Devlet memuruyum ama nafaka ve tazminat talep edeyim mi kızlar sizce sadece altınları mı alıp bitireyim mi değer mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin bu altın olayınız bir sonuçlansa da rahatlasanız. Çocuk yok, evliliğiniz 1 yılını doldurmadı, aylardır konu üstüne konu açıyorsunuz. Hayır isterseniz bin tane konu açın hava hoş ama kaç defa sordunuz nafaka tazminat olayını. Aldatma şiddet vs yok, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanıyorsunuz. Çalışıyorsunuz memursunuz geliriniz var, niye nafaka tazminat verilsin size?

Çok yoksul büyüdünüz tamam da çoğumuz yoksul büyüdük. Kayınvalide ölünce eşinize kalacak ev için bile acaba boşanmasam mı dediniz? Kusura bakmayın da çok aç gözlü olmaya başladınız artık.

Böyle para para diye kendinizi yemekten vazgeçin, bişey kanıtlayacak durumunuz yok açtığınız konulardan gördüğüm kadarıyla, belki de adam boşanmayı kabul etti diye tutuşup para isteyerek sürüncemeye sokar zaman kazanırım hesabı yapıyorsunuz ya da adamdan giderayak ne koparırım derdine düştünüz, her ne varsa kafanızda en sonunda daha beter ayağınıza dolanacak haberiniz olsun. Yol yakınken bu garip gureba halden kurtulun.

Sizin para konusunda değişik bir tavrınız var.
Eşinize ailesinden kalacak ev için boşanma ile ilgili acaba yaşamıştiniz.
Altınlar eksikte olsa gelmiş, çocuk yok, devlet memurusunuz,neyin nafakası, tazminatı?
Neye dayanarak alacaksınız zaten onları?
Anlaşmalı boşanin, kurtulun. Para da para.

Kocanız eğer ultra zengin değilse memur olduğunuz için nafaka alamazsınız ki eğer çocuğunuz varsa onun için iştirak nafakası alabilirsiniz.

Kızlar eski eş altinları biraz da eksik olsa da getirecek ama devlet memuruyum nafaka alma ya da tazminat için uğraşayım mi ?Değer mi yani
Kaç çocuğunuz var ? Tazminat ne için ? Biraz daha detay verseydiniz + kişisel görüşüm eşiniz zengin falan değilse o nafaka tazminattan çok hayır beklemeyin

Böyle para para diye kendinizi yemekten vazgeçin, bişey kanıtlayacak durumunuz yok açtığınız konulardan gördüğüm kadarıyla, belki de adam boşanmayı kabul etti diye tutuşup para isteyerek sürüncemeye sokar zaman kazanırım hesabı yapıyorsunuz ya da adamdan giderayak ne koparırım derdine düştünüz, her ne varsa kafanızda en sonunda daha beter ayağınıza dolanacak haberiniz olsun. Yol yakınken bu garip gureba halden kurtulun.
Bir yorumunda altınları geri alabilmek için barışmış numarası yapmayı planlıyordu ama eşim yakınlaşırsa nasıl def edicem başımdan diye soruyordu. Aklı fikri ev para tazminat nafaka miras ziynet. Yoksul büyüdüm de yoksul büyüdüm. Sanki ziynet takı için evlenmiş.

Adamın ailesi düğünlerini yapmış yani düğün borcu vs de yok. Artık, adam bir an önce boşansa da konu sahibinden kurtulsa noktasına geldi bende.

Bir yorumunda altınları geri alabilmek için barışmış numarası yapmayı planlıyordu ama eşim yakınlaşırsa nasıl def edicem başımdan diye soruyordu. Aklı fikri ev para tazminat nafaka miras ziynet. Yoksul büyüdüm de yoksul büyüdüm. Sanki ziynet takı için evlenmiş.

Adamın ailesi düğünlerini yapmış yani düğün borcu vs de yok. Artık, adam bir an önce boşansa da konu sahibinden kurtulsa noktasına geldi bende.
Elalem napıp ediyor kuş kadar tazminat veriyor aldatmalı şiddetli evlilikte, sen önce kurtulduğuna şükret, altınları kurtarmışsın daha ne istiyon ya? Sanki bana Acun'la evlenmişler, memur adamdan dünyaları alırım sanmak da nasıl bir mantıksa artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X