konuya yazılanların tamamını okudum
size başımdan geçen bikaç hastane olayı anlatmak istiyorum:
1. yıllar önce, henüz internetten randevu alma sistemi yokken, anneciğimi okmeydanı ssk hastanesinde saatlerce bekledikten sonra dr!!!un odasına girdik. dr.!!! bey, biz odaya girdiğimizde burnunu karıştırıyordu ve biz girdiğimizde hiç istifini bozmadan karıştırmaya devam etti. o pis elleriyle annemi muayene etmeye çalıştı
2. annem aynı hastanede bir başka dr.un yıllardır hastasıdır. Dr. umuzu 7/24 cep telefonundan rahatlıkla arayıp, herşey için bilgisini alırız-artık hiçbir ücret ödemeden-
3. annem için Türkiyenin en ünlü dr.!larından birinden randevu aldık. muayene ücreti 400TL .dr. yüzümüze bakmadı
yukarıda yaşadığım olayları size anlattım. bir dr.un çok yoğun çalışması, devlet hastanesinde hastaların cebine gizli gizli para koymadıkları için, hastalarına saygısızlık yapmak, onları azarlamak hakkı var mıdır?
ayrıca devle,ssk hastanelerinde çalışan hasta bakıcıların, hemşirelerin, temmizlik görevlilerinin, sağlık personelinin hastaya sert cevap vermelerine asla tahammül edemiyorum. sonuçta o insanların hiçbiri hayrı için çalışmıyor.Maaşını direk ben cebine koymuyorum ama benim her ay maaşımdan kesilen paralarla maaşlarını aldıklarını unutuyorlar.
zaten bu tarz insanlara en ufak saygısızlık yaptıklarında cevaplarını verirseniz, kendilerine gelip, hadlerini bileceklerdir