Devlet memuruyum ama nafaka ve tazminat talep edeyim mi kızlar sizce sadece altınları mı alıp bitireyim mi değer mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim 1 yıldır ne cektigimi biliyor muydunuz beni ölümle tehdit etsin her şeyi yapsın dovemedigikalsin
Bir yıldır bir şeyler çeken insan altınlarını almış uğraşmaz boşanır geçer. Yok nafaka alayım yok şunu isteyim bunu şöyle yapayım . Bu kadar uzatmaz. Ben size diyim adamın başına bela olmaya niyetiniz var ya boşanmayı uzatır da uzatır o zaman görürsünüz belayı on yıl sürünür artık dava .

Siz bence konularımı okuyun dayak yemedigim için erkenden onu bıraktım diye kotu ilan ettiniz
Kimse sizi dayak yemediğiniz için erkenden onu bıraktığınız için kötü ilan etmedi çarpıtmayın. İhtiyacınız yok işiniz var ,uğraşmadan kurtulmaya bakın. Ha eksik getirirsede avukatla şikayet edersin bu kadar basit. 1 yıllık evliliğin ne nafakası? çocuk yok birşey yok

Sürekli ekiyor şu gün getircem diye
Ekiyorsa ettiği hakaret ve tehditleri savcılığa bildireceğinizi söyleyin, tutuşmasına yetecektir o. Bunu da mı biz söyleyelim? Çözümde bu kadar mı gözü olmaz bir insanın?

Altınlarımı getirecek anlaşmalı olarak bitircez diyodunuz illa zora mı sokmaya çabalıyosunuz? Tazminatı ve nafakayı ne sebepten isteyeceksiniz?

Ortak olarak aldığınız ne varsa payınıza düşeni alın. Çocuk yoksa ve çalışmıyorsanız nafaka almayı doğru bulmuyorum.

nann ne nafakası çocuğun yoksa.on aylık eş ömür boyu baksın dimi

Altınları çok eksilterek getiriyor onu da lanet okuya okuya .Sürekli erteliyor

Kızlar siz konuyu bilmiyorsunuz ben zaten öyle olsam onun memleketinde de takılar takıldı ben onları hiç istemedim azıcık bir şey getirecek. Yeterki kurtulayım dersindeyim . Ama beni erteleyip hakaret ediyor pazartesi gününden beri şu gün getirip mahkemeye gitcez diyor ben de cuma günün3 kadar getirmezse çekişmeli açık tazminat ve altınların hepsini isteyeceğim dedim

Yani ben ordaki altınları gözden çıkarmışım onu bile getirmek istemiyor aileme hakaret ediyor cuma günü ben görev yerime gidicem eğer gelmezse avukat tutup en azından çekişmeli açsın

yani evlilik seni işinden gücünden etmediyse, kariyerini bitirmediyse ve çocukta yoksa
nafaka zaten alamazsın
tazminat ise aldatma gibi durumlarda alınıyor diye biliyorum
nafaka denen şey çocuğun olmadığı durumda kadına sadece , boşanma sebebiyle yoksul zor duruma düşecekse verilir
intikam için nafaka alınmaz yani biraz gurur lütfen
işin var mesleğin var ne yapacaksın adamın parasını
altın konusunu bilmiyorum aranızda anlaştıysanız al tabi
zaten altınlar yasal olarak da kadına aittir hangi tarafın taktığı önemli değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…