hosgörü yahu. Bir insana " sizlemi urasacagim cocuk saglikli dedik iste" demek yerine " cocugunuz saglikli, endise etmeyin, ense kalinligida normal sinirlar icinde" deseniz ne olur yahu.

doktormuy muşşş bu üye?

doktor asgari düzeyde seni bilgilemdirerek nazikçe seni odasından defetmiş...şikayet etsen hiçbirşey çıkmaz değerlerin normal ...doktor kendini yasalardan koruyacak kadar notlarını almıştır zaten,..insanlara hamilesiniz diye çemkirmenizi anlamıyorum...daha kaliteli yemek için daha fazla para daha kaliteli bir ev için daha fazla para ödemeniz gerektiği gibi daha kaliteli bir hizmet için artık daha fazla ödemek zorundasın..bu sistem karşısında sen bir gebe ya da hasta değilsin sen bir müşterisin ve bunun farkında değilsin..bunu ben söylemiyorum..yasa koyucular söylüyor

bana çemkiriyorsun mu dedin yoksa yanlışmı anladım

devlet hastanesinde ki bir doktorun özel muayenehanesinin olması yasak diyebiliyorum.
yaptığı kabalık ve etik değil. annenin sorularına cevap vermek zorunda. büyük ihtimallede sizi muayehanesine çağırmak için yapmış. sonuçta orada istediğinizi sorup cevap beklediğiniz için bu yönteme başvurmuş olabilir.
bence şikayet edilmeli. yaptığı durumdan istifade etmek. bence hipokrat yemininde de bunlar yok.

hastanenin hasta hakları kurulu vardır. oraya dilekçe yaz. ben bebeğimin ense ölçümünü öğrenmek istedim. o bana bunu söylemek zorunda değilim dedi. falan diye. kendisinden savunma istenir neden böyle yaptın diye. mantıklı bi açıklaması vardır belki de kendine göre.

devlet hastanesinde ki bir doktorun özel muayenehanesinin olması yasak diyebiliyorum.
yaptığı kabalık ve etik değil. annenin sorularına cevap vermek zorunda. büyük ihtimallede sizi muayehanesine çağırmak için yapmış. sonuçta orada istediğinizi sorup cevap beklediğiniz için bu yönteme başvurmuş olabilir.
bence şikayet edilmeli. yaptığı durumdan istifade etmek. bence hipokrat yemininde de bunlar yok.

evet ehlimana yarın şikayet edeceğim umarım bir sonuç alırım çünkü bunu durumu olan olmayan herkese yapıyorlar.parası olamayan bir insan 100 lira nasıl verebilirki.ama onlar sadece ceplerini doldurmanın peşinde sağlık etik hekimlik bunlar sonra

Su cümlelerdeki ucuzluga, su bayaliga bakin ve sizde bir doktorsunuz inanamiyorum yahu.
Bir hastaya sizi defetmis, cemkiremezsin, gebesin hasta degilsin diyorsunuz.
Bunlar nasil hitaplar, doktorlar insanliginimi kaybediyor nedir bu.
Ay sinirlerim bozuldu.

Son düzenleme:
konuya yazılanların tamamını okudum
size başımdan geçen bikaç hastane olayı anlatmak istiyorum:
1. yıllar önce, henüz internetten randevu alma sistemi yokken, anneciğimi okmeydanı ssk hastanesinde saatlerce bekledikten sonra dr!!!un odasına girdik. dr.!!! bey, biz odaya girdiğimizde burnunu karıştırıyordu ve biz girdiğimizde hiç istifini bozmadan karıştırmaya devam etti. o pis elleriyle annemi muayene etmeye çalıştı
2. annem aynı hastanede bir başka dr.un yıllardır hastasıdır. Dr. umuzu 7/24 cep telefonundan rahatlıkla arayıp, herşey için bilgisini alırız-artık hiçbir ücret ödemeden-
3. annem için Türkiyenin en ünlü dr.!larından birinden randevu aldık. muayene ücreti 400TL .dr. yüzümüze bakmadı

yukarıda yaşadığım olayları size anlattım. bir dr.un çok yoğun çalışması, devlet hastanesinde hastaların cebine gizli gizli para koymadıkları için, hastalarına saygısızlık yapmak, onları azarlamak hakkı var mıdır?
ayrıca devle,ssk hastanelerinde çalışan hasta bakıcıların, hemşirelerin, temmizlik görevlilerinin, sağlık personelinin hastaya sert cevap vermelerine asla tahammül edemiyorum. sonuçta o insanların hiçbiri hayrı için çalışmıyor.Maaşını direk ben cebine koymuyorum ama benim her ay maaşımdan kesilen paralarla maaşlarını aldıklarını unutuyorlar.

zaten bu tarz insanlara en ufak saygısızlık yaptıklarında cevaplarını verirseniz, kendilerine gelip, hadlerini bileceklerdir:47::47::47:

evet bende kameraya çekmeyi düşünüyorum bir daha gidip ve elimde delil var şikayet edeceğim diyerek çıkacağım ordan

Saçmalığa bak ya..
Şikayet edin o uğraşsın boşver..
Ben senin yerinde olsam bir daha gitmezdim o doktora, daha öncede sorun yaşamışsınız neden ısrarla gidiyorsunuz?

Su cümlelerdeki ucuzluga, su bayaliga bakin ve sizde bir doktorsunuz inanamiyorum yahu.
Bir hastaya sizi defetmis, cemkiremezsin, gebesin hasta degilsin.
Bunlar nasil hitaplar, doktorlar insanliginimi kaybediyor nedir bu.
Ay sinirlerim bozuldu.

bunlar insan weiss.ben hamileyim en azından hassas olduğumu bile düşünemiyor zavallılar.çünkü ezilmişler sevilmemişler bırak boşver :49:

öncelikle doktor hasta yakınını içeri almak zorunda değil. hatta çalışırken insan rahatsız oluyor içeride hasta yakını varsa.
ayrıca sağlığı iyi dedikten sonra ekstra açıklama yapmak zorunda da değil.
öyle bir zorunluluğu yok.
bebeğinin ense kalınlığını öğrenip ne yapacaksın acaba? yahu sen doktor musun Allah aşkına ne işine yaracayak? gelip nette araştırma yapıp saçma sapan şeylerle karşılacaksın sonra kendi kendini mahvedeceksin olmayan şeyler için.
hayır ben doktor olduğum halde gidip sormam yahu.

Son düzenleme:
Saçmalığa bak ya..
Şikayet edin o uğraşsın boşver..
Ben senin yerinde olsam bir daha gitmezdim o doktora, daha öncede sorun yaşamışsınız neden ısrarla gidiyorsunuz?

burası kasaba özel hastane 1 saat uzaklıkta tek başıma yolculuk yapamıyorum birden tansiyorum düşüyor bende düşüyorum olduğum yere o nedenle eşim götürüyor.aralarda ağrım yada stresten dolayı bir korkumuz olursa kontrol amaçlı gidiyoruz birde acil doğum yada müdahale gerekir diye buradanda irtibatımızı kesmeyelim diye düşünmüştük.ama bu şartlarda olmadı fazla seçenek yok anlayacağınız.bu nedenlerden gidiyorduk.

Pinaris misin hem kabalasmicam diyosun hem bel alti yuruyorsun. Ben sevgisizmisimde bana sevgini verebilirmisin de . Sende biraz insan sevgisi olsa karsindakinde doktor degil de bir insan oldugunu anlardin. Bilgisayar degilya. >>Her istedigini aninda sana söyliyecek evet malesef okumak yetmiyor ama evde oturup iki televizyon seyrederek ya da forumdan okuyarakta haklarini bilmekte yetmiyor.

Herkez fikrini özgürce konusmakta hakki yok mu ? Bende kendi yorumumu yaptim ister hosuna gelir ister gelmez GIT O DOKTORU MAHKEMEYE VER IYI PARA KAZANIRSIN DESEYDIM biliyorum beni cok sevecektin ama malesef huyum degil y...k

Eger Devlet hastanesi isine gelmediyse özele git demem sana hakaret anlamina geliyorsa sen hakaretin aslini yapiyorsun. Madem avrupa da o kadar övüyorsun git yasa . Seni zorla mi tutyorlar burada. Madem avrupaya sevgin var cocuklarini orada büyüt.

Avrupa kosununda söylediklerime gelince malesef istisnalar kayideyi bozmuyor. Orada türkleri görüp ne kadar bana hak verirdiniz biliyorum. Ama hic bilgisi olmadan ben avrupada sunu bunu yaparim demeklede olmuyor. Ne demisler cok gezen bilir cok okuyan degil.

Kendi sahsima gelince hem gezdim hem okudum. Avrupayi ve kanunlarini cok iyi bilirim. Ayni sekilde kendi ülkemim insanini ve kanunuda

:)) Him birde bebeginizi cok seviyorsunuz cok beklemissiniz madem kiyip doktor masraflarinida ödeyin. Bebegize iki üc kiyafet alacaginiza .

Gercekten bir empati göremiyorum. Onlarda insan insan üstü varlik degiller.

Herşey tamamda arkadaşım , bu yazdığım lafmı diye bir dön tarafsız gözle oku lütfen.

Bu konudaki dokor arkadaslarin tutumunu, davranislarini ve sarfettikleri kelimeleri görünce su kaniya vardim.
Türkiye de daha cok saglik calisanina siddet uygulanir!

Pinaris misin hem kabalasmicam diyosun hem bel alti yuruyorsun. Ben sevgisizmisimde bana sevgini verebilirmisin de . Sende biraz insan sevgisi olsa karsindakinde doktor degil de bir insan oldugunu anlardin. Bilgisayar degilya. >>Her istedigini aninda sana söyliyecek evet malesef okumak yetmiyor ama evde oturup iki televizyon seyrederek ya da forumdan okuyarakta haklarini bilmekte yetmiyor.

Herkez fikrini özgürce konusmakta hakki yok mu ? Bende kendi yorumumu yaptim ister hosuna gelir ister gelmez GIT O DOKTORU MAHKEMEYE VER IYI PARA KAZANIRSIN DESEYDIM biliyorum beni cok sevecektin ama malesef huyum degil y...k

Eger Devlet hastanesi isine gelmediyse özele git demem sana hakaret anlamina geliyorsa sen hakaretin aslini yapiyorsun. Madem avrupa da o kadar övüyorsun git yasa . Seni zorla mi tutyorlar burada. Madem avrupaya sevgin var cocuklarini orada büyüt.

Avrupa kosununda söylediklerime gelince malesef istisnalar kayideyi bozmuyor. Orada türkleri görüp ne kadar bana hak verirdiniz biliyorum. Ama hic bilgisi olmadan ben avrupada sunu bunu yaparim demeklede olmuyor. Ne demisler cok gezen bilir cok okuyan degil.

Kendi sahsima gelince hem gezdim hem okudum. Avrupayi ve kanunlarini cok iyi bilirim. Ayni sekilde kendi ülkemim insanini ve kanunuda

avrupayıda gördüm burayıda yaşıyorum .insanları aşağılayamayacağınızı birinin size hatırlatması gerekiyordu.ayrıca konumuz avrupa değil konu başlığını okursanız sorum gayet açık bilgi vermek zorundamı değilmi bu konuda bi kanun veya yasa varmı diye sordum nereden mezun olduğuma gelince bunu konuşmak mütavazi kişiliğime ters olur.bu ülkede gerilla lar bile yaşıyorsa sen bana kapıyı gösteremezsin orayı öven daha az doğum var şartlar daha iyi diyen sensin öyleyse sen git.bu arada sana sen diye hitap etmemin nedeni aynı seviyeye inmiş olmamdan kaynaklıdır.son olarak evet herkesi sevebilirim çünkü insanım.fikirlerin için değil tarzın için tepki aldın herkesten.bu kadar insan haksız olamaz.malum biz TÜRK ÜZ.hani senin aşağıladığın insanlardan.yalnız insan avrupayada gitse gördüğün gibi özüne dönüyor dejenere olsa bile

Bu konudaki dokor arkadaslarin tutumunu, davranislarini ve sarfettikleri kelimeleri görünce su kaniya vardim.
Türkiye de daha cok saglik calisanina siddet uygulanir!

Siddetin asli haberleri izlemiyosunuz galiba. Hastasi ölen doktora saldirir. Istedigini olamayan doktora saldirir ne diyeyim bir insan olup empati kurmak onlari anlamak bu kadar mi zor ? Hanim efendi bir doktortan bir bilgi alamamis doktoru sikayet edecek .

öncelikle doktor hasta yakınını içeri almak zorunda değil. hatta çalışırken insan rahatsız oluyor içeride hasta yakını varsa.
ayrıca sağlığı iyi dedikten sonra ekstra açıklama yapmak zorunda da değil.
öyle bir zorunluluğu yok.
bebeğinin ense kalınlığını öğrenip ne yapacaksın acaba? yahu sen doktor musun Allah aşkına ne işine yaracayak? gelip nette araştırma yapıp saçma sapan şeylerle karşılacaksın sonra kendi kendini mahvedeceksin olmayan şeyler için.
hayır ben doktor olduğum halde gidip sormam yahu.

bu yazdıklarınızı onaylayan yasa nın kopyasını gönderebilirmisiniz acaba:emir_bebek:
malum boş konuşmayalım ispatlayalım değilmi konunun amacı bu çünkü farkındaysanız

Son düzenleme:
Back
X