- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Kızlar eski eş altinları biraz da eksik olsa da getirecek ama devlet memuruyum nafaka alma ya da tazminat için uğraşayım mi ?Değer mi yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce bi boşa da şunu sonra hakaret davası açarsın.Evet ama hala telefondan hakaret ediyor intikam için yani
Kaç çocuğunuz var ? Tazminat ne için ? Biraz daha detay verseydiniz + kişisel görüşüm eşiniz zengin falan değilse o nafaka tazminattan çok hayır beklemeyinKızlar eski eş altinları biraz da eksik olsa da getirecek ama devlet memuruyum nafaka alma ya da tazminat için uğraşayım mi ?Değer mi yani
Boşanin ilk önce, her yerden engelleyip, hakaretleri içinde dava açarsınız.Evet ama hala telefondan hakaret ediyor intikam için yani
Bir yorumunda altınları geri alabilmek için barışmış numarası yapmayı planlıyordu ama eşim yakınlaşırsa nasıl def edicem başımdan diye soruyordu. Aklı fikri ev para tazminat nafaka miras ziynet. Yoksul büyüdüm de yoksul büyüdüm. Sanki ziynet takı için evlenmiş.Böyle para para diye kendinizi yemekten vazgeçin, bişey kanıtlayacak durumunuz yok açtığınız konulardan gördüğüm kadarıyla, belki de adam boşanmayı kabul etti diye tutuşup para isteyerek sürüncemeye sokar zaman kazanırım hesabı yapıyorsunuz ya da adamdan giderayak ne koparırım derdine düştünüz, her ne varsa kafanızda en sonunda daha beter ayağınıza dolanacak haberiniz olsun. Yol yakınken bu garip gureba halden kurtulun.
Elalem napıp ediyor kuş kadar tazminat veriyor aldatmalı şiddetli evlilikte, sen önce kurtulduğuna şükret, altınları kurtarmışsın daha ne istiyon ya? Sanki bana Acun'la evlenmişler, memur adamdan dünyaları alırım sanmak da nasıl bir mantıksa artık.Bir yorumunda altınları geri alabilmek için barışmış numarası yapmayı planlıyordu ama eşim yakınlaşırsa nasıl def edicem başımdan diye soruyordu. Aklı fikri ev para tazminat nafaka miras ziynet. Yoksul büyüdüm de yoksul büyüdüm. Sanki ziynet takı için evlenmiş.
Adamın ailesi düğünlerini yapmış yani düğün borcu vs de yok. Artık, adam bir an önce boşansa da konu sahibinden kurtulsa noktasına geldi bende.