Devlet memuruyum ama nafaka ve tazminat talep edeyim mi kızlar sizce sadece altınları mı alıp bitireyim mi değer mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani ben ordaki altınları gözden çıkarmışım onu bile getirmek istemiyor aileme hakaret ediyor cuma günü ben görev yerime gidicem eğer gelmezse avukat tutup en azından çekişmeli açsın
He evet aynen ayten gitsin o açsın davayı o bir adım önde olsun. Allah'ım çıldırıyorum ya.

Ortada çocuk yoksa, boşanılan eşten nafaka talep etmek çok onursuzca geliyor bana.Boşanma sonunda edinilen mallar pay edilecek zaten,boşandıktan sonra elin adamı oluyor eski koca.Sizin ki aç gözlüğe giriyor artık, böyle konular açarak bizim sinir uçlarımızla oynamayın daha fazla isterseniz.

nafaka almanızı gerektirecek bi durumunuz var mı ? memurum diyorsunuz yani eğerki çok büyük bi sebep yoksa yani fazlası dilencilik kul hakkı gerek yok

Tamam da nafaka bu konuyla alakalı değil. Sizin nafakaya ihtiyacınız yok kaldi ki, çocuğu olanlar bile verdigi 300 -500 buna mi tenezzül ediyorsunuz. Tazminatta malasef bosyere uğraşır durursunuz. O bana neler etti diyorsunuz ama ailesinin malinada ortak olmak istiyorsunuz. Mirasinida mi sizle bölüşsun

Tamam kızlar sagolun altınlarımı tamamını getirir insalah dava çekişmeliye gitmez .Paragöz değilim asla sadece uzatırsa diye dedim.

Altınlar kadına aittir. Düğün videosuyla dava açın hakkınızı alın. Ama geçimsizlik yüzünden boşanan birinin tazminat talep etmeye hakkı yok ne için tazminat alacaksınız? Nafaka da çok yersiz hem memursunuz hem çocuğunuz yok

Tamam kızlar sagolun altınlarımı tamamını getirir insalah dava çekişmeliye gitmez .Paragöz değilim asla sadece uzatırsa diye dedim.
Paragözsünüz. Kayınvalide ölünce eşime ev kalacak acaba boşanmasam mı diyen kişi paragözdür. Hakaret tehdit psikolojik şiddet görüyorum deyip altınları almak için barışmış numarası yapıcam diyen de paragözdür. Adam versin altınınızı da kurtulsun bir an önce.

Çocuk yoksa almam ben nafaka aldatma şiddet yoksa tazminat almam.altınları ve varsa malların yarısını al ve git yani.

Üye öğretmen olduğunu iddia etmişti değil mi. İlk defa bir öğretmenden bu kadar irrite oldum. İnşallah sınıf öğretmeni falan değildir. Vay senin yetiştireceğin öğrenciye.

Kızlar eski eş altinları biraz da eksik olsa da getirecek ama devlet memuruyum nafaka alma ya da tazminat için uğraşayım mi ?Değer mi yani
Ne gerek var ki kendi ayaklarinizin uzerinde dururken? Hem karsi taraf 1 yillik cocuk olmayan evlilige neden tazminat versin? Paragozlugu birakin yeni bir sayfa acin uc kurus icin elin adamini tahrik etmeyin.

Aynen kardeşim de boşandı, 7 yıllık bir evlilikti, ve bir çocuk ..kardesim memur,eski eş de öyle..kardesim sadece çocuk için makul bir nafaka aldı,adam da çocuğu senede 1 gören bir baba yani..zaten çalışan,hele ki memur kişiye nafaka çıkmaz zaten..konu sahibinin çocuğu da yokmuş, hem çok kısa bir evlilik, hem kamu görevlisi..nafaka olacak iş değil

Neden bosaniyosunuz? Bence aldatma veya siddet varsa 1 gun bile evli kalsaniz tazminat talep etmelisiniz. Bu ikisi olay insanin gelecekte yasayacagi iliskileri dahi olumsuz etkiliyor.
Isten ayrilmaniza sebep olduysa vs yine talep edin

Ha yok anlasamadgimiz icin bosaniyoruz diyosaniz tazminat ve nafaka istemeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…