Devlet mi Özel mi

ruhu yorgun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
122
41
13
32
Arkadaşlar hamileyim ve hamile kalmam zor oldu. şimdilik Perinatoloji de ilerliyorum üniversitede. Belki de bu tek bebeğim olcak bilmiyorum. Doğumda devlette tek başına seni alıyorlar eşini ya da ailenden birini almıyorlar. Ben de moral olsun istiyorum aslında biraz bana. Biraz da ne bileyim ilgi alaka görmek özel hissedilmek istiyorum sağlıkçılardan o yüzden devlette mi özel de mi doğum yapmak mantıklı? Kararsız kaldım.

Arkadaşlar hamileyim ve hamile kalmam zor oldu. şimdilik Perinatoloji de ilerliyorum üniversitede. Belki de bu tek bebeğim olcak bilmiyorum. Doğumda devlette tek başına seni alıyorlar eşini ya da ailenden birini almıyorlar. Ben de moral olsun istiyorum aslında biraz bana. Biraz da ne bileyim ilgi alaka görmek özel hissedilmek istiyorum sağlıkçılardan o yüzden devlette mi özel de mi doğum yapmak mantıklı? Kararsız kaldım.
Doğumdqn sonra odaya eşi alıyorlar mı kardeşim şehir hastanesinde doğum yaptı eşini sadece günde yarım saat izin verdiler onun dışında erkek almadılar

çok net söylüyorum. uzun uzun anlatmixam. doğumda o kadar çaresiz, o kadar yardıma muhtaçsınız ki.. devlet bu konforu vermiyor. o durumda size iyi yaklaşan birileri lazım etrafta. ben bir ebeye sinirlenip ittiğimde hemen baska bir ebeyi gönderdiler ve Allah razı olsun sanki onun bebeğini doğuruyormusum gibi yalvararak, güzel sözlerle, saçlarımı okşayarak doğurttu.

o yüzden hep diyorum ve diyeceğim.. isterse 100 bin olsun ben özelde doğurmayı secerim. (tabii ki içinize sinen ve gğven veren bir doktor bulmanız da hastane kadar önemli)

Back
X