- Konu Sahibi kumpirella
ne kadar mola vermeye ihtiyacımız olsada çalısan bi kadının 3 ay evde oturması cok zor bi durum birde üstüne bebeğimle ilgili sorunlar eklenince berbat bi psikoloji oluyor.önceden işten sıkılınca off bişey olsada işe gitmesem derdim simdide artık iyleşeyimde işime döneyim diyorum :)gülalp, mesajın benim de pek düşünmek istemediğim bi konuyu hatırlattı bana :) gerçekten de evde sıkılmak gibi bir durum yaşanabilir, ki ben sıkılmadığını söyleyen bi çalışan kadına pek rastlamadım :) bakalım ne olacak. evde yatmak gibisi de yok ama, bu da bi gerçek :) geniş geniş kahvaltılar yapmak işe giderken en özlediğim şeydir benim. hele kış günlerinde sıcacık yataktan çıkıp işe gitmek ne zor gelir insana. ben bi an önce iznim başlasın istiyorum :) her kadının hayatında böyle korkusuzca ve sınırsızca tembellik yapabildiği zaman dilimleri olmalı. okuduğum bi kitapta "bazen tamamen durmamak için mola vermek gerekir" yazıyordu, aynen öyle. kadınlar hem iş hem ev yüküyle çok yoruluyorlar, molaları olmalı.
ben örgü öremiyorum ama bizimle en beğendiğin modellerini paylaşırsan onlara seve seve bakarım :)
olur kendi ördüklerimi paylasabilirim hatta örmek için planladıklarımıda :)