kızlar meraba. morfoloji-hareketlilik-dna kırıklığı ve tüplerde tıkanıklık nedeniyle tüp bebekten başka çaremiz kalmadığından doktorumuzun yönlendirmesiyle gen-art la görüştük.aşılama ile şansımız olmadığını söylüyorlar.tüp bebek yapılması gerekiyormuş.şimdi sgk ile yaptırırsanız bizim merkezimize 3 bin beş yüz ödersiniz diyorlar.tabi sgk aşılama ve o korkunç rahim filimini de şart koşuyo.söylediklerine göre devlet hastaneleri rapor için 400-600 arası alıyormuş üstelik hemen de vermezler ,uğraştırırlar diyolar.
tamamen özel olursa 4000 tutuyo ama buna dna kırıklığı olduğundan embriyo dna testleri de eklenecek.embriyo başı (bi arkadaşın söylediğine göre) 300 imiş.kaç embriyom olacağını bilemediğim için hesap da yapamıyorum ama nerden baksanız toplamda 5000 i bulacak gibi.
arkadaşlar nolur yardım edin devlette yaptıran var mı.sizce çok zorlanır-yıpranır mıyım.?yoksa bor harç vereyim mi bu parayı özele.bir de devlette şansımız düşer mi.yani işlemler titiz-güzel yapılıyo mu?
tamamen özel olursa 4000 tutuyo ama buna dna kırıklığı olduğundan embriyo dna testleri de eklenecek.embriyo başı (bi arkadaşın söylediğine göre) 300 imiş.kaç embriyom olacağını bilemediğim için hesap da yapamıyorum ama nerden baksanız toplamda 5000 i bulacak gibi.
arkadaşlar nolur yardım edin devlette yaptıran var mı.sizce çok zorlanır-yıpranır mıyım.?yoksa bor harç vereyim mi bu parayı özele.bir de devlette şansımız düşer mi.yani işlemler titiz-güzel yapılıyo mu?
Son düzenleme: